Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι ανακοίνωσε η Hellenic Train για τον άνδρα που έπεσε στις γραμμές του τρένου στο Πλατύ


Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Παρασκευής 11/10 ένας ηλικιωμένος άνδρας στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πλατέος, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στις γραμμές του τρένου.

Όπως είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα, ο άνδρας περίπου 75 ετών, έπεσε στις γραμμές την ώρα που διερχόταν από το σημείο η αμαξοστοιχία της γραμμής Θεσσαλονίκη - Λάρισα, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:30 το πρωί και οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από υπαλλήλους του ΟΣΕ. Στο συμβάν έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 2 οχήματα και 5 πυροσβέστες, που συνέδραμαν στον απεγλωβισμό του άνδρα, που παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος.




Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, άνδρας έπεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές στον σταθμό Πλατύ, στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Λάρισα, με τραγική κατάληξη τον θάνατό του.

Τα στελέχη της Hellenic Train αντέδρασαν άμεσα και με ψυχραιμία. Παράλληλα, έγιναν συντονισμένες προσπάθειες για την ταχεία αποκατάσταση της τάξης στον σταθμό και την ομαλή συνέχιση των δρομολογίων.

Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Η Hellenic Train εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ