Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: «Να υπερασπιστούμε την κυβερνητική θητεία του Τσίπρα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, που αφορμώμενη από το τεταμμένο κλίμα που επικρατεί στο κόμμα ενόψει των εκλογών καλεί τα μέλη να υπερασπιστούν το κόμμα ενάντια σε έναν «πόλεμο παραπληροφόρησης» που χρεώνουν στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα ήταν το μοναδικό κόμμα που αναλαμβάνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας αμφισβήτησε το βαθύ κράτος της διαφθοράς και της διαπλοκής που είχαν επιβάλει οι μόνιμοι ιδιοκτήτες της.

Είναι το μοναδικό κόμμα που τa έβαλε με τους Σόϊμπλε, την παντοδυναμία των αγορών, των τραπεζών και των οίκων αξιολόγησης. Ο Αλέξης Τσίπρας όταν ηττήθηκε στη μάχη αυτή πήγε άμεσα σε εκλογές καλώντας τον λαό να στηρίξει μια κυβέρνηση της αριστεράς που θα άλλαζε τη πορεία του τόπου και κέρδισε.

Αυτό οι μόνιμοι ιδιοκτήτες δεν θα του το συγχωρέσουν ποτέ. Δεν θα του συγχωρέσουν ότι έβγαλε τη χώρα από το βάλτο της χρεοκοπίας που την είχαν βυθίσει, δεν θα τον συγχωρέσουν που δημιούργησε για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση οικονομικό πλεόνασμα με τη κοινωνία όρθια.

Η δεξιά και η οικονομική και μιντιακή ολιγαρχία της χώρας, βλέποντας να χάνει για πρώτη φορά τα πλεονεκτήματα της διαπλοκής της, ξεκίνησε αμέσως ένα λυσσαλέο πόλεμο παραπληροφόρησης, συκοφαντιών και fake news στη προσπάθεια αποδόμησης του Αλέξη Τσίπρα και της κυβερνητικής πορείας του Κόμματος, ένα πόλεμο που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση μέχρι σήμερα.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό φαίνεται στη προσπάθεια αυτή να συμμετέχουν και στελέχη που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάποια μέλη και στελέχη που παρέμειναν στο κόμμα προφανώς από ιδιοτελείς προσωπικούς λόγους ή λόγω πικρίας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας καλεί τα μέλη τους φίλους και τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να αντικρούσει κάθε τέτοια προσπάθεια, να υπερασπιστεί την κυβερνητική θητεία του κόμματος που προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα αυτού του τόπου και τον Αλέξη Τσίπρα, τον μοναδικό ηγέτη της αριστεράς που έγινε πρωθυπουργός και κυβέρνησε με αξιοσύνη, γενναιότητα, διαφάνεια και μοναδικό ήθος αυτή τη χώρα».

2 σχόλια:

  1. Με την προσεχή -εκ νέου- διάσπαση του Σύριζα από τον απαλλοτριωμένο Κασελάκη κοιτάξτε να υπερασπιστείτε το 5% γιατί οσονουπω το κατώτατο όριο θα αλλάξει και σας βλέπω να τρέχετε να πιάσετε το όριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΕΚΑΣ που έπαιρναν μόνο οι χαμηλοσυνταξιούχοι το έκοψε ο Αλεξης Τσιπρας.

    Εκτος απο προδότες της Μακεδονίας, είστε και ξεδιάντροποι πολιτικοί απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ