Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Κέντρα Υγείας της Ημαθίας επισκέφθηκε η Αν. Υπουργός Ειρήνη Αγαπηδάκη

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου κλιμάκιο με επικεφαλής την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Ειρήνη Αγαπηδάκη και τους βουλευτές Λακωνίας
κ. Νεοκλή Κρητικό και Ζακύνθου κ. Διονύσιο Ακτύπη, επισκέφτηκε τα Κέντρα Υγείας Ημαθίας.


Το κλιμάκιο συνόδευαν ο βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Τάσου Μπαρτζώκα και κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη, η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κα Φωφώ Καλύβα, ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ κ. Μιχάλης Κούπκας, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής.


Οι Διευθύντριες των Κ.Υ Νάουσας κα. Αγγελική Παπαγιάννη, της Βέροιας κα. Χριστίνα Αθανασιάδου και Αλεξάνδρειας κα. Παρασκευή Αμπεριάδου ενημέρωσαν για την λειτουργία και τα προβλήματα των Κέντρων ενώ η κα. Αγαπηδάκη τόσο στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν όσο και απευθυνόμενη προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τόνισε για το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Κυβέρνηση για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης αλλά και την πρόληψη μέσω των προγραμμάτων προληπτικών εξετάσεων.


Στο Κ.Υ Αλεξάνδρειας όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης των υποδομών και ανανέωσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, η κα. Αναπληρώτρια Υπουργός είχε την ευκαιρία να αναγγείλει και την δρομολόγηση εγκατάστασης βάσης του ΕΚΑΒ που αποτελούσε ένα μεγάλο θέμα της περιοχής, θέτοντας χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης τον επόμενο χρόνο.

Το κλιμάκιο συνόδευαν κατά την διάρκεια των επισκέψεων μέλη της ΔΕΕΠ Ημαθίας και Γραμματειών της Ν.Δ.

Δείτε φωτογραφίες:













1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να βρισκόμαστε στο 2024, αλλά ο "Γκρούεζας" ζεί ανάμεσα μας. Οι κυρίες Αραμπατζή και Τουπεκτσή παρόλο που έχει τελειώσει η προεκλογική περίοδος συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ,με ποία ιδιότητα άραγε? Αυτοπροβάλονται δίπλα στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού, ποίον εκπροσωπούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ