Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αν-επίσημος ο Κασσελάκης - Όλο το παρασκήνιο

Έντονες ήταν οι παρασκηνιακές διεργασίες γύρω από την περιβόητη επίσκεψη Κασσελάκη για τα Ελευθέρια της Βέροιας. Όλα ξεκίνησαν από τις επαφές της στενής του συνεργάτιδας και βουλευτή Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία διά τηλεφώνου έκανε τις πρώτες επαφές ανακοινώνοντας την έλευση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις 16 Οκτωβρίου στη Βέροια. 

Ο σχεδιασμός, μάλιστα, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα εκ Θεσσαλονίκης, έλεγε για επίσημη έναρξη «προεκλογικών περιοδειών». Τα… καμπανάκια ήχησαν αμέσως στα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ όπου έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν προς πάσα κατεύθυνση ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εκπροσωπηθεί στην παρέλαση της Βέροιας από τον πρώην βουλευτή Άγγελο Τόλκα. 

Φυσικά, ουδείς λησμόνησε να υπενθυμίσει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, αυτή τη στιγμή στερείται επίσημης κομματικής – πολιτικής ιδιότητας...

Αν-επίσημος, λοιπόν, θα ήταν ο Στέφανος στη Βέροια και ορθώς επέλεξε να μην έρθει και να μην μετατρέψει μια τοπική επέτειο σε πεδίο εσωκομματικής αντιπαράθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ