Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (9/9 - 15/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη αποτελούν φαινόμενο που προβληματίζει αρκετούς, αλλά μήπως αυτοί είναι το κλειδί για να κάνεις τη διαφορά; Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό από την οπτική γωνία της Γης. Μολονότι αυτό είναι ένα οπτικό φαινόμενο, η αστρολογική του σημασία είναι αρκετά βαθιά και ενδιαφέρουσα. Οι ανάδρομοι πλανήτες, αντί να εκφράζουν τις επιρροές τους με τον παραδοσιακό, άμεσο τρόπο, η ενέργεια τους εσωτερικεύεται. Αυτό καλεί το άτομο να επανεξετάσει, να επαναξιολογήσει και να ανακαλύψει εκ νέου τον τομέα της ζωής που επηρεάζει ο συγκεκριμένος πλανήτης. Οι ανάδρομοι πλανήτες γίνονται αισθητοί σε προσωπικά ζητήματα, όπως οι σχέσεις, η καριέρα, και η πνευματική ανάπτυξη.

♈ Κριός

Γενικά

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι αρκετά αγχώδης, κυρίως γύρω από θέματα εργασίας. Στο μέσο της, μια σειρά από γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αντιξοότητες δεν λείπουν και κυρίως σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία οποιασδήποτε κλίμακας και μην περιμένεις την μεγαλύτερη. Ερωτικά, μια πρόταση ή ένα γεγονός θα σου εξάψει είτε τη φαντασία είτε την περιέργεια, εξαρτάται. Τα αιτήματα των άλλων αυξάνονται και εδώ χρειάζεται έξυπνη διαχείριση και συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία στους Διδύμους θα φέρει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Κριέ . Αυτή η όψη δημιουργεί κλίμα αρμονίας, θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας στις σχέσεις σου . Ειδικά για εσένα που συχνά τείνεις να λειτουργείς παρορμητικά, αυτό το τρίγωνο σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις συναισθηματικές καταστάσεις με περισσότερη διπλωματία και κατανόηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κάνεις σημαντικά βήματα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Αυτή η όψη ενισχύει την αποφασιστικότητα και την οργάνωσή σου, δίνοντάς σου την ώθηση να κινηθείς με στρατηγική και σαφήνεια, αυτή την εβδομάδα! Αν υπήρχαν επαγγελματικά προβλήματα ή καθυστερήσεις, τώρα έχεις τη δυνατότητα να τα αντιμετωπίσεις με αποτελεσματικότητα. ο εξάγωνο αυτό μπορεί να φέρει κερδοφόρες συνεργασίες ή συμφωνίες που θα ενισχύσουν τα οικονομικά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις τη στρατηγική σκέψη.

♉ Ταύρος

Γενικά

Προχωρώντας ο Σεπτέμβριος, καταλήγεις σε αποφάσεις που θα σε λυτρώσουν από ταλαιπωρίες και προβλήματα κάθε είδους. Ο Άρης έχει περάσει πρόσφατα στον Καρκίνο, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις γύρω από τα αισθηματικά σου. Ακολούθησε το ρεύμα των γεγονότων και μην πηγαίνεις ενάντια σε αυτό. Ένας άνθρωπος θα σου σταθεί και θα σε βοηθήσει πολύ σε θέματα εργασίας ή σε ένα προσωπικό θέμα. Υπεράσπισε τη δουλειά σου και απόφυγε ακόμα μια φορά τις ανοικτές αντιπαραθέσεις. Εξοπλίσου με τις πληροφορίες εκείνες που είναι απαραίτητες για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Άρη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει θετικά τα αισθηματικά σου, Ταύρε, καθώς φέρνει ευκαιρίες για ερωτικά φλερτ και πολύ ωραίες συναντήσεις. Αυτή η όψη σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ξεκάθαρα, ενώ παράλληλα σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Εάν είσαι ελεύθερος/η, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ είναι αυξημένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία από τους Διδύμους φέρνει μια πολύ θετική επιρροή στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Ταύρε. Βλέπεις βελτίωση στις συνθήκες της εργασίας σου, καθώς δημιουργούνται ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου με περισσότερη άνεση και αρμονία. Η συνεργασία με τους συναδέλφους γίνεται πιο ομαλή, και υπάρχει ένα κλίμα αλληλεγγύης και υποστήριξης. Η δημιουργικότητα σου αυξάνεται και μπορείς να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τρόπο που εντυπωσιάζει και φέρνει αποτελέσματα. Παράλληλα, η ανάπτυξη του εισοδήματός σου είναι πιθανή, καθώς ευνοούνται νέες πηγές εσόδων ή επενδύσεις που μπορεί να αποδώσουν καρπούς.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να μονοπωλεί την προσοχή σου. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται μαζί με τις εργασιακές. Λίγες ακόμα αντιξοότητες παρουσιάζει ο επαγγελματικός τομέας, αλλά γρήγορα θα τις ξεπεράσεις. Σωτήριο στοιχείο τις μέρες που ακολουθούν θα είναι η αντίληψη, η ευελιξία και η πειθώ σου. Μην αφήσεις τίποτα να το διαχειριστούν άλλοι και πάρε σωτήριες πρωτοβουλίες σε δύσκολες στιγμές. Οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώριο για ελεύθερο χρόνο και για ερωτικές πανδαισίες προς το παρόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία από το ζώδιό σου, φέρνει έντονη εύνοια στην αισθηματική σου ζωή. Αυτή η όψη ανοίγει τον δρόμο για νέες, συναρπαστικές γνωριμίες και φλερτ, ειδικά μέσω διαδικτύου. Αν είσαι ανοιχτός/ή σε νέες εμπειρίες, είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο άτομο με το οποίο μπορεί να υπάρξει σημαντική χημεία, παρόλο που ίσως να υπάρχει διαφορά ηλικίας. Η ενέργεια αυτής της όψης δημιουργεί θετικό κλίμα για να ξεπεράσεις προκαταλήψεις και να νιώσεις έλξη από κάποιο άτομο που διαφέρει από το συνηθισμένο σου τύπο. Ο έρωτας μπορεί να προκύψει από ξαφνικές, απροσδόκητες επαφές, ενώ η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Άρη από τον Καρκίνο θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Δίδυμε, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Οι σκέψεις σου γίνονται πιο οργανωμένες και συγκεκριμένες, ενώ η λογική σου ενισχύεται, βοηθώντας σε να καταλήξεις σε πρακτικά συμπεράσματα. Μπορείς να κάνεις προτάσεις που όχι μόνο θα λύνουν προβλήματα, αλλά θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι ιδέες σου θα είναι πιο εύστοχες και εύκολα υλοποιήσιμες, κάτι που θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σου ή τους ανώτερους σου. Στον οικονομικό τομέα, οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι προσεκτικές και καλά μελετημένες, με στόχο τη σταθερότητα και την ανάπτυξη. Εάν υπήρχαν καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα, τώρα έχεις την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα και τα πρακτικά της επακόλουθα θα σε αναστατώσουν αρκετά τις μέρες αυτές. Με επίκεντρο το μέσο της εβδομάδας, η εργασία θα σε καταπιέσει ή θα πρέπει να αποδείξεις ηρωικές ικανότητες στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Προσπάθησε να κινηθείς με οδηγό το ένστικτο, υπεράσπισε τα σημεία εκείνα που χρειάζονται την υποστήριξή σου, αλλά μην παρασύρεσαι από τις πιέσεις των δικών σου, που έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνεις χρόνο από άλλες αναγκαίες δραστηριότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Άρη από το ζώδιό σου, τον Καρκίνο, φέρνει έντονη επιθυμία να ξεκαθαρίσεις τα ερωτικά σου ζητήματα. Νιώθεις την ανάγκη να πάρεις άμεσες απαντήσεις στα ερωτηματικά που σε απασχολούν σχετικά με τη σχέση σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτή η όψη ενισχύει την επικοινωνία και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με σαφήνεια και αποφασιστικότητα. Πρόσεξε, όμως, να μην πιέσεις καταστάσεις υπερβολικά, καθώς η επιθυμία σου για άμεσες λύσεις μπορεί να σε κάνει πιο ανυπόμονο/η από το κανονικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία από τους Διδύμους θα επηρεάσει θετικά τα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Καρκίνε, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα προς τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Αυτή η ευνοϊκή όψη φέρνει ευκαιρίες για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, ενώ οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα πιο σταθερό και οργανωμένο πλαίσιο στην καριέρα σου. Στον οικονομικό τομέα, αυτή η όψη ευνοεί την αύξηση των εσόδων σου. Είτε μέσω νέων ευκαιριών, είτε μέσω έξυπνης διαχείρισης, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να δημιουργήσεις μια πιο σταθερή οικονομική βάση.

♌ Λέων

Γενικά

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αναστατώνει αρκετά την συναισθηματική και την υλική σου ασφάλεια. Ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείψει, αλλά η πορεία του Άρη στον Καρκίνο εγκυμονεί έκτακτους κινδύνους που πρέπει να αποφύγεις. Το στενό περιβάλλον είναι το εύφλεκτο σημείο. Οι πιο φιλόδοξοι έχετε την ευκαιρία να καταστρώσετε τα σχέδιά σας και να καταλήξετε σε συμφέρουσες συμφωνίες με τους συνεργάτες σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αγχωθείτε με τα οικονομικά, αλλά μην βιάζεστε προς το παρόν να απογοητευτείτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Δία από τους Διδύμους φέρνει μια πολύ θετική επιρροή στα αισθηματικά σου, Λέοντα. Αυτή η όψη σου προσφέρει "ρέντα" για νέες αισθηματικές περιπέτειες, φλερτ και όμορφες εκπλήξεις. Η ενέργεια της Αφροδίτης ενισχύει τη γοητεία σου και την ικανότητά σου να προσελκύεις νέα άτομα, ενώ ο Δίας σου φέρνει ευκαιρίες για να ζήσεις συναρπαστικές και ευχάριστες στιγμές.Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αφεθείς σε νέες ερωτικές γνωριμίες και φλερτ, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Άρη από τον Καρκίνο έχει θετική επίδραση στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Λέοντα. Αυτή η όψη ενισχύει την επικοινωνία σου και σου δίνει την ενέργεια να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις και συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να προετοιμάσεις το έδαφος για νέα ξεκινήματα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς και να καταλήξεις σε συμφωνίες που θα βελτιώσουν τη θέση σου. Οικονομικά, θα μπορέσεις να οργανώσεις και να προγραμματίσεις καλύτερα τις οικονομικές σου κινήσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η περίοδος των γενεθλίων σου θα επηρεάσει άμεσα τις προσωπικές σου επιδιώξεις και θα φέρει ένα κύμα γεγονότων, δίνοντας έμφαση τόσο σε προσωπικές σου υποθέσεις όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής στο ζώδιό σου σημαίνει ότι πρέπει να αποδειχτείς ισορροπιστής καταστάσεων και αρκετά καλός διπλωμάτης. Στα ερωτικά σου παρουσιάζεσαι αρκετά τυχερός/η. Απόφυγε την κριτική στην κοινωνική σου ζωή και μην κάνεις κατάχρηση της ανοχής κάποιων ανθρώπων. Πρόσεχε όταν οδηγείς και όταν διαχειρίζεσαι χρήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Άρη από τον Καρκίνο επηρεάζει θετικά τα αισθηματικά σου, Παρθένε, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα και να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον ερωτικό τομέα. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να ρισκάρεις και να κάνεις την κίνηση που χρειάζεται για να προσεγγίσεις ένα νέο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις την πρώτη κίνηση προς ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, είτε μέσω άμεσης επικοινωνίας, είτε μέσω κάποιου ρομαντικού ραντεβού. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ενέργεια αυτή για να ανανεώσεις τη σχέση σου, προγραμματίζοντας δραστηριότητες ή ρομαντικές εκπλήξεις που θα ενισχύσουν τη σύνδεσή σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα, είναι πιθανό να προκύψει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα σου προσφέρει καλύτερες χρηματικές απολαβές. Είτε πρόκειται για μια νέα θέση, είτε για μια προαγωγή, είτε για μια νέα συνεργασία, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να πετύχεις οικονομικές βελτιώσεις. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα και η θετική ενέργεια της Αφροδίτης και του Δία θα ενισχύσουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις και θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για την επίτευξη των στόχων σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις πολλές φορές αναστατωμένος/η χωρίς να ξέρεις την αιτία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, τόσο ερωτικών όσο και κοινωνικών. Χρειάζεται μαεστρία η κάθε περίπτωση για να παραμείνεις στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος των άλλων. Οι σκοπιμότητές σου χρειάζεται να παραμείνουν αθέατες, καθώς ο Άρης από τον Καρκίνο επηρεάζει τα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, αλλά και της προβολής σου γενικότερα. Απόφυγε περιττά έξοδα και δώσε την δέουσα προσοχή στα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Δία από τους Διδύμους φέρνει μια περίοδο έντονης ερωτικής επιτυχίας για σένα, Ζυγέ. Αυτή η όψη ενισχύει τη γοητεία σου και σου δίνει την ικανότητα να κατακτήσεις το άτομο που επιθυμείς, καθώς και να προσελκύσεις θαυμαστές με την απίστευτη γοητεία και το σκέρτσο σου. Αυτή η εβδομάδα, η επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ελκυστική, κάτι που σε βοηθά να προσεγγίσεις και να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η φυσική σου γοητεία συνδυάζεται με τη θετική ενέργεια του Δία, δίνοντάς σου αυτοπεποίθηση και δύναμη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με επιτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για σένα, Ζυγέ, τα επαγγελματικά σου θα έχουν σημαντικές εξελίξεις αυτή την περίοδο. Οι συναντήσεις που θα πραγματοποιήσεις θα σου προσφέρουν ευκαιρίες για επιτυχία και διάκριση. Είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις με τις ικανότητές σου και να προσελκύσεις υποστήριξη ή προτάσεις που θα προάγουν την καριέρα σου. Οι ευκαιρίες για εξέλιξη είναι πολλές, και η θετική ενέργεια γύρω σου θα βοηθήσει να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις σε νέα, επιτυχημένα εγχειρήματα. Στον οικονομικό τομέα, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέα οικονομικά συμφωνητικά που θα βελτιώσουν την κατάσταση σου. Οι οικονομικές σου κινήσεις είναι καλά μελετημένες, και οι νέες συμφωνίες ή επενδύσεις θα μπορούσαν να αποδώσουν καρπούς και να ενισχύσουν την οικονομική σου θέση. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να διαπραγματευτείς με αυτοπεποίθηση για καλύτερους όρους.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Οι μέρες είναι έντονες και μεταρρυθμιστικές. Με τη βοήθεια του Ερμή βρίσκεις τρόπους επικοινωνίας, αλλά και προώθησης των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Ο Άρης από τον Καρκίνο ζητά να είσαι προσεκτικός/ή και όχι ευάλωτος/η στα αισθηματικά σου. Επίσης, σου ζητά να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες που οφείλονται σε εμπειρίες του μακρινού παρελθόντος σου. Με λίγα λόγια, γίνε πιο τολμηρός/ή και μην προδικάζεις ότι η κατάληξη των επιδιώξεών σου θα είναι αρνητική. Θέλει χρόνο και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια η όποια επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για εσένα, Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά σου δεν θα έχει σημαντικά γεγονότα ή αλλαγές. Ωστόσο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα μπορούσε να φέρει μια αναζωογόνηση του πάθους και να αναδείξει την ανάγκη σου για έναν μυστικό ή κρυφό έρωτα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για μια πιο προσωπική και βαθιά σύνδεση με το ταίρι σου, που θα σας επιτρέψει να αναζωπυρώσετε την πυρακτωμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για εσένα, Σκορπιέ, αυτή η εβδομάδα φέρνει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Η τόνωση του πελατολογίου σου θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σου προοπτικές, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και ενδεχομένως νέες συνεργασίες που θα προσφέρουν σημαντικά οφέλη. Στον οικονομικό τομέα, θα δεις αύξηση στα κέρδη σου μέσω πωλήσεων, μισθώσεων ή επιδομάτων. Οι κινήσεις σου και οι προσπάθειές σου για την ενίσχυση των εσόδων σου θα αποδώσουν καρπούς, προσφέροντας μια ευχάριστη οικονομική ενίσχυση.

♐ Τοξότης

Γενικά

Το στενό περιβάλλον συνεχίζει να σε απασχολεί και αυτή την εβδομάδα και εσύ συχνά βρίσκεσαι παγιδευμένος σε καταστάσεις από τις οποίες δεν είναι εύκολο να απεγκλωβιστείς. Υπάρχει αρκετή καθυστέρηση στην ανταπόκριση των άλλων προς εσένα και υπάρχει και ένα έκτακτο ζήτημα στα οικονομικά σου. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που πορεύεται με αναταραχές και αντιξοότητες, τις οποίες όμως μπορείς να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις σε μεγάλο βαθμό. Δεν θα σου λείψει η τύχη όταν τη χρειαστείς, όπως και η περιστασιακή εύνοια στα ερωτικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για εσένα, Τοξότη, αυτή η εβδομάδα φέρνει ανθοφορία στην προσωπική σου ζωή! Οι μέρες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για νέες γνωριμίες ή για την ανάπτυξη σχέσεων που μπορεί να ξεκινήσουν μέσω τυχαίων συμπτώσεων ή απρόβλεπτων περιστάσεων. Η ενέργεια αυτή ενισχύει τη διάθεσή σου για κοινωνικοποίηση και σου προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να συνδεθείς με ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις φυσική χημεία και κοινά ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για εσένα, Τοξότη, η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις επαγγελματικές συναντήσεις που θα σου προσφέρουν δικαίωση για τις προσπάθειές σου. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις που θα κάνεις θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα, αναγνωρίζοντας τις ικανότητές σου και ενισχύοντας τη θέση σου στον επαγγελματικό χώρο. Στον οικονομικό τομέα, θα καταφέρεις να κλείσεις οφειλές του παρελθόντος, φέρνοντας ανακούφιση και βελτίωση στην οικονομική σου κατάσταση. Οι κινήσεις που θα κάνεις για να τακτοποιήσεις παλιές υποχρεώσεις θα αποδώσουν και θα σου προσφέρουν μια πιο υγιή και σταθερή οικονομική βάση.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η εποχή είναι αρκετά προκλητική στον άξονα προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Το κλίμα παραμένει μεταβλητό και εσύ έχεις την υποχρέωση να αναπροσαρμόζεις συνεχώς τα σχέδια και τα προγράμματά σου. Εκείνοι που σε αφορούν δεν είναι τόσο συνεργάσιμοι όσο θα ήθελες και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει προς το παρόν. Τουλάχιστον από τη δική σου πλευρά, φρόντισε να είσαι συνεπής στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις και μην λες ούτε να κάνεις τίποτα χωρίς σοβαρή σκέψη. Αποδέξου το χαρακτήρα των άλλων και κατάλαβε τις προθέσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για εσένα Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα φέρνει θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα σου προτείνει νέα πλάνα και ιδέες για την ανανέωση της σχέσης σας. Οι προτάσεις του θα σε ενθαρρύνουν να εξετάσεις νέες κατευθύνσεις και να προσθέσεις νέα στοιχεία στη σύνδεσή σας, κάτι που θα φέρει νέα πνοή και αναζωογόνηση στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα ερωτική κατάκτηση που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και θα ιντριγκάρει το μυαλό σου. Η νέα αυτή γνωριμία μπορεί να φέρει ανανέωση και ενθουσιασμό στη ζωή σου, προσφέροντας μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική προοπτική για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για εσένα, Αιγόκερε, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχεις την ευκαιρία να προβληθείς, κατακτώντας σημαντικούς στόχους και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές σου. Οι ανώτεροι σου θα σου αποδώσουν εύσημα για τις επιτυχίες σου, ενισχύοντας την επαγγελματική σου θέση και αναγνωρίζοντας τις ικανότητές σου. Η πρόοδος σου στον επαγγελματικό τομέα θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στον οικονομικό τομέα. Οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν καρπούς, και θα δεις θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, με πιθανές αυξήσεις ή επιβραβεύσεις που θα ενισχύσουν την οικονομική σου κατάσταση.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει τη δυνατότητα να δεις σωστά αρκετά συγκεχυμένα πράγματα και να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις επιτυχώς τις δυσκολίες ή τις αντιξοότητες μέχρι να κλείσει τον κύκλο της. Ο Ερμής από τον Καρκίνο προκαλεί οικογενειακά άγχη και άλλες φορές καθυστερήσεις στα οικονομικά σου. Παρέμεινε ψύχραιμος στην επιθετικότητα κάποιου δικού σου ανθρώπου και μην δίνεις διαστάσεις σε τυχόν αντιθέσεις. Ακόμα και αν χρειαστεί να ξεπεράσεις τα όρια της υπομονής σου, το καλύτερο είναι να είσαι υπομονετικός με τους άλλους και επίμονος στους στόχους σου. Τα αισθηματικά σου ενδιαφέροντα και προβλήματα, καθώς τα μεν θα εναλλάσσονται με τα δε, θα σε απασχολούν έντονα σε καθημερινή βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για εσένα, Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη νέες ερωτικές περιπέτειες που θα σε συναρπάσουν. Η ενέργεια γύρω σου δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να ζήσεις συναρπαστικές και ανατρεπτικές συναισθηματικές εμπειρίες. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα που θα ενισχύσουν την αίσθηση της περιπέτειας και του ενθουσιασμού στη ζωή σου. Οι νέες γνωριμίες και οι ερωτικές εξελίξεις θα σου προσφέρουν έντονα συναισθηματικά βιώματα και θα προσθέσουν μια δόση ανατροπής και πάθους στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για εσένα, Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική στον επαγγελματικό τομέα. Το πρόγραμμα σου θα είναι φορτωμένο με πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα που θα απαιτούν την πλήρη αφοσίωσή σου. Παρά την πίεση, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να αποδώσεις αποτελεσματικά. Ωστόσο, τα οικονομικά σου θα σου φέρουν χαρούμενες ειδήσεις. Οι εξελίξεις στο χρηματικό σου πεδίο θα είναι θετικές και θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ανακούφιση και ικανοποίηση. Οι ευχάριστες ειδήσεις μπορούν να προέρχονται από νέες πηγές εσόδων, επιβραβεύσεις ή αναγνώριση της δουλειάς σου που έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ο μήνας αυτός συνεχίζει να είναι έντονος και να σε επιστρατεύει κάθε τόσο σε μια νέα επαγγελματική υποχρέωση. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν τώρα στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή θα κριθούν από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί. Μην βιάζεσαι να επισπεύσεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, θα έρθουν από μόνες τους. Όσο και αν αρκετές φορές τα νεύρα σου σε προδίδουν, ο καλύτερος δρόμος είναι η υπομονή με τους άλλους και η επιμονή στους στόχους σου. Υπεράσπισε τον αντικείμενο της εργασίας σου, ακόμα και όταν δεν το νιώθεις πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για εσένα, Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά σου φέρνει πολύ θετικά συναισθηματικά βιώματα. Τα λόγια του συντρόφου σου θα λειτουργήσουν ως βάλσαμο για την ψυχή σου, προσφέροντάς σου ανακούφιση και υποστήριξη. Οι συζητήσεις και η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου θα είναι τρυφερές και παρηγορητικές, δημιουργώντας μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας και ηρεμίας. Αν είσαι ελεύθερος, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει ευκαιρίες για τρυφερές συναντήσεις και ρομαντικές εξελίξεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματικά πλήρης και ικανοποιημένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιχθύ, αυτή η εβδομάδα φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Τα νέα δημιουργικά σχέδια που θα αναλάβεις θα ευνοηθούν και θα σου προσφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι εργασίες που συνδέονται με εστίαση, ψυχαγωγία και επιχειρηματικότητα θα τονωθούν, επιτρέποντάς σου να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και να εξελιχθείς σε τομείς που σε ενθουσιάζουν. Η ενέργεια αυτή ενισχύει τις πρωτοβουλίες σου και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να προχωρήσεις σε καινοτόμα εγχειρήματα και να επιτύχεις τους στόχους σου. Παράλληλα, θα λάβεις οικονομική ανταμοιβή που θα σε ικανοποιήσει, προσφέροντας σου μια αίσθηση επιτυχίας και αναγνώρισης για τις προσπάθειές σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ