Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/9 - 29/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το Φθινόπωρο 2024, αναμένεται να είναι μία «προκλητική» επιρροή για τις σχέσεις μας και είναι φυσιολογικό γιατί αναμένουμε μία σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού που θα διαταράξει τις ισορροπίες στα αισθηματικά μας και θα μας δείξει με ποιους ανθρώπους μπορούμε να έχουμε μία κοινή και σταθερή πορεία και ποιους πρέπει να αφήσουμε στο κλειστό κεφάλαιο του παρελθόντος! Μέχρι το κλείσιμο του 2024 λοιπόν, αναμένονται σημαντικά στιγμιότυπα στον έρωτα για αυτό και σας ετοιμάσαμε ένα περιεκτικό άρθρο με ζωδιακά ερωτικά ταιριάσματα για να ξέρετε με ποια ζώδια μπορείτε να έχετε κοινή προοπτική και μέλλον, με ποια θα ζήσετε καβγάδες και χωρισμούς ή ποιο είναι το ζώδιο με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε μία νέα σχέση!

♈ Κριός

Γενικά

Οι δυσκολίες υποχωρούν και οι συνεννοήσεις αποδίδουν γρηγορότερα. Η Αφροδίτη περνώντας στον Σκορπιό σε λυτρώνει αρκετά από κάποια οικονομικά εμπόδια που είχαν φράξει το δρόμο σου. Ο Ερμής στο Ζυγό σε βοηθά να τα βρεις ευκολότερα με συνεργάτες ή με άλλους ανθρώπους στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Η φθινοπωρινή ισημερία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για σένα και σε εφοδιάζει καλύτερα για να έχεις καλυμμένες τις ανάγκες σου ή το απόθεμα των ενεργειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ. Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε «εύφλεκτη» ζώνη, δεδομένου ότι είμαστε σε μεσοδιάστημα Εκλείψεων. Μην κουκουλώνεις τα προβλήματα στην σχέση σου, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες, μόνο αν αυτή η απόφαση είναι και η σωστή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις εντελώς προσωπικά. Η εβδομάδα βοηθά το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και την εύρεση λύσεων που θα φέρουν την αποκατάσταση, αρκεί να αναγνωρίζεις πότε πρέπει να τηρήσεις σιγή και πότε πρέπει να μιλήσεις για κάποια ζητήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό βελτιώνει τα οικονομικά σου!


♉ Ταύρος

Γενικά

Συναισθηματικά η κατάσταση παραμένει μεταβατική, με εξαίρεση κάποιες μεμονωμένες συγκινήσεις. Βέβαια, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς διατηρούν ένα περιπεπλεγμένο παρασκήνιο το οποίο σε επιβαρύνει και δεν μπορείς να απαλλαγείς από αυτό. Κέρδισε το χαμένο χρόνο και κάνε ότι μπορείς στους τομείς εκείνους που δεν απόδωσες την προηγούμενη εβδομάδα. Κατά τα άλλα, η καθημερινότητα παραμένει ίδια. Βρες τρόπους να διασκεδάσεις, να ευχαριστηθείς και να απολαύσεις αυτά που σου προσφέρονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό, αναμένεται να προσφέρει ζεστασιά και πάθος στην σχέση σου! Επικεντρώνεσαι περισσότερο στις ανάγκες και στις επιθυμίες του συντρόφου σου και βλέπεις ότι με την συμπεριφορά σου καταφέρνεις να τον έλξεις περισσότερο κοντά σου! Οι θετικές γωνίες του Ερμή με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, φέρνουν τρυφερές επαφές και ρομαντικά ραντεβού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν κάποιοι εκνευρισμοί και αστάθειες, φορτώνεσαι δουλειές άλλων και αυτό σε ενοχλεί! Κάνε τις προσπάθειές σου διατηρώντας ένα συμβιβαστικό προφίλ, δεν θα σου βγει σε καλό! Η δημιουργικότητά σου και η ικανότητά σου αυτό το διάστημα να εφαρμόζεις νέες ιδέες, θα σε βοηθήσει στα οικονομικά!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Ο Ήλιος στο Ζυγό ενισχύει την επιρροή του Δία. Η απομάκρυνση από την έκλειψη σε βοηθά να βάλεις μια τάξη αν έχασες τις ισορροπίες σου ή βρέθηκες σε μια χαοτική κατάσταση για λίγο. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε βοηθά να βρεις οικονομικές λύσεις. Ο Ερμής στο Ζυγό απομακρύνει το ενδεχόμενο του πολέμου και της διαφωνίας και ενισχύει το κλίμα συνεννόησης και ειρήνης. Βέβαια, ο Κρόνος παραμένει το ίδιο απαιτητικός απέναντί σου, υποχρεώνοντάς σε σε εργασία, περιορισμό κινήσεων και αποδοχή καταστάσεων που είναι μη αναστρέψιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά τα αφήνεις για λίγο στην άκρη, παραμελείς τον σύντροφό σου όπου κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να σου κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον … Από τα μέσα της εβδομάδας βελτιώνεται η σχέση μεταξύ σας και μπορείς να λύσεις ζητήματα που σας απασχόλησαν. Νέα φλερτ, ανανεώνουν τον τρόπο σκέψης σου και σε επιβεβαιώνουν αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μετά το τσουνάμι της περασμένης εβδομάδας προσπαθείς να ανασυνταχτείς στα επαγγελματικά σου και οι πιεστικές οικονομικές συνθήκες σε αναγκάζουν να εργαστείς πιο σκληρά και οργανωμένα για να βάλεις σε μία τάξη τα ασυμμάζευτα, γεγονός που πραγματοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Έμφαση θα δοθεί στο στενό σου περιβάλλον, τόσο της οικογένειας όσο και της εργασίας. Είναι καιρός να λύσεις τις διαφορές σου με τους δικούς σου ανθρώπους, να βρεις λύσεις και να πάψεις να διαιωνίζεις τον κύκλο των διαφωνιών σας. Φαίνεσαι συνεπής στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου και των υποθέσεών σου, διατήρησε ανέπαφη την αισιοδοξία σου και μην ενδίδεις σε προθέσεις τρίτων με αδιαφανείς σκοπούς. Οικονομικά, θα έχεις την δυνατότητα να καλύψεις τις τρέχουσες ανάγκες σου, έστω και αν θυσιάσεις μια άλλη σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από την Δευτέρα έρχεται για να δώσει νέα πνοή στα ερωτικά σου αγαπητέ μου Καρκίνε. Πάθος, ερωτισμός, ικανοποίηση χαρές και … αναγέννηση αναμένεται να σε κάνουν να βρεθείς στην απόλυτα χρυσή περίοδο της χρονιάς για την ερωτική σου ζωή! Αξιοποιείσαι τα όμορφα δώρα που σου προσφέρονται, φροντίζοντας να αφήσεις πίσω ότι παλιό σε βασάνισε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να προχωρήσουν ιδέες, σχέδια, επικοινωνίες και επαφές, που θα φέρουν επιτυχία για την έναρξη μίας νέας συνεργασίας ή σχεδίου! Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές!

♌ Λέων

Γενικά

Πιο ευχάριστες και πιο παραγωγικές προβλέπονται οι τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου. Βέβαια, ο Άρης παραμένει στον Καρκίνο, πράγμα που σε αναγκάζει να είσαι ή συμβιβαστικός ή αγωνιστικός σε θέματα οικογενειακής φύσεως. Κάτι επίσης που μπορεί να σε διευκολύνει είναι το οικονομικό, έστω και παροδικά. Με δυο λόγια, να κερδίσεις λίγο χρόνο. Επίσης, βγαίνει και κάτι πρόσκαιρα καλό στα αισθηματικά και αξίζει να επωφεληθείς. Βέβαια, μην είσαι υπερβολικός και απόλυτος στη συμπεριφορά σου γιατί ο κύκλος των εκλείψεων δεν έχει κλείσει ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο του Ζυγού βελτιώνεται η επικοινωνία με το σύντροφο και αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό, φροντίζοντας να ενισχύσεις την ζεστασιά και την οικειότητα ανάμεσα σας , κάτι που το καταφέρνεις. Αν είσαι σε μοναχική περίοδο, πες ναι σε προτάσεις φίλων, το διάστημα αυτό θα φέρει νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το υπάρχον κλίμα στα επαγγελματικά δεν σου αρέσει ή σε αγχώνει γιατί διακρίνεις ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Φρόντισε λοιπόν να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας από πρόσωπα που δεν έχεις εμπιστοσύνη για τις διαθέσεις τους! Στα οικονομικά σου προσοχή σε σπατάλες και περιττά έξοδα!

♍ Παρθένος

Γενικά

Βελτιώνεται το κλίμα σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Δυσκολίες υποχωρούν και οι συνεννοήσεις γίνονται ευκολότερες. Ο Ερμής στο Ζυγό σε βοηθά σε νέες διαπραγματεύσεις και σε συναλλαγές. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να συμφιλιωθείς με εκείνους που παρεξηγήθηκες ή να κάνεις μια νέα συναισθηματική επένδυση. Ο Άρης δεν είναι κακός στον Καρκίνο, αλλά δεν παύει να καλλιεργεί οικογενειακά άγχη. Βέβαια, παραμένει η σκιά του Κρόνου στα βασικά ζητήματα που σε απασχολούν, όμως είτε αυτά γίνονται πιο ήπια, είτε εσύ τα διαχειρίζεσαι ευκολότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνει ένταση στα αισθηματικά σου, Παρθένε. Θα νιώσεις βαθύτερη ανάγκη για συναισθηματική ένωση και πάθος, αλλά και για ειλικρίνεια στις σχέσεις σου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις αν κρατάς μέσα σου κρυφά συναισθήματα ή δεν εκφράζεις τις αληθινές σου επιθυμίες. Η περίοδος αυτή σε καλεί να αφήσεις τις ανασφάλειες και να ανοιχτείς συναισθηματικά, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να ρισκάρεις. Αν έχεις σταθερή σχέση, τώρα είναι η στιγμή να εμβαθύνεις. Αν είσαι ελεύθερος, κάποια νέα γνωριμία μπορεί να αναστατώσει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό, τα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα αποκτούν προτεραιότητα. Είσαι πιο διπλωματικός και επικοινωνιακός στη δουλειά, κάτι που σε βοηθά να διαχειρίζεσαι με επιτυχία τις συνεργασίες σου. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους, είτε πρόκειται για μια νέα συμφωνία είτε για αύξηση εισοδήματος. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ασάφειες, οπότε πρόσεξε τις λεπτομέρειες σε οικονομικά έγγραφα και συμφωνίες. Η ισορροπία ανάμεσα σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες είναι το κλειδί για να διατηρήσεις την επιτυχία αυτή την περίοδο.

♎ Ζυγός

Γενικά

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου σε αναζωογονεί. Οι δύσκολες μέρες υποχωρούν, η χαρά επιστρέφει, έστω και σε μικρές δόσεις. Η Αφροδίτη, περνώντας στον Σκορπιό, θα τονίσει το αίσθημα της αισθηματικής ιδιοκτησίας. Πρόσεξε πώς θα συμπεριφερθείς για να έχεις μεγαλύτερη ικανοποίηση. Σε συνεργασία με τον Άρη, υπάρχει και το ενδεχόμενο τακτοποίησης υποθέσεων, έστω και στο παρά πέντε! Σε τυχόν δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στην εργασία, κάνε τον κόπο να τις ανεχτείς και να τις διαχειριστείς. Κάτι ενδιαφέρον θα παρουσιαστεί στα κοινωνικά σου, ενδεχομένως σαν ευκαιρία να ψυχαγωγηθείς ή να μετακινηθείς κάπου ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου, η γοητεία και η επικοινωνία σου στα αισθηματικά βρίσκονται στο επίκεντρο. Είσαι πιο ελκυστικός και μαγνητίζεις τους άλλους με την αρμονία και την ισορροπία που εκπέμπεις. Οι συζητήσεις στις σχέσεις σου γίνονται πιο ουσιαστικές, δίνοντάς σου την ευκαιρία να λύσεις προβλήματα ή να φέρεις νέα πνοή στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι κοινωνικές επαφές θα ευνοήσουν νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι σημαντικό. Εκμεταλλεύσου την αυξημένη αυτοπεποίθηση για να εκφράσεις τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια και χάρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει στον Ζυγό απρόβλεπτες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Η περίοδος αυτή σε ωθεί να σκέφτεσαι πιο πρωτότυπα και να πρωτοτυπήσεις στον χώρο εργασίας σου. Νέες ιδέες και λύσεις θα αναδυθούν ξαφνικά, βοηθώντας σε να ξεπεράσεις εμπόδια ή να βελτιώσεις τη στρατηγική σου. Στα οικονομικά, μπορεί να υπάρξει απρόσμενο κέρδος ή ευκαιρίες για επενδύσεις που δεν περίμενες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κρατάς την ψυχραιμία σου, καθώς οι ξαφνικές αλλαγές μπορεί να φέρουν και προκλήσεις, απαιτώντας γρήγορες αποφάσεις. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει τόνωση στα οικονομικά!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Τα πράγματα με την παρουσία της Αφροδίτης εξελίσσονται προς το καλύτερο, ή βελτιώνονται οι συνθήκες για την προώθησή τους. Θα πιεστείς για λίγο εξαιτίας υποχρεώσεων που υπάρχουν, αλλά θα μπορέσεις να τις διεκπεραιώσεις και να απαλλαγείς από ένα άγχος που σε είχε κυριεύσει τις προηγούμενες εβδομάδες. Κάποια μεγάλα ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, τακτοποιούνται αν φανείς ευέλικτος και αν αναπτύξεις νέες τακτικές για την αντιμετώπισή τους. Βελτιωμένη παρουσιάζεται και η ατμόσφαιρα στην οικογένεια, αλλά επειδή παραμένει ακόμα εύθραυστη, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός για λίγο ακόμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τα αισθηματικά σου αποκτούν ένταση και βάθος, Σκορπιέ. Η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και μπορείς να προσελκύσεις έντονες σχέσεις ή να εμβαθύνεις μια υπάρχουσα. Νιώθεις πιο παθιασμένος και αποφασισμένος να επιδιώξεις αυτό που θέλεις ερωτικά, αλλά πρόσεξε να μην γίνεις κτητικός ή ζηλιάρης. Αυτή η περίοδος σε καλεί να εξερευνήσεις τη συναισθηματική σου πλευρά και να αφήσεις τον εαυτό σου να συνδεθεί αληθινά με τους άλλους. Αν είσαι ελεύθερος, μια έντονη γνωριμία μπορεί να φέρει ανατροπές και νέες προοπτικές στην ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό, τα επαγγελματικά και οικονομικά σου κινούνται σε πιο παρασκηνιακό επίπεδο, Σκορπιέ. Είναι περίοδος ανασκόπησης και προετοιμασίας, κατά την οποία μπορείς να σκεφτείς στρατηγικά για τις μελλοντικές κινήσεις σου. Μπορεί να υπάρξουν κρυφές συζητήσεις ή συμφωνίες που αφορούν την καριέρα σου, αλλά και νέες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην βιάζεσαι να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου. Αυτή η περίοδος σε βοηθά να χτίσεις σταθερά θεμέλια για το μέλλον, προετοιμάζοντας κάτι σημαντικό που θα φανερωθεί αργότερα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η επιστροφή για λίγο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και η αντίθεση με τον Άρη στον Καρκίνο ίσως φέρει έναν απόηχο παλιών δυσκολιών σε ό,τι αφορά στην οικογένεια, στα οικονομικά ή στην εργασία. Ο Ερμής στο Ζυγό όμως σε βοηθά να αναπτύξεις επιχειρήματα, ιδέες και τακτικές. Ενδιαφέρον επίσης θα παρουσιάσει η κοινωνική σου ζωή. Γενικότερα, τις μέρες αυτές, σου δίνεται η ευκαιρία να πετύχεις κάτι που δεν μπόρεσες πριν, ενώ ίσως δυσκολευτείς αργότερα. Προσπάθησε να παραμείνει αλώβητο το συναίσθημά σου, καθώς στην αντιμετώπιση των γεγονότων είναι συχνά εκτεθειμένο. Ασχολήσου επίσης με σπουδές, νομικές υποθέσεις και περισσότερη μελέτη, αν είσαι μαθητής στο αντικείμενό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό, τα αισθηματικά σου αποκτούν έναν κοινωνικό και ανάλαφρο τόνο, Τοξότη. Νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους και να συναναστραφείς με κόσμο, κάτι που ευνοεί νέες γνωριμίες και ευχάριστες συζητήσεις. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η περίοδος ενθαρρύνει την επικοινωνία και τη συνεργασία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μιλήσεις με το σύντροφο ανοιχτά για τις ανάγκες της σχέσης σας. Η αρμονία και η ισορροπία κυριαρχούν, βοηθώντας σε να βρεις λύσεις σε τυχόν διαφορές. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανές νέες γνωριμίες θα προκύψουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Τοξότη. Αυτή η όψη σε ωθεί να σκέφτεσαι πιο πρωτοποριακά και να υιοθετήσεις νέες μεθόδους στη δουλειά σου. Μπορεί να προκύψουν απρόσμενες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη θέση σου ή να αυξήσεις το εισόδημά σου. Η ευελιξία και η γρήγορη προσαρμογή είναι το κλειδί για να εκμεταλλευτείς αυτές τις αλλαγές. Σκέψου έξυπνα, καθώς νέες ιδέες ή τεχνολογικές λύσεις μπορεί να κάνουν τη διαφορά στην καριέρα σου, φέρνοντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Σημαντικό και χαρακτηριστικό το τελείωμα αυτού του μήνα. Ο Άρης συνεχίζει να είναι απέναντί σου και επειδή θα παραμείνει για αρκετό διάστημα, θα πρέπει να τον συνηθίσεις. Ο τομέας που θα επηρεάζει σταθερά είναι όλη η γκάμα των σχέσεών σου, που πρέπει να ελέγχεις. Η καλή όψη του Άρη με τον Κρόνο στην περίπτωσή σου ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Απόφυγε βιαστικές κινήσεις, επιμελήσου το κύρος και τις δημόσιες εμφανίσεις σου και προτίμησε τη σιωπή από κοινοποίηση σκέψεων που μπορεί αργότερα να επιβαρύνουν τη θέση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, τα αισθηματικά σου γίνονται πιο έντονα και βαθιά, Αιγόκερε. Θα νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς ουσιαστικά με το άτομο που σε ενδιαφέρει, επιδιώκοντας περισσότερο πάθος και αφοσίωση. Οι σχέσεις σου αποκτούν έναν μυστηριώδη τόνο, και μπορεί να βρεθείς να ανακαλύπτεις κρυφά συναισθήματα ή να αντιμετωπίζεις ζητήματα ζήλιας και κτητικότητας. Αν έχεις σχέση, θα θέλεις να εμβαθύνεις και να κάνεις τη σχέση πιο σταθερή. Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο μπορεί να φέρει έντονα συναισθήματα και απρόσμενες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό, τα επαγγελματικά σου αποκτούν έντονη κοινωνική και διπλωματική διάσταση, Αιγόκερε. Θα χρειαστεί να εστιάσεις στη συνεργασία με συναδέλφους και ανώτερους, χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Οι επαγγελματικές σχέσεις και οι δημόσιες εμφανίσεις σου παίζουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσεις ισορροπία και αρμονία. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα είναι στο επίκεντρο, δίνοντάς σου ευκαιρίες να κλείσεις συμφωνίες ή να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Βάλε έμφαση στην επικοινωνία και τη σωστή διαχείριση των επαγγελματικών επαφών σου.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Πιο ήπιες σε ένταση και πιο αποτελεσματικές σε καταβαλλόμενες προσπάθειες προβλέπονται οι τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου. Άλλωστε, αλλάζει σταδιακά το κλίμα σε βασικούς τομείς, καθώς προχωρά ο χρόνος μαζί και το Φθινόπωρο. Μια νέα κοινωνική προοπτική ή η εφαρμογή ενός σχεδίου θα σε απασχολήσουν από τώρα και για μερικές ακόμα εβδομάδες. Επιστράτευσε τις δυνατότητές σου, αλλά μαζί και την υπομονή σου. Καταπολέμησε εκνευρισμούς και απογοητεύσεις και αποδέξου καταστάσεις που δεν είναι αναστρέψιμες στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό, τα αισθηματικά σου αποκτούν μία κοινωνική και συναισθηματική διάσταση, Υδροχόε. Νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις ανοιχτά και να βρεις ισορροπία στην σχέση σου. Οι διαπροσωπικές σου επαφές γίνονται πιο ζωντανές και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ειλικρίνεια. Αν είσαι σε σχέση, θα θελήσεις να ενισχύσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, επιδιώκοντας αρμονία και κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος, οι κοινωνικές σου δραστηριότητες μπορεί να οδηγήσουν σε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα φέρουν ανανέωση και ενθουσιασμό στην ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς φέρνει θετικές επιρροές στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Υδροχόε. Η ενέργεια του Άρη σου δίνει κινητικότητα και δυναμική να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ενώ η επιρροή του Κρόνου προσφέρει τη δομή και τη σοβαρότητα που χρειάζεσαι για να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους. Αυτή η όψη ευνοεί την οργανωμένη εργασία και τις στρατηγικές κινήσεις, ενισχύοντας την ικανότητά σου να ξεπεράσεις εμπόδια και να χτίσεις σταθερές βάσεις για το μέλλον. Οι οικονομικές σου υποθέσεις μπορούν να βρουν την κατάλληλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να δεις τα σχέδιά σου να αποδίδουν καρπούς.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η αρμονική όψη της Αφροδίτης που μπήκε στον Σκορπιό με τον Άρη από τον Καρκίνο σε βοηθά περισσότερο τις επόμενες μέρες, σε θέματα αισθηματικά, κοινωνικά, οικογενειακά και επαγγελματικά. Βέβαια, η παρουσία του Κρόνου κάνει συχνά την παρέμβασή της υπενθυμίζοντάς σου υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Παρά το γεγονός ότι οι εκλείψεις συνεχίζονται, αξιοποίησε αυτό το μικρό διάστημα ώστε να κερδίσεις το χαμένο χρόνο και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες, είτε για τη λύση ενός προβλήματος είτε για την προώθηση ενός σχεδίου. Επικοινωνιακά θα τα πας καλύτερα και η γοητεία σου εμφανίζεται πιο τονισμένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απρόβλεπτες και ανατρεπτικές εξελίξεις στις σχέσεις σου φέρνουν αυτή την εβδομάδα νέες και ενδιαφέρουσες προοπτικές. Μπορείς να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που σε προκαλούν να δεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα προκαλεί σύγχυση και αβεβαιότητα. Μπορεί να βιώσεις παρανοήσεις ή να δυσκολευτείς να κατανοήσεις τις αληθινές προθέσεις των άλλων. Υπάρχει κίνδυνος να προβάλλεις ιδανικές εικόνες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η διαχείριση των συναισθημάτων σου με διαύγεια και ρεαλισμό είναι απαραίτητη για να βρεις ισορροπία

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ζυγό, στα επαγγελματικά σου αξιοποιείς το διπλωματικό σου χάρισμα. Νιώθεις την ανάγκη να συνεργαστείς αποτελεσματικά με άλλους και να επιλύσεις τυχόν συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο. Η επικοινωνία σου είναι πιο εύστοχη και ισχυρή, κάτι που θα βοηθήσει στη διαχείριση σχέσεων με συναδέλφους και ανώτερους. Οι δημόσιες επαφές σου και οι διαπραγματεύσεις θα είναι στο επίκεντρο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις συμφωνίες ή να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου ικανότητα για ισορροπία και αρμονία, που θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην καριέρα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ