Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

3άρα έριξε η Βέροια στη Μελίκη - Aπό το 30' «καθάρισε» το ματς

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας “βάφτηκε” κυανέρυθρο, με τη Βέροια 1960 να επικρατεί εκτός έδρας του Φιλίππου Μελίκης με 3-0 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες στο sportsfan.gr


Η Βέροια μπήκε δυναμικά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό σημείωσε την πρώτη της τελική, με τον Πρασσά να γίνεται αποδέκτης της εξαιρετικής πάσας του Μπουλάρι και να σουτάρει από ευνοϊκή θέση, ωστόσο δίχως αποτέλεσμα.


Η Μελίκη σημείωσε την πρώτη της καλή στιγμή στο 22′ με κεφαλιά του Λίβα από καλή θέση, η οποία κατέληξε άουτ, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Πρασσάς αυτή τη φορά ευστόχησε και από διαγώνια θέση σημείωσε με τη βοήθεια του δοκαριού το 0-1.


Πολύ γρήγορα ήρθε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, με τον Ιωάννου ύστερα από φάση διαρκείας να παίρνει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ να σημειώνει το 0-2 στο 27′.


Η κυριαρχία της Βέροιας συνεχίστηκε και στο 29′ έφερε ακόμη ένα γκολ, με τον Πρασσά να σεντράρει και τον Μπεκιαρίδη να εκμεταλλεύεται ιδανικά την αμυντική αδράνεια της Μελίκης για το 0-3, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο μέρος ο Φίλιππος μπήκε πιο δυνατά, έχοντας δύο στιγμές, μεταξύ των οποίων και πέναλτι που ζητάει στο 49′ σε πτώση του Πιπιλιάρη εντός περιοχής.


Το ντέρμπι συνεχίστηκε χωρίς σπουδαίες συγκινήσεις, με τη Βέροια να έχει την υπεροχή, ωστόσο να μην καταφέρνει να σημειώσει κάτι αξιόλογο επιθετικά, όπως συνέβη και για τους γηπεδούχους. Πρασάς, Μπουλάρι και Τζημογιάννης ξεχώρισαν από τη Βέροια και ουσιαστικά καθόρισαν το αποτέλεσμα.


Οι δύο ομάδες συνέχισαν να αναζητούν το γκολ, ωστόσο το 0-3 ήταν το τελικό σκορ που δίνει στη Βέροια 1960 το πέμπτο διαδοχικό τρίποντο της σεζόν, αφήνοντας την για πρώτη φορά μόνη στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΗ με 15 βαθμούς.

Διαιτητές:
ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΚΑΛΛΙΝΙΩΤΗΣ, ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ