Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (2/9 - 8/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Σήμερα Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Παρθένου έτσι είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα τάξης, εργασίας, προσηλωμένοι στην ρουτίνα της καθημερινότητας και δίνοντας έμφαση στις πρακτικές μας υποθέσεις. Σημαντικό νέο της ημέρας είναι ότι ο Πλούτωνας γυρνά φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εξουσίας, ελέγχου και βαθιάς μεταμόρφωσης. Καθώς ο Πλούτωνας συνδέεται με τις ριζικές αλλαγές και τη μετάβαση, η ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο μας καλεί να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τις δομές και τα θεμέλια που έχουμε δημιουργήσει στη ζωή μας. Η αναδρομή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι επίσης μια ευκαιρία για βαθιά εσωτερική διεργασία και καθαρτήριες αλλαγές. Μπορεί να κληθούμε να αφήσουμε πίσω μας παλιά πρότυπα και τρόπους συμπεριφοράς που δεν εξυπηρετούν πλέον την εξέλιξή μας. Είναι μια περίοδος που ευνοεί την αυτογνωσία και την αναζήτηση της αλήθειας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναμετρηθούμε με δύσκολες ή επώδυνες αλήθειες. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των 2 τελευταίων ημερών!

♈ Κριός

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος έρχεται έντονος για σένα καθώς σχεδόν όλοι οι τομείς της ζωής σου απαιτούν μια σοβαρή ανακατάταξη. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες και φρόντισε να απεμπλακείς από δύσκολες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Αναδιοργανώσου στον επαγγελματικό τομέα γιατί αυτή η περίοδος θα κρίνει τι είναι εύστοχο και τι όχι στις προσπάθειές σου. Διατήρησε διακριτικότητα στις σχέσεις σου με τους άλλους και ίσως και κάποιες αποστάσεις ασφάλειας. Τέλος, φρόντισε την υγεία σου και, αν αντιμετωπίζεις ένα πρόσφατο πρόβλημα, επιμελήσου το καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το Ζυγό ξυπνά μέσα σου την επιθυμία για συντροφικότητα και αν έχεις γεννηθεί την περίοδο του Μαρτίου, σίγουρα ανοίγονται όμορφες μέρες μπροστά σου, ή ακόμα έχεις και την ευκαιρία μίας αναζωπύρωσης συναισθηματικής με άτομο του παρελθόντος σου! Προσοχή στα ερωτικά καβγαδάκια, τις διαφωνίες και τις κρίσεις ανεξαρτησίας αν έχεις γεννηθεί 15-20 Απριλίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από την Παρθένο, εστιάζει αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά! Προσπαθείς να συντονίσεις τις υποχρεώσεις σου, φορτώνεις πολύ παραπάνω το πρόγραμμα της καθημερινότητας και σε πιάνει έντονο στρες προκειμένου να τα προλάβεις όλα! Στα οικονομικά αναμένονται αστάθειες ενώ έρχεσαι αντιμέτωπος με την ευθύνη επιλογών του καλοκαιριού!


♉ Ταύρος

Γενικά

Με την αλλαγή θέσης του Άρη από τους Δίδυμους στον Καρκίνο, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός και προνοητικός στις σχέσεις σου και σε όλο το εύρος της γκάμας τους. Αν πέρασες δυσκολίες στα αισθηματικά, κάνε ακόμα υπομονή, καθώς το διάστημα συνεχίζει να είναι δύσκολο σε αυτόν τον τομέα. Η ατμόσφαιρα στα επαγγελματικά σου ή στην αλλαγή συνθηκών ζωής είναι πιο συμπαθητική προς το καλύτερο. Μην ξεχνάς να ψάξεις για τις ευκαιρίες που θα σου επιτρέψουν να αποδείξεις τα προσόντα σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μην βιαστείς να κάνεις ριψοκίνδυνα ανοίγματα. Προσαρμόσου στο γενικότερο κλίμα και λάβε υπόψη σου ότι ξαφνικές μπόρες μπορεί να ανατρέψουν τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ελλοχεύει κινδύνους στα αισθηματικά, γιατί κάποιες καταστάσεις τις παίρνεις πολύ προσωπικά, δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και ότι σε πείραξε και γκρινιάζεις περισσότερο από το αναμενόμενο. Προσοχή για σένα που είσαι δεσμευμένος και έχεις γεννηθεί 15-20 Μαΐου γιατί η εβδομάδα θα φέρει τις εντάσεις και τις διαφωνίες της. Ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα προβλέπεται για σένα που έχεις γεννηθεί τέλη Απρίλη με αρχές Μάη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος για τα οικονομικά είναι έκδηλο αυτή την εβδομάδα αφού καθυστερείς να εισπράξεις και νιώθεις εξαιρετικά αποδιοργανωμένος! Στα επαγγελματικά σου, κάνεις βήματα βελτιώσεις και βρίσκεις σταδιακά τους ρυθμούς σου, προχωράς νέα δημιουργικά σχέδια!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Κίνηση, συζητήσεις και καινούριες ιδέες είναι ό,τι θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Μην ξοδεύεις άσκοπα το χρόνο σου σε μετακινήσεις και επαφές χωρίς ουσία. Προσπάθησε να πετύχεις ένα δύσκολο επαγγελματικό στόχο, αλλά μην είσαι βιαστικός και υπερβολικά μαχητικός. Οι αλλαγές που σκέφτεσαι δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη και οι αποχρώσεις που έχεις αναλάβει είναι καλό να μην παραμεληθούν. Φάνηκε συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και διατήρησε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να σου φανούν χρήσιμοι ή να σε βοηθήσουν εκεί που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το Ζυγό φέρνει τον έρωτα στα πόδια σου, ιδιαίτερα ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το Μάιο όπου αναμένεται να ζήσεις απολαυστικές στιγμές αυτή την εβδομάδα. Μέρες δέσμευσης και άγχους για την σταθεροποίηση μίας σχέσης διανύεις εσύ που έχεις γεννηθεί 10-15 Ιουνίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πιέσεις και οι δεσμεύσεις στα επαγγελματικά σε φορτίζουν σημαντικά, μην χάνεις τον προσανατολισμό σου, καθώς βιάζεσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις! Στον οικονομικό τομέα είσαι σε φάση αναμονής τα έξοδα όμως τρέχουν και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου αναμένεται να σε ζορίσει σημαντικά!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος φέρνει αρκετά καλά αλλά και μερικά δύσκολα. Η πρώτη του εβδομάδα απαιτεί αρκετή ευελιξία εκ μέρους σου για να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και βοηθά στην αντοχή των οικονομικών σου. Μην βασίζεσαι στις υποσχέσεις των άλλων αλλά μόνο σε ό,τι εξαρτάται από τις δικές σου δυνάμεις. Απόφυγε νομικές επιπλοκές και απερίσκεπτες κουβέντες. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή σπουδαστής, φάνηκε συνεπής στο αντικείμενό σου και, αν πρέπει να κλείσεις συμφωνίες ή να ταξιδέψεις, οργάνωσε σωστά αυτό το επιχείρημα. Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν καλές στιγμές, αλλά και αναταράξεις. Απόλαυσε τις πρώτες και απέφυγε τις δεύτερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και από αυτή την εβδομάδα φουντώνει το ερωτικό σου πάθος και κάνεις κινήσεις «ματ» προκειμένου να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου! Το μυαλό είναι προσκολλημένο σε μία παρελθοντική κατάσταση που θέλεις πάση θυσία να πάρεις την «ρεβάνς» σου, αυτό είναι κάτι που μπορείς να το πετύχεις. Λίγο προσοχή στις αισθηματικές επιλογές εσύ που έχεις γεννηθεί 20-22 Ιουλίου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα αποφάσεων και δεσμεύσεων για τα επαγγελματικά σου, όμως βρίσκεσαι μπερδεμένος και αγχωμένος για το τι είναι το σωστό και το καλύτερο για σένα! Κάποιοι εκνευρισμοί δεν λείπουν, ίσως γιατί έχεις «κρατημένα» παράπονα από τον επαγγελματικό χώρο! Μία ξαφνική είδηση στα οικονομικά θα σε ταράξει!

♌ Λέων

Γενικά

Η διάθεση και η υγεία σου μπορούν να βελτιωθούν, η αισθηματική σου ζωή αποκτά προοπτικές αποκατάστασης και οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο συμπαθητικές από αυτή την εβδομάδα φίλε Λέοντα. Επίσης, η εβδομάδα σου δίνει ευκαιρίες να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και να υπερασπιστείς πιο επιδέξια ένα θέμα στον επαγγελματικό τομέα. Τα προβλήματα των άλλων ενδεχομένως να σε ενοχλήσουν, οπότε βρες τρόπο να κρατάς αποστάσεις από αυτούς. Από την άλλη, ενίσχυσε τις σχέσεις σου με συνεργάτες ή με όλο αυτό το ανθρώπινο υλικό που αποτελεί το μέσο για την πραγματοποίηση των δικών σου προσδοκιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, δεν μπορείς να νιώσεις σταθερότητα στα αισθηματικά σου, απεναντίας οι σκέψεις και οι διαθέσεις σου αλλάζουν σε χρόνο ντε – τε πολύ περισσότερο αν είσαι γεννημένος 17-20 Αυγούστου! Η εβδομάδα έχει θετικά νέα και ωραία ραντεβουδάκια στα αισθηματικά για σένα που έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να κάνεις κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα, κάνοντας έναν καλό προγραμματισμό. Πισώπλατες ενέργειες και έντονο παρασκήνιο θα κυριαρχεί αυτό το μήνα στα επαγγελματικά, ενώ κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις θα προκαλέσουν ταραχή!

♍ Παρθένος

Γενικά

Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ξεκινά με Ήλιο και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, βοηθώντας σε να ενισχύσεις τις δυνάμεις και την αποφασιστικότητά σου. Φάνηκε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μην αγνοείς λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να εξελιχτούν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Ανταποκρίσου έξυπνα σε προτάσεις συνεργασίας και αξιοποίησε νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις καινούργιους δρόμους. Οργάνωσε το χρόνο σου καλύτερα και πολέμησε τη μοναχικότητα που σε καταλαμβάνει καλλιεργώντας καινούργια ενδιαφέροντα ή πλησιάζοντας εκείνους που μπορούν να σου ανταποκριθούν δεόντως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής θα πάρεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα προβλέπεται για σένα που είσαι γεννημένος στο πρώτο πενθήμερο του μήνα. Μπερδεμένος, διχασμένος ή και εξαπατημένος αισθάνεσαι αυτό τον καιρό εσύ που είσαι γεννημένος 18-22 Σεπτεμβρίου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες κινήσεις που θα κάνεις στα οικονομικά σου θα αποφέρουν καρπούς ενώ η εβδομάδα κρίνεται ιδιαίτερα προσοδοφόρα και θα καταφέρνεις να προχωρήσεις στην είσπραξη κάποιων χρημάτων! Στα επαγγελματικά οι συνεργασίες που τώρα θα ξεκινήσουν θα μπορέσουν να έχουν μία σταθερή προοπτική!

♎ Ζυγός

Γενικά

Βρίσκεσαι ακόμα σε υπερένταση, αλλά με λίγη προσπάθεια θα ηρεμήσεις και μαζί σου και οι άλλοι που είναι το αντικείμενο της δραστηριότητάς σου. Ο Άρης περνά στον Καρκίνο και προβάλει λίγο την απαισιοδοξία σου. Παράλληλα, γεγονότα συνεργασίας θα σε ξεβολέψουν αρκετές φορές. Επομένως, το κλίμα του Σεπτεμβρίου είναι και νευρικό και απρόβλεπτο στις εξελίξεις του. Καταπολέμησε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μην φαντάζεσαι διάφορες καταστροφές. Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμος/η με τον σύντροφό σου και όταν δεν αντέχεις κάποια πράγματα, απομακρύνσου διακριτικά. Μην μπερδεύεσαι σε υποθέσεις τρίτων και μην περιμένεις οι άλλοι να σε κατανοήσουν στο βαθμό που θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιο σου επομένως υπάρχουν οι ευκαιρίες εκείνες για να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή και για να καλωσορίσεις πιο όμορφες ημέρες στα προσωπικά σου! Πολύ πιο τυχερός από τις ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας θα είσαι εσύ που είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καθώς ο Άρης περνά αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνεις τον δικό σου αγώνα κυριαρχίας στα επαγγελματικά και προσπαθείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για το αύριο, χρειάζεται όμως να εργαστείς σκληρά και μεθοδευμένα! Στα οικονομικά σου δύσκολα μπορείς να «κουμαντάρεις» τα έξοδα που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Σεπτέμβριος θα είναι κουραστικός και θα συνεχίσει την ένταση του προηγούμενου μήνα, καθώς ο Άρης πορεύεται στον Καρκίνο. Μικρές ευκαιρίες απόδρασης δεν θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Αυτό που δεν θα βοηθήσει είναι η αδιαλλαξία και το πείσμα σου. Αν έχεις πει κάποτε όχι σε ανθρώπους ή καταστάσεις, εξακολουθείς να το υποστηρίζεις και να μένεις εξαρτημένος/η από αυτές τις δηλώσεις σου. Αυτό δεν συμφέρει για την προώθηση των υποθέσεών σου. Ο αγώνας στα επαγγελματικά θα συνεχιστεί. Πρόσεξε τα οικονομικά σου, καθώς έρχονται δύσκολες στιγμές με επίκεντρο τις αρχές του χειμώνα. Ξεκινώντας τώρα μια νέα εποχή, ξεπέρασε τις εμπειρίες του καλοκαιριού και υιοθέτησε μια πιο λιτή διαχείριση των χρημάτων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται για μία ακόμα φορά το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, επομένως υπάρχουν πολλές άλυτες υποθέσεις στα αισθηματικά σου, οι οποίες γίνονται η εστία καβγά! Ο σύντροφός σου θυμώνει με την συμπεριφορά σου και αλλάζει στάση απέναντί σου, το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι αβεβαιότητα για την μεταξύ σας σχέση! Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, μην επενδύεις πολλά σε μία νέα αισθηματική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη που θα λάβεις από άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος θα είναι σημαντική για να προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο ή για να κάνεις μία γνωριμία που θα σε ευνοήσει στον εργασιακό τομέα! Στα οικονομικά καταφέρνεις και κάνεις επιτυχώς το «κουμάντο» σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Κουραστικός φαίνεται και αυτός ο μήνας και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι ήδη από την πρώτη του εβδομάδα. Ευτυχώς, δεν σου λείπει η όρεξη να δουλέψεις και να αγωνιστείς κόντρα στις δυσκολίες που εμφανίζονται αιφνίδια από παντού. Διατήρησε την αισιοδοξία σου, καθώς και η ψυχική σου αντοχή αποδεικνύεται καταπληκτική, όπως και η εφευρετικότητά σου. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα βάλεις σε χρήση ακόμα περισσότερο. Προφύλαξε τον εαυτό σου από αθέατους εχθρούς, μην αφήνεις εκκρεμότητες, φρόντισε για το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου και απόλαυσε τις καλές στιγμές στον έρωτα όσο διαρκούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περιπέτεια, το φλερτ και η δίψα για νέες εμπειρίες στα αισθηματικά είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εβδομάδας. Σε αυτή την εποχή ωστόσο, δεν είναι η βασική σου προτεραιότητα η πορεία των αισθηματικών και ειδικά αυτή την εβδομάδα καταπιάνεσαι πολύ με θέματα εργασίας, σπιτιού και οικογένειας, παραμελώντας για λίγο την προσωπική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σε παρακινεί να γυρίσεις μία νέα σελίδα στα επαγγελματικά σου, κάτι το οποίο σε ζορίζει, σε αγχώνει, αλλά λειτουργώντας δομημένα και οργανωμένα δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα! Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου αναμένεται να φέρει έξτρα ανησυχία για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις προς τρίτους!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Το κλίμα της εβδομάδας είναι συμπαθητικό και ευχάριστο. Ευνοείσαι αρκετά στις επιδιώξεις σου με την παρουσία του Άρη στον Καρκίνο. Όμως, συναισθηματικές πικρίες δεν λείπουν, κυρίως όσες αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος. Το πρόβλημα με εσένα είναι ότι είσαι μηρυκαστικό ζώδιο και ξαφνικά θυμάσαι «περσινά ξινά σταφύλια». Απόφυγε αυτή την τάση, καθώς δεν σου συμφέρει ψυχολογικά. Ασχολήσου με ό,τι πρακτικό μπορεί να προχωρήσει, καλλιέργησε τη διπλωματία και την κοινωνικότητά σου στις σχέσεις σου. Έτσι θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να βρει διεξόδους και τις ικανότητές σου να ανακαλύψουν νέους υποστηρικτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας εξελίξεις στα αισθηματικά σου φίλε μου Αιγόκερε … Αν διατηρείς μία μόνιμη σχέση, δεν θα λείψουν κάποιες γκρίνιες και παράπονα από το σύντροφό σου που σε πιέζει να δείτε πιο σοβαρά το μέλλον της σχέσης. Αν δεν έχεις σχέση είναι η κατάλληλη περίοδο για μία νέα γνωριμία και με πολύ καλές προοπτικές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν σε προδιαθέτουν να αναζητήσεις νέους τρόπους επαγγελματικής ανέλιξης και σταδιακά δημιουργούνται οι ευκαιρίες εκείνες για να βελτιώσεις τον τομέα της εργασίας και να αναδείξεις τις ικανότητές σου. Κερδίζεις συμμαχίες και κατακτάς στόχους! Στα οικονομικά ανατρέπονται κάποια σχέδιά σου και χρειάζεται να βάλεις πιο βαθιά τα χέρια στις τσέπες!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Συνεχίζει το κλίμα να είναι βαρύ καθώς ο Άρης περνά στον Καρκίνο. Ωστόσο, οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου σου δίνουν μικρές διευκολύνσεις φίλε μου Υδροχόε. Προέχει όμως να είσαι πιο πρακτικός/ή στα καθημερινά σου ζητήματα. Η εργασία σου απαιτεί νέα αναδιοργάνωση και ο χρόνος σου καλύτερη αξιοποίηση. Μην ξεχνάς ότι ένα προσωπικό πρόβλημα μπορεί να ενταθεί περισσότερο. Ίσως έτσι όμως να έρθει και η λύση του. Τέλος, μην υποτιμάς την πρακτική πλευρά της ζωής, μην σνομπάρεις την κρίση και μην βιάζεσαι να διακηρύξεις ότι το χρήμα δεν είναι το παν. Εκτός αν μπορείς να κάνεις ένα θαύμα και να επιτύχεις χωρίς αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άστατες αναμένονται οι συνθήκες στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα… Από την μία πλευρά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την δίψα για περιπέτεια, εμπειρία, φλερτ και νέες γνωριμίες. Από την άλλη πλευρά το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό προκαλεί ξαφνικές παρεξηγήσεις και αλλαγές στις αποφάσεις περί σχέσεων. Γενικότερα αυτό τον καιρό σε πιάνουν τα επαναστατικά σου και θέλεις και χώρο – χρόνο για τον εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ζόρικα τα οικονομικά αυτή την εβδομάδα και αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις, κάτι πρέπει να περικόψεις ή και να το θέσεις σε διακανονισμό, το γεγονός αυτό σε ζορίζει σημαντικά! Στα επαγγελματικά θέλεις ή δεν θέλεις αυξάνεις τους ρυθμούς και μπαίνεις σε πρόγραμμα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Οι πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου δείχνουν πιο ξεκάθαρα τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου, κοινωνικές και επαγγελματικές. Ο Άρης στον Καρκίνο σε βοηθά να πάρεις πίστωση χρόνου για να αντιμετωπίσεις το όλο ζήτημα πιο υπεύθυνα. Είσαι από τους λίγους που ευνοούνται σε καινούργιες γνωριμίες ή επιτυχημένη αλλαγή διαμονής. Επειδή όμως το σκηνικό θα αλλάξει και έρχεται ένα κύμα υποχρεώσεων, λάβε το υπόψη σου και πάρτε μέτρα οργάνωσης και προετοιμασίας. Λάβε υπόψη σου ότι ο μήνας αυτός θα κλείσει πολύ πιο επεισοδιακά από ό,τι ξεκινά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας παίζει πολύ ενεργό ρόλο στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι γεννημένος τον Φεβρουάριο, φαίνεται ότι υπάρχουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις που σε ενεργοποιούν ευχάριστα! Αν είσαι γεννημένος 5-10 Μαρτίου θα χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης, προσοχή όμως γιατί στην συνέχεια δεν θα μπορείς να αλλάξεις άποψη. Αν είσαι γεννημένος κοντά στις 17-19 Μαρτίου θυμώνεις, εκνευρίζεσαι, μπερδεύεσαι ή και νιώθεις το θύμα των καταστάσεων στα αισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με μικρά και σταθερά βήματα θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά σε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα κριθούν θετικά! Μία νέα συνεργασία ξεκινά στα επαγγελματικά σου από αυτή την εβδομάδα! Στα οικονομικά ανακουφίζεσαι από την διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ