Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγάπιος Αναστασιάδης: «Η Βέροια δεν ψάχνει επενδυτή»

«Σε δύο χρόνια θα είμαστε σε επαγγελματικές κατηγορίες»
Την πίστη του για επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βέροιας 1960, Αγάπιος Αναστασιάδης.

Σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Στέργιου Διαμάντη στο “Μαντρί” της Δευτέρας, 7 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας τόνισε ότι η ομάδα δεν ψάχνει επενδυτή και ότι σύντομα η Βέροια θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Χαρακτηριστικά είπε: “Η ομάδα μας δεν ψάχνει επενδυτή. Σε δύο χρόνια θα είμαστε σε επαγγελματικές κατηγορίες. Όποιος είναι Βέροια θα είναι μαζί μας και στο Γ’ τοπικό”.

4 σχόλια:

  1. Μπραβο,αγαπιε.
    Εσυ και ο καρυπιδης,Forza.
    Να ερχομαστε βεροια και χαριλαου να σας χαζευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Forza βεροια,αηττητοι ανεβαινουμε απο τα τοπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγάπιε δεν έχεις ιδέα φίλε , μια ομάδα λειτουργεί σαν επειχηρηση και χρειάζεται λεφτά αν δεν επενδύσει κάποιος η ομάδα θα είναι μια μικρομεσαία ομάδα Β και Γ εθνικής ας ξυπνήσουν επιτέλους εκεί στην ΠΑΕ δεν αξίζει στην Βέροια η πτωτική πορεία που έχει πάρει τα τελευταία 2,5 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 2 χρόνια
    Θα είσαι 2 χρονών μεγαλύτερος
    Το μόνο σίγουρο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ