Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν φταίει ο Λιάγκας, εσύ φταίς!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Χθες και με την Εθνική Βραζιλίας του Πελέ ή του Ροναλντίνιου να παίζαμε, ή με την Αργεντινή του Μαραντόνα ή με την Γαλλία του Ζιντάν, ΔΕΝ ΧΑΝΑΜΕ. Πώς γίνεται να χάσουμε, αφού παίζαμε με 12 παίκτες; 

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, η ομάδα του Γιοβανόβιτς έστειλε ένα μήνυμα στους Άγγλους: «Εδώ ήρθα για τη νική και θα την πάρω». Είναι κάποιες στιγμές της ζωής μας που μπορεί να γίνει κάτι, που θα σε μεταμορφώσει από μυρμήγκι σε λιοντάρι. Ένας ανίσχυρος Δαβίδ που μπορεί να νικήσει τον Γολιάθ. Ένα ανθρωπάκι που μπορεί να τα βάλει με τους πιο ισχυρούς του πλανήτη. Άσχετα αν δεν έχεις τα προσόντα να τους κοντράρεις, το πάθος και η δίψα υπερτερεί της ποιότητας. 

Έβλεπα το ματς και σκεφτόμουν πως η χρηματιστηριακή αξία αυτής της Αγγλίας είναι περίπου στ0 1 δισ. ευρώ! Νούμερα στο Θεό. Μόνο ο Μπέλιγχαμ (παικτούρα, αλλά τρομερός αλαζόνας), κοστίζει πάνω από 100.000.000 ευρώ. Την ώρα που οι δικοί μας παίκτες έχουν όλοι μαζί περίπου στα 200 εκατομμύρια. 

Τεράστια νίκη χθες, αφιερωμένη σ' ένα παιδί που τόσο άδικα έχασε την ζωή του μέσα στην πισίνα του σπιτιού του. Δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Έτσι απλά, βούτηξε και πνίγηκε. Δεν μπορώ να το χωνέψω! Ένας άριστος οικογενειάρχης, καλό παιδί και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Κρίμα!

Και από την άλλη πλευρά, έχεις τον Λιάγκα να σου λέει πόσο κοστίζει το σπίτι και τι θέα έχει. Αλλά δεν φταίει αυτός, εμείς φταίμε. Ναι, εσύ φταίς ρε τηλεθεατή. Αν εκείνη την ώρα, άλλαζες κανάλι και δεν έβλεπες τις παπαριές που λέει, η τηλεθέαση θα πήγαινε στο 1%. Θα έπαιρνε πόδι από το κανάλι. 


Αλλά εμείς πρώτα τα βλέπουμε, γινόμαστε αποδέκτες των διαφημίσεών τους, πλουτίζει ο Λιάγκας και μετά κράζουμε. Φαύλος κύκλος. Λέτε να είναι τόσο χαζός ο παρουσιαστής που δεν ήξερε τι θα επακολουθήσει; Χρόνια στο κουρμπέτι, μας δουλεύει ψιλό γαζί. Κατάφερε για μια ακόμη φορά να είναι πρώτο θέμα παντού. Ακόμα και στις δηλώσεις του Μπακασέτας μετά τον αγώνα, το όνομα του Λιάγκα έπαιζε. Γιατί η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση. Και είμαστε τόσο βόδια, που σήμερα καθήσαμε και πάλι στην τηλεόραση, για να παρακολουθήσουμε τι θα απαντήσει στον Μπακασέτας... Δυστυχώς, έχουμε ανίατη αρρώστια. 

Για το ματς, έχω να πω, πως η Εθνική έπαιξε την μπαλάρα της ζωής της. Εκπληκτική εμφάνιση από την τριάδα μπροστά. Παυλίδης να τον πιείς στον ποτήρι. Δεν είναι χαζή ολόκληρη η Μπενφίκα που τον έχει ενδεκαδάτο και η αξία του ξεπερνάει τα 40 χαρτιά. Απίστευτοι Μασούρας και Τζόλης με τρομερές αλληλοκαλύψεις στα μπακ και επελάσεις μπροστά. Κάλπαζαν σαν τα άλογα. Σιώπης και Κουρμπέλης ήταν μηχανάκια στο κέντρο και έκοβαν τα πάντα. Τρώγανε σίδερα! Μπακασέτας αν και αργός, έδωσε κύρος στο κέντρο και ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Πίσω η τετράδα ήταν αλάνθαστη. 

Αυτή η ομάδα έχει μέλλον! Ο Γιοβάνοβιτς δημιούργησε μια οικογένεια, που είχαμε να δούμε από την εποχή του Ρεχάγκελ. Ναι αυτή η Εθνική θα πάει σε μεγάλη διοργάνωση. Θέμα χρόνου είναι. Ο Σέρβος προπονητής έκανε επικό κοουτσάρισμα. Όλες οι αλλαγές του ήταν καταλυτικές και εύστοχες. Εκτός του Βαγιαννίδη, ο οποίος έδειξε πως είναι επηρεασμένος από τον πάγο που του έχει βάλει ο Αλαφούζος, επειδή δεν υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Στην φάση του γκολ της Αγγλία αντί να πέσει σαν σκυλί με τα πόδια, μου γύρισε το κ@λαράκι. 

Ακόμα και όταν ισοφαριστήκαμε στο 87', φαινόταν πως η Εθνική θα διεκδικήσει τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Απίστευτο, βάλαμε πέντε γκολ μέσα στο Γουέμπλει (άσχετα αν τα τρία δεν μέτρησαν για λίγα εκατοστά). Το πιστεύει κανείς;

3 σχόλια:

  1. Κατασκοπε;σε τι διαφέρεις από το Λιάγκα; Απορώ που σου δίνουν χώρο να γράφεις. Πριν λίγους μήνες,εκραζες αυτούς που τώρα γλύφεις. Ειδικά το μπακασετα,θυμάσαι με την Γεωργία τι έλεγες; Ο Λιάγκας τουλάχιστον είναι γλυτσα αλλά μιλάει με το όνομα του,εσύ κρύβεσαι και γράφεις με ένα στυλ εμετικό,εμετική μαγκιά, φαντάζομαι όταν στραβωπατησουν σε κανένα ματς θα βγάλεις ότι έφαγες,φτάνει κούρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΓΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πές τα Κατάσκοπε!!! Γλέντα τους άμπαλους και τους άσχετους που το παίζουν ειδικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ