Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χορευτικά και γευστικά ξεκίνησε η νέα χρονιά στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας


Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών του συλλόγου έγινε η έναρξη της φετινής εκπαιδευτικής - πολιτιστικής και παραδοσιακής χρονιάς στις εγκαταστάσεις της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Στο Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης στο Πανόραμα Βεροίας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, στις 6μμ πραγματοποιήσαμε τον καθιερωμένο αγιασμό και ακολούθησε μια απογευματινή γευστική και μουσικοχορευτική έκπληξη σε όσους παραβρέθηκαν.


Η ιστορία, τα όργανα που έπαιζαν οι πρόγονοι μας, η διάλεκτος, η μουσική, το θέατρο, η λαογραφία και πολλά ακόμη που θα μαθαίνουμε όλη τη χρονιά μόλις άρχισε.

Τονίζεται ότι τα δίδακτρα είναι συμβολικά και σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται στη Γραμματεία της λέσχης και στα τηλέφωνα 2331072060 Κυριακή και Πέμπτη, Ώρες : 5-9μμ και 6973556255 (πρόεδρος) και 6984860096 (χοροδιδάσκαλος).

Με την ευχή για όμορφη και δημιουργική χρονιά από τον πρόεδρο της λέσχης και σύντομες οδηγίες από τους υπεύθυνους ξεκινήσαμε το ταξίδι για να γνωρίσουμε τις ιστορικές, μουσικές και χορευτικές ομορφιές του πόντου, όπου όλοι έχουμε θέση.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Κοτίδης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Τζήμα - Τόπη Συρμούλα, ο Αντιδήμαρχος ΥΔ.ΟΜ.-κτηματολογίου και περιουσίας του Δήμου Βέροιας και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ψηφιακής πολιτικής κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ασλανίδης Λάζαρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ