Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πόσοι μετανάστες ζούνε στην Ελλάδα;

Το πρόβλημα με τους μετανάστες στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη είναι τεράστιο, γι’ αυτό άλλωστε η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να πάρει μέτρα. Ένα βίντεο στο Tik Tok μας προσγειώνει στην πραγματικότητα, αφού πλέον βλέπουμε τους αριθμούς των μεταναστών μπροστά μας. 

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα έχουμε πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες, νούμερο τρομακτικά μεγάλο, αν κρίνουμε το μέγεθος της χώρας και τον πληθυσμό της.

Άλλα αξιοσημείωτα νούμερα είναι στην Ισπανία που έχουμε 6 εκατομμύρια, ενώ στη Γαλλία έχουμε αριθμό που αγγίζει τα 9 εκατομμύρια. Ωστόσο η χώρα στην Ευρώπη με τους περισσότερους μετανάστες, είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, που ξεπερνάει τα 9.5 εκατομμύρια.

Δείτε στο παρακάτω χάρτη τους μετανάστες που ζούνε σ' όλη την ευρώπη:



2 σχόλια:

  1. Όσο υπήρχαν οι αποικίες κανείς δεν ερχοτανε στην Ευρώπη. Όταν απελευθερώθηκαν οι καθυστερημένοι επιθυμησαν πάλι τους πρώην δυνάστες τους και μας κουβαληθηκαν απροσκλητοι. Όπως λοιπόν συνάγεται εκ του αποτελέσματος η λύση είναι το προηγούμενο καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν σταματήσουν τους πολέμους,και τα λεφτά για τα όπλα δοθούν σε χώρες του Γ κόσμου (όχι με τον τρόπο που δίνονται τώρα ) καθώς και συντεταγμένες εισροές για λόγους δημογραφικους στις γερασμένες χώρες της ΕΕ, τότε ίσως υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ