Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στους "δρόμους" οι εκπαιδευτικοί της Ημαθίας - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στη Βέροια



Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν σήμερα 23 Οκτωβρίου 2024 οι εκπαιδευτικοί της Ημαθίας, στο πλαίσιο της, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΔΟΕ και συμμετέχει τελικά και η ΑΔΕΔΥ, έπειτα από την ενέργεια του Υπουργείου Παιδείας να προσφύγει στα δικαστήρια και να κηρύξει παράνομη την απεργία της ΔΟΕ.


Το πρωί της Τετάρτης 23/10, εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου, διεκδικώντας μεταξύ άλλων, μ
ισθολογικές αυξήσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, εξίσωση ωραρίου νηπιαγωγών, εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών, μέτρα στήριξης για στέγαση και μετακίνηση αναπληρωτών, μονιμοποίηση αναπληρωτών, κάλυψη κενών κυρίως παράλληλης στήριξης (στην Ημαθία σήμερα υπάρχουν 60 κενά), κατάργηση των συγχωνεύσεων, μονιμοποιήση νεοδιόριστων, κ.α.

Μετά τις ομιλίες των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών συλλόγων, ομοσπονδιών και ενώσεων που συμμετείχαν, ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Βέροιας.








5 σχόλια:

  1. Γιατί δεν έγινε αύριο να γίνει 5 ήμερη, απορώ;Οι ίδιοι και οι ίδιοι, δεν πρόκειται να μάθουν τα παιδιά γράμματα θα μάθουν απεργία τι σημαίνει, φτάνει πια κάθε χρόνο,οι υπόλοιποι δουλεύουν κανονικά να υποθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλοκαίρι αντί να κάθεστε τρεις μήνες,..δεν έρχεστε σε καμία άλλη υπηρεσία για δουλειά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω κόσμος, χαμός μιλάμε,έτσι είναι το δημόσιο δυστυχώς, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει,ας κάνουμε μια απεργια γιατί την Ελλάδα ρε γαμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε γίνει γραφικοί πλέον ο κόσμος σας γύρισε την πλατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ