Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είστε έτοιμοι για χορό; Οι εγγραφές στη σχολή χορού «Μελίνα Παπαδοπούλου» ξεκίνησαν!

Ένα νέο καλωσόρισμα σε μία καινούργια χορευτική χρονιά, απευθύνει και φέτος η σχολή χορού «Μελίνα» Παπαδοπούλου». 

Οι εγγραφές των σπουδαστών, αρχαρίων και προχωρημένων για το έτος 2024-2025 έχουν ξεκινήσει! Η σχολή χορού υποδέχεται και φέτος μικρούς και μεγάλους χορευτές αναδεικνύοντας τη σημασία της τέχνης αυτής ως μέσο έκφρασης, δημιουργίας και επικοινωνίας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ:
  • ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ
  • ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
  • ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ
  • HIP-HOP
  • KPOP
  • LATIN
  • ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΦΗΒΙΚΑ

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στη Γραμματεία της Σχολής τις ώρες λειτουργίας: 16:00 - 21:00. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά τις ίδιες ώρες.

Τηλ: 2331121652
Διεύθυνση: Λεωφόρος Στρατού 35

Τον περασμένο Ιούνιο η σχολή χορού ξεχώρισε με τη μοναδική παρουσία των μπαμπαδων που για χάρη των κοριτσιών τους ανέβηκαν στη σκηνή και συνόδεψαν τις μικρές χορεύτριες ως παρτενέρ στον χορό μπαλέτου. Η έμπνευση και δημιουργία ανήκει στην Μελίνα Παπαδοπουλου η οποία συνεργάστηκε με τις μαθήτριες και τους μπαμπάδες, παρουσιαζοντας μια χορογραφία που συγκίνησε μικρούς και μεγάλους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και όχι μόνο... (δείτε σχετικές δημοσιεύσεις εδώ, εδώ, εδώ και εδώ).

Η αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου χορού ιδρύθηκε το 2013 από την καθηγήτρια χορού και χορογράφο Μελίνα Παπαδοπούλου. Η διδασκαλία γίνεται πάντα με πιστοποιημένους δασκάλους, παράλληλα με νέες συνεργασίες σε καινούργια είδη χορού.

Παιδιά και ενήλικες «μυούνται» στην τέχνη του χορού και ικανοποιούν την ανάγκη για κίνηση, έκφραση και δημιουργία. Τα παιδιά εντάσσονται σε τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και την εμπειρία τους, ενώ οι ενήλικοι σπουδαστές όλων των ηλικιών μπορούν να δυναμώσουν το σώμα και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ