Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέρασε με «πεντάρα» από το Μακροχώρι η Βέροια

Άνετα πέρασε από την έδρα του Μακροχωρίου η Βέροια 1960, η οποία για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας πήρε το εκτός έδρας τρίποντο με 5-0.

Από νωρίς η ομάδα της Βέροιας έδειξε τις διαθέσεις της και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Πρασσά. Η επιθετικότητα των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, ωστόσο το 0-1 ήταν το σκορ που συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου ο Ιωάννου στο 47′ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ ο Κοσέογλου στο 65′ έδωσε σκορ ασφαλείας γράφοντας το 0-3.

Τη «σκυτάλη» στον πίνακα των σκόρερ πήραν δύο αλλαγές του Σταύρου Κωστογλίδη, με τον Μπουλάρι να μπαίνει στο 76′ και να πετυχαίνει ένα λεπτό αργότερα το 0-4, ενώ ο Μιχαηλίδης στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 0-5, δίνοντας το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στη Βέροια.

Διαιτητές: ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΓΚΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μακροχώρι (ΑΠΟΣΟΓΛΟΥ): ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΨΑΛΤΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ. (ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ 55′), ΒΥΖΑΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΤΣΙΚΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 77′), ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ (ΒΗΤΟΣ 65′), ΧΑΣΙΩΤΗΣ (ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ 77′), ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ. 65′).

Βέροια 1960 (ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΟΥΠΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΤΡΑΧΑΝΑΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ (ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ 76′), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΓΟΣ (ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ 62′), ΠΡΑΣΣΑΣ (ΜΠΟΥΛΑΡΙ 76′), ΛΕΚΑ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 65′), ΚΟΣΕΟΓΛΟΥ (ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ 65′).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο sportsfan.gr:














1 σχόλιο:

  1. Άθλος. Να δω όμως απο το 4ο Δημοτικό πως θα περάσει, Σφαγή θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ