Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

50 επισκέπτες από την Θεσσαλονίκη μαγεύτηκαν από την απαράμιλλη ομορφιά του Σελίου

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, η περιοχή του Σελίου είχε την χαρά να φιλοξενήσει έναν αθλητικό σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη, που ήρθε με 50 άτομα για μια εκδρομή στη φύση. Όλοι οι επισκέπτες μαγεύτηκαν από την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου, καθώς ο φθινοπωρινός καιρός ανέδειξε τη μοναδική φυσική χρωματική παλέτα του βουνού. Τα μονοπάτια, τα δάση και ο καθαρός αέρας πρόσφεραν στους εκδρομείς στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης.



Ο φίλος οδηγός βουνού, Γιώργος Καισαρίδης, ανέλαβε την ξενάγηση και με το πλούσιο γνωστικό του υπόβαθρο ενημέρωσε την ομάδα για την ιστορία και τις παραδόσεις του χωριού μας. Αναφέρθηκε στις ρίζες και τις ιστορικές καταβολές του Σελίου, δίνοντας έμφαση στα σημαντικά γεγονότα που το καθιστούν σημαντικό για την περιοχή.



Οι επισκέπτες αποχώρησαν ενθουσιασμένοι, γεμάτοι εικόνες και γνώσεις, υποσχόμενοι να επιστρέψουν στο μέλλον για να απολαύσουν ξανά τη μαγεία του τόπου και να ζήσουν νέες εμπειρίες. Η ημέρα έκλεισε με τα χαμόγελα και τις θετικές εντυπώσεις όλων.





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ