Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

40 χρόνια Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας - Διήμερο εκδηλώσεων για τα γενέθλια

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας κλείνει την τέταρτη δεκαετία επιτυχημένης και ενεργής ύπαρξης. Τον Νοέμβριο σβήνει τα 40στα της κεράκια, ετοιμάζοντας ένα διήμερο γεμάτο εκδηλώσεις. 

Τα γενέθλια ξεκινούν το βράδυ του Σαββάτου, 16 Νοεμβρίου 2024, με ποτό, μουσική και αναμνήσεις στο καφέ «Κουκούτσι» στην πλατεία ωρολογίου, ενώ η Κυριακή (17/11) περιλαμβάνει προπόνηση μότοκρος, εντοροβόλτα 60 χιλιόμετρων και ψηστήρι.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όσους έχουν περάσει κατά το παρελθόν από τη ΛΕ.ΜΟ. Βέροιας, αλλά και σε αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για αυτήν.

Αναλυτικά:

«Πριν 40 χρόνια κάποιοι νέοι τότε με πάθος για τους χωμάτινους αγώνες όπως κάθονταν σε μια καφετέρια είπαν να ιδρύσουν μια λέσχη με αντικείμενο τις μηχανές Εντούρο. Έτσι, και έκαναν και από τότε μέσα από αυτήν την λέσχη έγιναν πολλά όμορφα πράγματα στην πόλη.

Αντικείμενο πάντα της λέσχης ήταν οι αγώνες Εντούρο, αλλά και η βοήθεια σε πάρα πολλά θέματα της κοινωνίας της Βέροιας, όπως αιμοδοσίες, συνοδεία σε αγώνες τρεξίματος, πυρασφάλεια, φιλανθρωπικό έργο και άλλα πολλά. Αυτή η παρέα μεγάλωσε σε ηλικία και τα ηνία της τα πήραν πιο νέα παιδιά που συνέχισαν αυτήν την ιστορία.

Αυτά τα νέα παιδιά προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανή αυτήν την λέσχη διοργανώνουν γιορτή για τα 40 χρόνια της ΛΕ.ΜΟ.ΒΕΡΟΙΑΣ. Για αυτό καλούνε όλο τον κόσμο που πέρασε από αυτή την λέσχη να έρθει και να περάσει καλά μαζί μας.

Στις 16-11-2024 στις 20:00 το απόγευμα θα έχει πάρτυ στο καφέ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ στην πλατεία ωρολογίου με μουσική ποτό και προτζέκτορα που θα δείχνει φωτογραφικό υλικό από την πορεία της λέσχης, ενώ στις 17-11-2024 στην πίστα Τριποτάμου θα γίνει προπόνηση μότοκρος και εντοροβόλτα 60 χιλιόμετρων. Το μεσημέρι μετά από όλα αυτά θα ακολουθήσει ψήσιμο και γιορτή για να κλείσει όλη αυτή η οργάνωση όμορφα!!! Καλεσμένοι είναι όλος ο κόσμος που πέρασε από αυτήν την λέσχη και όλοι αυτοί που θέλουν να μάθουν από κοντά τα πάντα για τις μηχανές!».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ