Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (30/9 - 6/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Μία δυναμική, αλλά και προκλητική εβδομάδα έφτασε για πολλούς, με αρκετές ευνοϊκές όψεις, μα και την τελευταία έκλειψη του 2024. Η Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, μας χαιρετά με το τρίγωνο του Άρη και του Κρόνου, ανεβάζοντας τη λίμπιντο τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους, τους Παρθένους και τους Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου. Αντίστοιχα, η Τρίτη, 1 Οκτωβρίου κινητοποιεί τους Ζυγούς, τους Κριούς, τους Τοξότες και τους Διδύμους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Βέβαια, την επόμενη ακριβώς ημέρα, Τετάρτη, η έκλειψη τους προκαλεί ερωτικές κρίσεις που μόνο αν διαχειριστούν διπλωματικά θα μπορέσουν να ξεπεράσουν. Η Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, με το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Κρόνου προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές αισθηματικές ευκαιρίες στους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Ιχθείς. Σταθεροποιούν σχέσεις ή κάνουν επαφές με άτομα που έχουν ειλικρινείς προθέσεις. Με εντάσεις κλείνει η εβδομάδα, αφού την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη φέρει τους παρορμητικούς (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου ενώπιον πολλαπλών εντάσεων. Η ανταγωνιστική στάση από ή προς τον ερωτικό τους σύντροφο είναι πιθανή. Πάμε, όμως, να δούμε τι αναμένεται να φέρει για το κάθε ζώδιο αυτό το διάστημα.


♈ Κριός

Γενικά

Μία κομβική για όλους εβδομάδα ξεκίνησε Κριέ μου, για σένα ωστόσο η εβδομάδα αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί στο διάβα της σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Ζυγό! Διανύεις μία εβδομάδα που σε βρίσκει σε κόντρα με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος – με την σχέση ή τους συνεργάτες σου -! Αναγκάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, να πεις τα παράπονά σου και να αποδεχθείς αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις. Τα γεγονότα της εβδομάδας θα σου δώσουν το «στίγμα» με ποιους ανθρώπους μπορείς να έχεις κοινή πορεία και ποιους πρέπει να αφήσεις πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τέλος εποχής θα φέρει στα αισθηματικά σου η εβδομάδα που ακολουθεί Κριέ μου! Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, απεναντίας μπορεί να σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα εσύ να δεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Μία σχέση που δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις, θα περάσει σε δοκιμασία αυτή την εβδομάδα με εσένα να θυμώνεις με την ροή των γεγονότων. Αν δεν έχεις σχέση, ο ερχομός ενός νέου ανθρώπου στην ζωή σου θα σε παρακινήσει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε μία δύσκολη εβδομάδα για όλους, εσύ περνάς κάποια προβλήματα στις συνεργασίες σου, όμως οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου θα είναι εξαιρετικά επιβοηθητικές για τα οικονομικά σου, όπου μπορείς να δημιουργήσεις πιο ασφαλής και σταθερές συνθήκες.

♉ Ταύρος

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης είναι ιδανική για να πεις οριστικά «αντίο» σε κακές συνήθειες, είτε αυτό είναι πολύωρη πίεση εργασιών, είτε είναι διατροφικές ατασθαλίες, είτε το άτσαλο πρόγραμμά σου που δεν σου επέτρεπε να ξεκουράζεσαι επαρκώς. Η Έκλειψη αυτή θα φέρει την αφύπνιση εκείνη, όπου θα σε καθοδηγήσει να βρεις και πάλι την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητά σου! Κάποια καβγαδάκια είναι αναμενόμενα στην πορεία της εβδομάδας, ίσως γιατί είσαι αρκετά φορτισμένος και τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να διανύεις μία εβδομάδα με έντονο στρες, ο έρωτας όμως θα αποτελέσει το καταφύγιο σιγουριάς, σταθερότητας και απόλυτης ικανοποίησης για σένα αγαπητέ μου Ταύρε! Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη – Κρόνου φέρνει σπουδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, που εντέλει θα φέρουν την δέσμευση και την συντροφικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου θέλει αρκετή προσοχή αυτή την εβδομάδα, ίσως γιατί οι συνεργάτες σου, σου επωμίζουν αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σε αναλογούν και σε βγάζουν εκτός προγραμματισμού! Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης από το ζώδιο του Ζυγού, έρχεται για να σε ξυπνήσει από το λήθαργο αγαπητέ μου Δίδυμε. Μπορεί να νιώσεις ένα «άδειασμα» ότι τίποτα δεν σε ικανοποιεί, ότι έχεις χάσει το χαμόγελό σου, την χαρά σου ή το κίνητρο του ενθουσιασμού … Αυτό ακριβώς το αίσθημα είναι που θα σε παρακινήσει να βρεις και πάλι μέσα σου την χαρά και την ικανοποίηση! Δεν λείπουν και τα μοιραία δυνατά γεγονότα, που μπορεί να σε φέρουν κοντά σε έναν νέο αναγεννησιακό έρωτα, σε έναν νέο σκοπό, ή σε ένα νέο στάδιο εκπλήρωσης μία βαθύτερης επιθυμίας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου έχει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όμως διανύεις και μέρες που η μοίρα ή αλλιώς το πεπρωμένο, θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που έχει προοριστεί να έρθει στην αγκαλιά σου! Μην σου κάνει λοιπόν εντύπωση αν με αυτή την Έκλειψη ξαφνικά ερωτευτείς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, αποτελεί για σένα αυτή την εβδομάδα την απόλυτα τυχερή όψη, που θα προσφέρει οικονομική και εργασιακή αποκατάσταση. Λύνεις προβλήματα και λαμβάνεις ανταμοιβή και δικαίωση για τις προσπάθειές σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αρκετά ευερέθιστο είναι το αστρολογικό κλίμα της εβδομάδας για το ζώδιο σου Καρκίνε μου! Έρχεσαι σε αναμέτρηση με το παρελθόν σου, με τις μνήμες σου, με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και καλείσαι να κάνεις τα τελικά ξεκαθαρίσματα προκειμένου να μπορέσει να επέλθει και πάλι η ισορροπία και η αρμονία στην ζωή σου! Προσπάθησε όμως να αποφύγεις την παρορομητικότητα, τον καβγά, την βιασύνη και τα «κατηγορώ» για γεγονότα που μεσολάβησαν και έχουν μείνει πίσω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη – Κρόνο που δημιουργείται στο δικό σου στοιχείο του νερού, θα αποτελέσει την βάση για να βάλεις την αισθηματική σου ζωή σε μία πιο σταθερή τροχιά αγαπητέ μου Καρκίνε. Είναι μία εβδομάδα που θα φέρει ικανοποίηση και σταθερότητα στον αισθηματικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να μην θίγεσαι από στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων στα επαγγελματικά και αξιοποιείσαι την δημιουργικότητά σου που θα φέρει επιτυχία στους σκοπούς σου αυτό τον καιρό! Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις είναι εξαιρετικά αυξημένες και αυτό σε ανησυχεί!

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης είναι εδώ και εσένα αγαπητέ μου Λέοντα, ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις κάπως πεσμένα τα αποθέματα ενέργειάς σου! Είναι όμως και μία Ηλιακή Έκλειψη που θα σημάνει την έναρξη νέων αποφάσεων, νέων γνωριμιών, νέων κινήτρων που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου για τους επόμενους μήνες! Οι ειδήσεις της εβδομάδας σου δίνουν την πληροφορία που χρειάζεσαι για να ανοίξεις έναν νέο κύκλο! Δείξε λίγο προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά είναι έντονη αυτό τον καιρό, το ίδιο και οι ανασφάλειές σου, γιατί φοβάσαι να αφεθείς συναισθηματικά, φοβάσαι μην ζήσεις πάλι το ίδιο έργο. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μην αφήνεις το παρελθόν και τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις να μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής. Σου δίνεται η ευκαιρία να ενδυναμώσεις μία σχέση, μπορείς και θα το κάνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για την πορεία μίας συνεργασίας αγαπητέ μου Λέοντα. Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κλείσεις οικονομικές οφειλές, ή ακόμα και επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε επιβάρυναν!

♍ Παρθένος

Γενικά

Εβδομάδα με «ελλείψεις» ανοίγεται μπροστά σου αγαπητέ μου Παρθένε, αφού η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης από το Ζυγό, δεν σου επιτρέπει αυτό τον καιρό να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σταθερότητα! Διακρίνεις ότι στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια, ή ότι κάποιος προσπαθεί να σε αδικήσει. Περιφρούρησε τα δικαιώματά σου, αλλά προστάτεψε και τα συμφέροντά σου αυτό το διάστημα! Το ατού των ημερών που ακολουθούν είναι ότι δέχεσαι σημαντική υποστήριξη από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας λειτουργεί άκρως θετικά και ευεργετικά στην ζωή σου αυτές τις μέρες φίλε μου Παρθένε! Μία επιθυμία εκπληρώνεται, μία νέα σχέση μπαίνει σε μία πιο σταθερή τροχιά και λαμβάνεις επιβεβαίωση για τα συναισθήματα του ατόμου που σε ενδιαφέρει Προπάντων όμως αυτή την εβδομάδα αναγνωρίζεις καλύτερα τι θέλεις και εσύ από την πλευρά σου και κάνεις άμεσες κινήσεις για να απολαύσεις στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Σεπτέμβριος φτάνει στο τέλος του , δίνοντάς σου ξεκάθαρα το μήνυμα ποιες συνεργασίες μπορούν να συνεχιστούν και ποιες οδεύουν στην λήξη τους! Αυτή την εβδομάδα νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, ανυπεράσπιστος και αρκετά φοβισμένος για το μέλλον των οικονομικών σου. Όμως θα βρεθούν λύσεις και αυτό δεν πρέπει ούτε στιγμή να το ξεχνάς.

♎ Ζυγός

Γενικά

Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας φίλε μου Ζυγέ, όχι μόνο γιατί διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου, αλλά πολύ περισσότερο γιατί πραγματοποιείται μία Νέα Σελήνη που συνοδεύεται με το φαινόμενο της Ηλιακής Έκλειψης στο δικό σου ζώδιο! Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό σημείο καμπής όπου αναγκάζεσαι να κάνεις στροφή 180ο και να κάνεις ριζικές αλλαγές στην ζωή σου, κόβοντας παλιές συνήθειες, ή και καταστάσεις και γυρνώντας μία ολοκαίνουργια σελίδα! Αυτές τις μέρες διακρίνεις ότι είναι απαραίτητο – έστω και αν δεν σου αρέσει ή δεν το συνηθίζεις- να πάρεις πρωτοβουλίες για την ζωή και το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία περίοδο δοκιμασίας, όπου θα χρειαστεί να δώσεις κάποιες καθοριστικές απαντήσεις, αφού πρώτα αξιολογήσεις τις καταστάσεις και διακρίνεις μέσα σου τι έχει αξία και τί μπορεί να συνεχίσει να είναι και στο μέλλον σου! Αλλάζουν όμως οι προτεραιότητες και τα θέλω σου αυτό το διάστημα στα αισθηματικά, ενώ το σενάριο του χωρισμού από μία μόνιμη σταθερή σχέση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μαχητική περίοδος στα επαγγελματικά συνεχίζεται, μόνο που αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να πετύχεις έναν επαγγελματικό στόχο και να εδραιωθείς, σε αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά το τρίγωνου Άρη με τον Κρόνο! Από την άλλη πλευρά, η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό συμβάλει σημαντικά στην τόνωση του εισοδήματός σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εβδομάδα απολογισμού όπου κλείνεις κάποιους κύκλους και σου αποκαλύπτονται αλήθειες για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών σου φίλε μου Σκορπιέ. Νιώθεις κάπως προδομένος από το έντονο παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί γύρω σου! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου με τον Άρη και τον Κρόνο αποτελεί το στήριγμά σου που σε βοηθά να βάλεις γερές βάσεις στην ζωή σου αλλά προπάντων στις επιθυμίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θέλω σου ικανοποιούνται αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά αγαπητέ μου Σκορπιέ. Μία σχέση σου μπαίνει σε μία πιο σταθερή τροχιά αυτό σημαίνει ότι σκέφτεσαι σοβαρά την δέσμευση ή κάνετε σχέδια από κοινού για το μέλλον σας και για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί. Όσο για σένα που είσαι ελεύθερος, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για μία νέα σχέση, που θα μπορέσει να έχει μία σοβαρή προοπτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσοχή στα πηγαδάκια κουτσομπολιών, στα σκάνδαλα αλλά και στα πισώπλατα χτυπήματα που έρχονται στον επαγγελματικό τομέα, κάποιες συνεργασίες διαταράσσονται και άνθρωποι σου δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο! Τα οικονομικά σου είναι προστατευμένα και ανοδικά.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης έρχεται για να σε ωθήσει να κάνεις ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σου κύκλο, να αποκοπείς από ανθρώπους που σε αδίκησαν ή που στάθηκαν «δήθεν» φίλοι! Δεν απογοητεύεσαι όμως, απεναντίας εσύ επιλέγεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις τις τελικές σου επιλογές και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε επιβαρρύνουν γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Μία νέα επιθυμία γεννιέται αυτή την περίοδο και σε ενεργοποιεί κρυφά – μυστικά και παρασκηνιακά να αφοσιωθείς σε έναν νέο στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας κινείται κάτω από το πέπλο μυστηρίου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη! Μπορεί οι επιθυμίες σου να είναι φλογερές και ασυγκράτητες, οι επικοινωνίες να δίνουν πολλές υποσχέσεις, όμως η πραγματικότητα είναι ότι αυτό τον καιρό βιώνεις μία κάπως παγιδευμένη κατάσταση στα αισθηματικά σου, που σε εξιτάρει, αλλά … σε μπερδεύει κιόλας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη και προσφέρεται για το κλείσιμο οικονομικών οφειλών και αυτό οφείλεις να αξιοποιήσεις αυτή την εβδομάδα Τοξότη μου! Στα επαγγελματικά γεννιέται η σπίθα μίας επαγγελματικής αλλαγής που θα γίνει λίγο αργότερα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία εβδομάδα εξέχουσας σημασίας ξεκινά για το ζώδιο σου, αφού στην πορεία της σχηματίζεται η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ζυγού, η οποία και επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σου αγαπητέ μου Αιγόκερε. Τα γεγονότα της περιόδου αφορούν την καριέρα, τους προσωπικούς στόχους, την κοινωνική εικόνα ή και το γάμο. Σε αυτούς τους τομείς θα κάνεις ξεκαθαρίσματα, θα προσπαθήσεις να βρεις τις ισορροπίες σου, κάτι θα τερματίσεις, προκειμένου να κάνεις μία νέα αρχή, η οποία θα είναι πιο δίκαιη για σένα! Τα παράπονα σου από ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος είναι έντονα αυτή την περίοδο, κάποιες αντιδράσεις δεν μπορείς να τις δικαιολογήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος οι συνθήκες είναι καλές για να διευρύνεις το δίκτυο γνωριμιών σου και να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά! Αν είσαι σε σχέση, καλείσαι να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιοι είναι οι στόχοι σου για την πορεία της και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Κάποιες κόντρες είναι αναμενόμενες, ιδιαίτερα αν εσύ και ο σύντροφός σου βλέπετε προς την ίδια κατεύθυνση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επιμένων νικά και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά αγαπητέ μου Αιγόκερε, είναι όμως γεγονός ότι αυτή την περίοδο καλείσαι να κάνεις ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σου ενώ κάποιες συνεργασίες θα βρεθούν σε ρήξη! Στον οικονομικό τομέα είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά, για αυτό το λόγο δεν πρέπει να κάνεις τολμηρές κινήσει αυτή την εποχή!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα Υδροχόε μου, κάνεις τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις προσπαθείς να βρεις το βαθύτερο νόημα γύρω από τους τομείς που σε απασχολούν και σταδιακά διακρίνεις ότι αλλάζεις στάση, τακτική και πορεία! Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Υδροχόου σε βοηθά να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες εγγράφων, σπουδών, ή σημαντικών αποφάσεων που αφορούν την προσωπική σου επέκταση! Αναδύονται όμως και ευκαιρίες για ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα! Η έμφαση της περιόδου δίνεται στα επαγγελματικά σου, όπου με αγώνα και κόπο θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σαφώς παραμελημένα αυτό το διάστημα και αυτό μπορεί να γίνει και η αιτία να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου! Ενίσχυσε την επικοινωνία βλέποντας κάποιες καταστάσεις πιο «ανοιχτά!» Όσο για σένα που είσαι χωρίς σύντροφο, η εβδομάδα δεν φέρνει κάποια σημαντική εξέλιξη … αλλάζεις μόνο τρόπο σκέψης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη – Κρόνου σε βοηθά αυτή την εβδομάδα να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Οι θυσίες σου πιάνουν τόπο και μπορείς να πάρεις μία σημαντική ανάσα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα της Ηλιακής Έκλειψης είναι εδώ και εσύ αγαπητέ μου Ιχθύ είσαι ιδιαίτερα ανήσυχος ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά! Είναι μία εβδομάδα που έρχεσαι σε αναμέτρηση με τις πληγές σου, τις φόβους σου και με το παρελθόν σου. Διακρίνεις ότι υπάρχουν κάποια πάθη, απωθημένα, που δεν έχεις διαχειριστεί. Στα οικονομικά ενισχύονται οι φόβοι εξαιτίας των αυξημένων εξόδων αλλά και κάποιων εξελίξεων που τώρα καλείσαι να διαχειριστείς άμεσα. Ο έρωτας γίνεται το καταφύγιο σε αυτές τις δύσκολες μέρες του μήνα, όπου σε βοηθά να αναζωογονείσαι και να παίρνεις δυνάμεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διψάς για περιπέτεια, ανανέωση, εμπειρία και επικοινωνία στα αισθηματικά και το μεγάλο τρίγωνο της Αφροδίτης , του Άρη και του Κρόνου, φέρνει την συναισθηματική επιβεβαίωση που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις ερωτικές σου επιθυμίες πράξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι χειρισμοί σου θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι, η εποχή δεν ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές ή και το ρίσκο, συντήρησε ότι έχεις καταφέρει ως σήμερα, και άφησε σημαντικές αποφάσεις ή και απαντήσεις για λίγο αργότερα. Πες όχι σε μία οικονομική επένδυση, γιατί θα την μετανιώσεις λίγο αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ