Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας - Πρόεδρος η Αντωνία Αντωνιάδου

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. στις 16/10/2024 μετά την Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση έγινε η κατανομή

αξιωμάτων και η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας, για την επόμενη τριετία έχει ως εξής:

Πρόεδρος Αντωνιάδου Αντωνία του Λαζάρου

Αντιπρόεδρος Καραβαδές Ιωάννης του Αντωνίου

Γ. Γραμματέας Τουμπουλίδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου

Ταμίας Μουταφτσή Χριστίνα του Σταύρου

Μέλος Παπαφιλίππου Αγγελάκης του Χρήστου

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ημαθίας

Αγαπητά μέλη και συνεργάτες, μικροί και μεγάλοι φίλοι του συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας μετά τις εκλογές της 13ης Οκτωβρίου 2024, αναλαμβάνουμε τη διοίκηση του συλλόγου για την επόμενη τριετία.

Αποχαιρετούμε δύο από τα παλιά μέλη του ΔΣ του συλλόγου, τον πρόεδρο μας Βελέντσα Ιωάννη που επί 14 συναπτά έτη υπηρέτησε ανιδιοτελώς το σύλλογο από όλες τις θέσεις διοίκησης και τον επί 11 συνεχή χρόνια ταμία μας Δουλγερίδη Νίκο οι οποίοι θα συνεχίσουν την εθελοντική προσφορά τους στο σύλλογο από άλλες θέσεις ευθύνης και αφού τους ευχαριστήσουμε για την πολυετή, πολύπλευρη και συνεχή προσφορά τους στο σύλλογο, τους ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στη ζωή τους.

Επίσης ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στη διαδικασία ως υποψήφιοι για το ΔΣ, την ΕΕ και την εκπροσώπηση του συλλόγου στην ΑΣΠΕ. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη μας Μπαντή Θεόδωρο, Μπογδαμπεϊδη Ευθύμιο,Τενεκεντζόγλου Δημήτριο και Πετράκη Αικατερίνη που συμμετείχαν στη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών.

Η συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια που έχουμε την τιμή και την τύχη να ηγούμεθα ενός σπουδαίου και σημαντικού συλλόγου, με τη δική σας ψήφο, μας γεμίζει με ακλόνητη πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και μας δίνει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να δηλώσουμε ότι θα αγωνιζόμαστε :

Για τη αναγνώριση και παραχώρηση εκ μέρους της πολιτείας των αυτονόητων δικαιωμάτων προς την πολύτεκνη οικογένεια.

Για τη θεμελίωση του θεσμού της πολύτεκνης οικογένειας ως βασικού κύτταρου της κοινωνίας και την προάσπιση των πνευματικών και ηθικών κανόνων της .

Για τη διάπλαση και την καλλιέργεια της ελληνορθόδοξης συνείδησης, τη σύσφιξη των δεσμών των μελών μας και της κοινωνίας γενικότερα.

Για τη σύσφιξη των σχέσεων με άλλα αδελφά σωματεία, την αλληλεγγύη και τη στήριξη των ασθενέστερων αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου αυτά καταπατούνται.

Όλοι μαζί σαν οικογένεια θα συνεχίσουμε και θα πορευτούμε με θέληση το καλό και την πρόοδο του συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας, μέλη και φίλους και ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζει σε όλους υγεία, δύναμη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ