Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασε στη Νέα Νικομήδεια η «Φλόγα της Αγάπης»

Το πρωί της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου 2024, η Νέα Νικομήδεια υποδέχτηκε τη «Φλόγα της Αγάπης» στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία. Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας «Η Αγάπη» και με τη στήριξη του ΜΠΣ «Ο Αριστοτέλης» και του Δήμου Βέροιας που στήριξε εμπράκτως τη δράση, η «Φλόγα της Αγάπης» έφτασε στο ιστορικό χωριό της Ημαθίας περνώντας δυνατά μυνήματα.


Η φλόγα αφίχθη στη γέφυρα του 66, λίγο πιο έξω από το χωριό, από τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του ΟΤΕ, Μιχάλη Νιώπα. Παρά την υψηλή, για την εποχή, θερμοκρασία, μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν με προορισμό τα γραφεία του Συλλόγου, σε μια διαδρομή περίπου τριών χιλιομέτρων.

Μαζί τους έτρεξαν οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ενώ συμμετείχε το Vespa Club Βέροιας. Στον τερματισμό τούς περίμενε πλήθος κόσμου, με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Ευτυχία Καδόγλου, να εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες, να παρουσιάζει την σπουδαιότητα της αιμοδοσίας και να μοιράζει δύο αναμνηστικά στον Πρόεδρο του Vespa Clup Ιορδάνη Χατζόγλου και στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του ΟΤΕ, Μιχάλη Νιώπα. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοριαζίδης.


Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν μπλουζάκια, μετάλλια και αναμνηστικοί έπαινοι, ενώ στον τερματισμό τούς περιμέναναν και λαχταριστά εδέσματα.

Συγχρόνως πραγματοποιούταν εθελοντική αιμοδοία από τον Σ.Ε.Α. «Η Αγάπη» σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ