Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρεκόρ συμμετοχής θέλει το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία - Θα σπάσει το φράγμα των 3.000;

Πέρσι στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 1.365 άτομα, στο ΠΑΣΟΚ άραγε πόσοι;

Απομένει μόλις ένα 24ώρο, ώστε χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ να κατευθυνθούν στις κάλπες και να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα για την εκλογή του νέου αρχηγού. 

Το μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στην συμμετοχή που θα υπάρξει στην διαδικασία. Στην Ημαθία, έχουν στηθεί κάλπες και στους τρεις δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και όλοι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα. 

Να θυμίσουμε πως στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από ένα χρόνο, στην μάχη μεταξύ Κασσελάκη και Αχτσιόγλου, είχαν ψηφίσει συνολικά 1.365 Ημαθιώτες. Με την φόρα που έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ, το νούμερο αυτό αναμένεται να είναι μεγαλύτερο, με τις αισιόδοξες προσδοκίες να κάνουν λόγο ακόμα και για 3.000 πολίτες. Ίδωμεν...

3 σχόλια:

  1. Σα να λέμε 3000 αγωνιστές του σοσιαλισμού δηλαδή. Ανιδιοτελείς εργάτες της κοινωνίας, που δεν έχουν το μυαλό τους σε κρατικές θέσεις με παχυλούς μισθούς, παρά μόνον στους αγώνες. Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο δύσκολο γιατί οι παλιοί αφισοκολλητες πήραν σύνταξη από δημοσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ