Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (16/9 - 22/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα

Το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη από τον Καρκίνο και τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό δημιουργεί έντονες επιρροές που μας καλούν να επανεξετάσουμε τις προτεραιότητές μας και τις κατευθύνσεις που ακολουθούμε στη ζωή μας. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της αποφασιστικότητας, βρίσκεται σε μια ευαίσθητη θέση στον Καρκίνο, όπου η ενέργεια του δεν εκφράζεται τόσο άμεσα και δυναμικά. Αντίθετα, επιδιώκει να προστατεύσει και να φροντίσει ότι του είναι οικείο! Ωστόσο, η σύγκρουσή του με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό – το σημείο που δείχνει την κατεύθυνση της εξέλιξης και του πεπρωμένου – φέρνει αντιφάσεις και προκλήσεις. Αυτή η αστρολογική όψη μπορεί να μας φέρει μπροστά σε εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις, ειδικά όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ελευθερία και την ανάγκη να φροντίσουμε τις συναισθηματικές μας βάσεις. Μπορεί να αισθανθούμε ότι η δράση μας είναι παρεμποδισμένη ή ότι τα σχέδιά μας για το μέλλον δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς να επιλυθούν εσωτερικές ανασφάλειες. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη και μπαίνουν σε περίοδο επιρροής της Ηλιακής Έκλειψης που θα ακολουθήσει στις 10/10 είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!


♈ Κριός

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή απαιτεί προσοχή στην έκφραση, στην κίνηση και κυρίως στην παρόρμηση. Η σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης διασκορπίζει ενέργεια και φέρνει έκτακτα προβλήματα στον εργασιακό σου χώρο. Ο Άρης, ως κυβερνήτης σου, στο ζώδιο του Καρκίνου, ενδέχεται να προκαλέσει μια νέα εστία πολέμου στον οικογενειακό χώρο. Προσπάθησε να την αποσοβήσεις! Ο Ερμής στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να υπερασπιστείς τη δουλειά σου, κυρίως αν αυτή αντιμετωπίζει κινδύνους. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα διατηρήσει τις βασικές ισορροπίες στην αισθηματική σου ζωή προκειμένου να αποφύγεις τα χειρότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονες και μεταμορφωτικές επιρροές στα αισθηματικά σου αγαπητέ Κριέ. Η ζήλεια, οι τάσεις επιβολής και τα χειριστικά παιχνίδια εξουσίας, μπορεί να προκαλέσουν αρκετές συμπληγάδες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, για αυτό συγκρατήσου. Αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις ότι ένα ερωτικό πάθος που θα βιώσεις αυτό τον καιρό θα είναι εφήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Έκλειψη Σελήνης στον Ιχθύ στις 18 Σεπτεμβρίου μπορεί να φέρει σημαντικές επιρροές στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, Κριέ. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που κρύβονταν στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτά μπορεί να αφορούν είτε εσωτερικές πολιτικές είτε προσωπικές σχέσεις με συνεργάτες. Είναι ευκαιρία να αντιμετωπίσεις αυτά τα προβλήματα με θάρρος και να βρεις λύσεις που θα βελτιώσουν την εργασιακή σου καθημερινότητα. Παρόλο που η έκλειψη μπορεί να φέρει προκλήσεις, μπορεί επίσης να αποκαλύψει νέες οικονομικές ευκαιρίες. Μπορεί να βρεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να ανακαλύψεις επενδυτικές ευκαιρίες που δεν είχες σκεφτεί πριν.

♉ Ταύρος

Γενικά

Επεισοδιακό προβλέπεται το διάστημα των επόμενων ημερών. Θα κυριαρχήσουν οι παρεξηγήσεις και τα μικροατυχήματα, γι' αυτό μην είσαι απρόσεκτος! Όσο και αν σε δοκιμάσουν οι συμπεριφορές κάποιων, απόφυγε να αντιδράσεις ή να πεις λόγια που δεν αποσοβούνται μετά. Μια αισθηματική σχέση μπορεί να διαταραχθεί εξαιτίας της έκλειψης της Σελήνης στις 18. Κάποιοι δικοί σου άνθρωποι θα χρειαστούν είτε τη βοήθεια, είτε την κατανόησή σου. Εμπορικές συμφωνίες ή ταξίδια είναι πολύ πιθανό να αναβληθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ιχθύ θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που ίσως έκρυβες ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στον σύντροφό σου ή να αναγνωρίσεις πτυχές της σχέσης σας που χρειάζονται προσοχή. Αν δεν έχεις σχέση, μία τυχαία, ξαφνική, απρόσμενη γνωριμία θα κλείσει τον κύκλο δυσάρεστων καταστάσεων που έχεις ζήσει σε παρελθόντα χρόνο στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εντάσεις και αντιπαραθέσεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα στο χώρο εργασίας! Το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα θα σε φέρει αντιμέτωπο με διαφωνίες με συνεργάτες ή ανωτέρους. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να διαχειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να ελέγξεις περισσότερο την επαγγελματική σου πορεία και τις καταστάσεις στη δουλειά σου. Αυτή η επιθυμία μπορεί να σε κάνει πιο απαιτητικό ή ακόμα και απόλυτο στις απόψεις σου. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία μεταξύ του ελέγχου και της συνεργασίας. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει στο φως θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Ίσως ανακαλύψεις προβλήματα που αγνοούσες ή που δεν είχες αντιληφθεί πλήρως.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Κορυφώνονται οι δυσκολίες στον άξονα οικογένεια – εργασία κάτω από τη σκιά της έκλειψης που βγάζει ή ενεργοποιεί ακόμα περισσότερο τα εμπόδια και τις αντιξοότητες του Κρόνου. Ο Άρης στον Καρκίνο σε υποχρεώνει να αυξήσεις τα έξοδά σου και εδώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο χειρισμό τους. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό θα συμβάλει να σε υποστηρίξουν κάποιοι άνθρωποι ή να εισπράξεις αγάπη από εκείνους. Ο Ερμής στην Παρθένο εστιάζει την προσοχή σου τόσο στη βάση του σπιτιού όσο και της δουλειάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα και πάθη. Μπορεί να νιώσεις ότι τα συναισθήματα στη σχέση σου είναι πιο δυνατά και βαθιά από ό,τι συνήθως. Αυτό μπορεί να είναι θετικό, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές και δραματικές αντιδράσεις. Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για μία νέα γνωριμία αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Ιχθύ θα φέρει στο φως κρυφές πτυχές της επαγγελματικής σου ζωής. Ίσως ανακαλύψεις πληροφορίες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή να αλλάξεις στρατηγική. Είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσεις τους στόχους σου και να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις συναισθηματικές ή παρορμητικές αγορές. Προσπάθησε να ελέγξεις τις δαπάνες σου και να αποφύγεις περιττές αγορές. Είναι καλύτερο να εστιάσεις στη διατήρηση της οικονομικής σου σταθερότητας.


♋ Καρκίνος

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν επεισόδια ή συναισθηματικές αναταράξεις, κυρίως λόγω της έκλειψης Σελήνης στις 18 του μήνα. Θα χρειαστείς δύναμη, κουράγιο και, προπάντων, υπομονή χωρίς αντιδράσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα καινούρια ξεκινήματα, να μην εκφράσεις τη γνώμη σου για τρίτους και, κυρίως, να αποφεύγεις πολυσύχναστους χώρους. Προς το τέλος της εβδομάδας, τα γεγονότα μπορεί να πληθύνουν και ίσως κάποιο από αυτά σε φέρει σε νέο αδιέξοδο. Μην βιαστείς να αγχωθείς ή να θυμώσεις και άφησε το χρόνο να λειτουργήσει λυτρωτικά, χωρίς τη δική σου παρέμβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει έντονα τα αισθηματικά σου, Καρκίνε. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα και κρυφές ανασφάλειες. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να ελέγξεις περισσότερο τη σχέση σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις ζήλιες και χειριστικές συμπεριφορές, καθώς αυτές θα μπορούσαν να προκαλέσουν συγκρούσεις και αποξένωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σου με τον Β. Δεσμό από τον Κριό θα σου προσδώσει αυξημένη ενέργεια και κίνητρο για να επιδιώξεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να δράσεις άμεσα και να πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Με τη σωστή προσέγγιση, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την περίοδο για να ενισχύσεις την καριέρα σου και να προχωρήσεις προς τους στόχους σου με ανανεωμένη αποφασιστικότητα. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις σε κρυφά οικονομικά ζητήματα ή χρέη που χρειάζονται άμεση προσοχή. Είναι πιθανό να νιώσεις πίεση για να διαχειριστείς οικονομικές υποχρεώσεις και να επανεξετάσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου.

♌ Λέων

Γενικά

Η έκλειψη του Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων προκαλεί έκτακτες αναταραχές σε συναισθηματικές σχέσεις ή οικονομικές εξελίξεις. Αλλαγές σχεδίων και προγραμμάτων είναι αναπόφευκτες. Από την άλλη, ο χρόνος περνά γρήγορα και εσύ έχεις αναλάβει πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, κράτα αποστάσεις από εκείνους που η διαίσθησή σου είναι αντίθετη απέναντί τους, και μην παρασύρεσαι από συγκινήσεις ή δίνεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες αλήθειες στα αισθηματικά σου , αλλά αυτή είναι και μια ευκαιρία για μετασχηματισμό και αναγέννηση στη σχέση σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις χειριστικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις και να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα με ειλικρίνεια και κατανόηση. Με τον κατάλληλο χειρισμό, αυτή η περίοδος μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια πιο υγιή και αυθεντική σχέση, χτίζοντας μια βαθύτερη συναισθηματική επαφή με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα ενισχύεται ακόμα περισσότερο η ανάγκη σου για ισχύ και αναγνώριση, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και εντάσεις, αν δεν είσαι προσεκτικός. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις στρατηγικές σου και να βρεις νέους τρόπους για να επιτύχεις τους στόχους σου, χωρίς να θυσιάσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες θα φέρει οικονομικές προκλήσεις για σένα, Λέοντα. Καθώς η ενέργεια της Έκλειψης ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σου, που σχετίζεται με κοινά οικονομικά, χρέη και κληρονομιές, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή να επανεξετάσεις συμφωνίες με άλλους. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή στα οικονομικά σου, όπως απρόσμενα έξοδα ή αλλαγές σε θέματα δανείων και χρεών.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η έκλειψη Σελήνης σε επηρεάζει αρκετά. Τα δύο τελευταία χρόνια έχεις ήδη εκπαιδευτεί από απογοητεύσεις, δυσκολίες, διαφωνίες και αποστασιοποίηση δικών σου ανθρώπων. Αυτά τα φαινόμενα ενδέχεται να αυξηθούν κάτω από την επιρροή αυτού του φεγγαριού. Ένα σχέδιό σου θα απαιτήσει μεγαλύτερη θυσία ή οικονομικό κόστος για να υλοποιηθεί. Ένα νέο ξεκίνημα που σκέφτεσαι, καλό είναι να το αναβάλεις για δύο μήνες αργότερα. Ένα ταξίδι μπορεί να εμποδιστεί και μια σχέση από το παρελθόν θα σε αιφνιδιάσει με την εμφάνισή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες θα επηρεάσει έντονα τα αισθηματικά σου, Παρθένε, καθώς αγγίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεων σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να επανεξετάσεις τη δυναμική της σχέσης σου με τον σύντροφό σου. Αν υπάρχει κάτι που δεν λειτουργεί, η Έκλειψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα κρυμμένα συναισθήματα και τις ανησυχίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το πώς θες να εξελιχθεί η σχέση σου. Μπορεί να είναι η στιγμή που θα κλείσεις ένα κεφάλαιο και θα ξεκινήσεις κάτι νέο, πιο αληθινό και ισορροπημένο. Αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας , η Έκλειψη ίσως φέρει στο προσκήνιο κάποιο άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η διαίσθησή σου θα είναι δυνατή αυτή την περίοδο, γι’ αυτό άκουσε την καρδιά σου πριν πάρεις αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει προκλήσεις στα οικονομικά σου, ειδικά σε ό,τι αφορά συνεργασίες ή κοινά οικονομικά συμφέροντα. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες ή συντρόφους σχετικά με την κατανομή των πόρων, και ίσως αισθανθείς πως κάποιος προσπαθεί να επιβάλει τις δικές του επιθυμίες πάνω σου. Καλείσαι να είσαι προσεκτικός με τις οικονομικές συμφωνίες και να αποφεύγεις κάθε είδους ριψοκίνδυνες επενδύσεις, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες φέρνει σημαντικές αλλαγές και εντάσεις στα επαγγελματικά σου, Παρθένε. Βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου καλείσαι να επανεξετάσεις τις συνεργασίες και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να απομακρυνθείς από συνεργάτες ή καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον την εξέλιξή σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Με τον Άρη να διέρχεται τον Καρκίνο, καταστάσεις και γεγονότα σε δεσμεύουν στον επαγγελματικό τομέα. Θα χρειαστεί να κάνεις μια υπέρβαση ή μια θυσία για να καταφέρεις να φτάσεις εκεί που θέλεις. Κάποιοι άλλοι ενδέχεται να ματαιώσουν μια υποσχόμενη δραστηριότητα λόγω αιφνίδιων δυσκολιών. Γενικότερα, όλη αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην κίνηση και στην έκφραση. Αλλαγές στο πρόγραμμά σου και αποκαλύψεις θα σε αιφνιδιάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, τον Ζυγό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει ένταση και πάθος στα ερωτικά σου, αλλά ταυτόχρονα και προκλήσεις. Είναι πιθανό να αισθανθείς πως οι σχέσεις σου δοκιμάζονται, με βαθύτερα συναισθήματα και κρυμμένες ανασφάλειες να αναδύονται στην επιφάνεια. Αυτό το διάστημα μπορεί να βιώσεις ζήλια, ένταση ή ακόμα και εξουσιαστικές τάσεις από τη μεριά του συντρόφου σου ή και από εσένα τον ίδιο.Σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τα ερωτικά σου με μεγαλύτερη σοβαρότητα και βάθος, αλλά είναι σημαντικό να μην αφήσεις τον φόβο της απώλειας να σε οδηγήσει σε χειριστικές συμπεριφορές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτό το διάστημα σε καλεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, αποφεύγοντας κάθε μορφή εξαναγκασμού ή πίεσης από τους γύρω σου. Μπορεί επίσης να έρθεις αντιμέτωπος με απρόσμενα οικονομικά ζητήματα που απαιτούν προσεκτική διαχείριση. Ωστόσο, αν χειριστείς τα πράγματα με προσοχή και ανοιχτό πνεύμα, θα καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις βαθύτερες αλλαγές και να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτονομία. Η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά σου, καλώντας σε να επανεξετάσεις την καθημερινή σου εργασία και τις υποχρεώσεις σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανατροπές ή απρόσμενες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο, που θα σε κάνουν να αναλογιστείς αν η δουλειά που κάνεις σου προσφέρει την ικανοποίηση και την εξέλιξη που αναζητάς.


♏ Σκορπιός

Γενικά

Μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις σχετικά με την αισθηματική σου ζωή ή με την επαγγελματική σου φιλοδοξία. Ο Άρης στον Καρκίνο τονίζει τη δίψα σου για επεκτάσεις και κατακτήσεις στόχων κοινωνικών ή επαγγελματικών. Η έκλειψη της Σελήνης, όμως, εμποδίζει αρκετά τις επιδιώξεις σου, καθώς και τις προθέσεις τρίτων για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Πάντως, συγκριτικά με άλλους, θίγεσαι λιγότερο από το φαινόμενο της έκλειψης και ταλαιπωρείσαι λιγότερο από τη γενικότερη καθημερινή αναταραχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η περίοδος σε καλεί να αντιμετωπίσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες με ειλικρίνεια. Ενδέχεται να υπάρξουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον μιας σχέσης ή ακόμα και μια ολοκλήρωση ενός κεφαλαίου, αν νιώσεις πως η σχέση δεν σε ικανοποιεί πια. Αν είσαι ελεύθερος, η έκλειψη μπορεί να φέρει στη ζωή σου έναν έντονο και μοιραίο έρωτα, που θα σου αλλάξει τις ισορροπίες. Ό,τι κι αν συμβεί, αυτή η έκλειψη σου προσφέρει την ευκαιρία για συναισθηματική αναγέννηση και αληθινή σύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει ένταση και προκλήσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Σκορπιέ. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις ή παρασκήνιο με συνεργάτες ή ανωτέρους, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πίεση ή χειρισμό. Ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείς τις απόψεις και τα συμφέροντά σου, ενώ είναι σημαντικό να αποφύγεις να εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας. Στα οικονομικά, ενδέχεται να υπάρξουν απρόβλεπτα έξοδα ή οικονομικές πιέσεις που σχετίζονται με θέματα κοινών πόρων, χρεών ή επενδύσεων. Το τετράγωνο αυτό σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τις οικονομικές σου συμφωνίες, καθώς μπορεί να υπάρξουν ρίσκα ή κρυφές πτυχές που δεν έχεις υπολογίσει.

♐ Τοξότης

Γενικά

Όπως και τα άλλα μεταβλητά ζώδια, έτσι και εσύ περνάς μια νέα φάση περιστασιακών ταλαιπωριών. Γεγονότα στην εργασία και στην οικογένεια θα δοκιμάσουν την ευθυκρισία σου. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα βοηθήσει αρκετά στην κάλυψη κάποιων αναγκών ή στην πραγματοποίηση μιας επιθυμίας σου. Ο Ερμής στην Παρθένο θα σε υποχρεώσει να δουλέψεις περισσότερο, αλλά η κούραση που θα νιώσεις θα φέρει αργότερα θετικά αποτελέσματα. Τέλος, μην παρασύρεσαι από λανθασμένες εντυπώσεις και από τρίτους που αποσκοπούν να σε παρασύρουν σε λάθος διαδρομές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει στο φως συναισθηματικά θέματα που δεν είχες συνειδητοποιήσει πλήρως. Εάν είσαι σε σχέση, μπορεί να βιώσεις αναστάτωση ή να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κρυφές ανησυχίες ή συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Τα συναισθήματά σου ενδέχεται να γίνουν πιο έντονα και να σου ζητήσουν να εμβαθύνεις σε θέματα που ίσως αποφεύγεις.Αν είσαι ελεύθερος, η έκλειψη μπορεί να φέρει μια συναισθηματική καθαρότητα ή να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που χρειάζονται διευκρίνιση, ίσως με έναν καινούργιο ή παλιό έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες φέρνει αλλαγές και αποκαλύψεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου, Τοξότη. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές εξελίξεις ή ανατροπές που θα σε αναγκάσουν να επανεξετάσεις τις στρατηγικές σου και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αντιμετώπισε τυχόν αναταραχές με ανοιχτό μυαλό και ευελιξία, και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για αναδιοργάνωση. Στα οικονομικά, η έκλειψη μπορεί να φέρει στο φως κρυφά ή αναπάντεχα ζητήματα, όπως χρέη ή προβλήματα με προϋπολογισμούς. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνεις σημαντικές προσαρμογές ή να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτα έξοδα. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις πηγές εσόδων ή στα οικονομικά σχέδια.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Η έκλειψη της Τετάρτης και ο Άρης απέναντι στο ζώδιό σου αποτελούν δυο παράγοντες που θα σε ταλαιπωρήσουν κατ' επανάληψη. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι ελεγμένες και μετρημένες. Η εριστική συμπεριφορά των άλλων δεν πρέπει να σε παρασύρει σε αντιδράσεις που θα διαιωνίσουν το χάος. Αναβάλλεις τυχόν καινούρια ξεκινήματα και αποφύγετε συμμετοχή σε ομαδικές ή μαζικές επαγγελματικές δράσεις. Φάνε συνεπής στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου, αλλά απέφυγε να αναλάβεις καινούριες. Καταπολέμησε τις αρνητικές σκέψεις και το θυμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την βδομάδα μπορεί να ενταθούν οι συναισθηματικές εντάσεις και οι συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, και να εκδηλωθούν κρυμμένα συναισθήματα ή ζήλια που τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα εξουσίας και ελέγχου μέσα στη σχέση σου.Αν είσαι ελεύθερος, η όψη αυτή μπορεί να φέρει έναν έντονο και παθιασμένο έρωτα, αλλά και να φέρει στο φως αδιευκρίνιστα συναισθηματικά θέματα που χρειάζονται προσοχή. Ενδέχεται να βιώσεις έντονες συναισθηματικές εμπειρίες ή να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου στις σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή και προνοητικότητα στις προτάσεις και στις συμφωνίες που θα σου γίνουν. Μην αμελείς θέματα συμφωνητικών που πρέπει να προχωρήσουν αλλά εξέτασε προσεχτικά τους όρους! Το ίδιο ισχύει και για τον οικονομικό σου τομέα, η εβδομάδα μπορεί να φέρει την διάκριση που περιμένεις, αρκεί οι επιλογές σου να είναι ρεαλιστικές.


♒ Υδροχόος

Γενικά

Οι μέρες που ακολουθούν απαιτούν προσοχή, έξυπνη διαχείριση των τρεχουσών υποθέσεών σου και προνοητικότητα στα έξοδα και στην οικονομική σου κατάσταση. Η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αναστέλλει έναν εφοδιασμό στον οποίο έχεις στηριχτεί, είτε οικονομικό είτε συναισθηματικό. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε βοηθά να έχεις μικρά ευχάριστα διαλείμματα και την παρέα φίλων ή ανθρώπων που σε κατανοούν. Ένα καινούριο σχέδιο απαιτεί υπομονή, καθόλου βιασύνη και καλύτερο σχεδιασμό στην υλοποίησή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συναισθηματικές ανασφάλειες θα είναι έκδηλες αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε και κάπως θα αισθάνεσαι στα αισθηματικά σου ότι αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι! Μία ερωτική σχέση σε βάζει σε σκέψεις και σε υποψίες για το κατά πόσο σου λέει αλήθεια, καλείσαι να αξιολογήσεις εκ νέου τα συναισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση, μην πιέζεις τον εαυτό σου αυτό το διάστημα να βρεις ντε και καλά έναν άνθρωπο …. Πίστεψε περισσότερο σε εσένα και όλα θα έρθουν μόνα τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι ρυθμοί επιταχύνονται αλλά επικρατεί η αποδιοργάνωση και ο εκνευρισμός στις επικοινωνίες με τους συνεργάτες σου! Δείξε προσοχή σε οικονομικά συμφωνητικά και διαφύλαξε τα συμφέροντά σου γιατί η Σεληνιακή Έκλειψη είναι πολύ πιθανό να φέρει λάθη και συγχύσεις!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η έκλειψη της Σελήνης την προσεχή Τετάρτη στον άξονα του ζωδίου σου φέρνει μια σειρά από περιστατικά και γεγονότα που θα τονίσουν την ταλαιπωρία και ενδεχομένως και την απογοήτευσή σου. Πρόκειται για ένα πρόσκαιρο διάστημα που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις σχέσεις σου και ό,τι διαδραματίζεται στις περισσότερες από αυτές! Θα κληθείς να υπερασπιστείς σχέσεις που σε αφορούν, οι οποίες διαταράσσονται, καθώς και υποθέσεις πρακτικές ή επαγγελματικές, που περιπλέκονται ή δυσκολεύουν με την παρεμβολή γεγονότων ή συμπεριφοράς τρίτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, τους Ιχθύες, φέρνει μια εποχή συναισθηματικής ενδοσκόπησης και αλλαγών στα αισθηματικά σου. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει στο φως βαθιά συναισθηματικά ζητήματα ή αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι σε σχέση, ίσως να αντιμετωπίσεις προκλήσεις ή ανατροπές που θα απαιτήσουν από εσένα ειλικρίνεια.Αν είσαι ελεύθερος, η έκλειψη μπορεί να φέρει μια νέα, έντονη συναισθηματική σχέση ή να προκαλέσει αλλαγές στις επιθυμίες και τις προτεραιότητές σου στον έρωτα. Θα νιώσεις την ανάγκη να συνδεθείς πιο βαθιά και αυθεντικά με τους άλλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην παρασύρεσαι από ουτοπικά σχέδια ή μεγάλες υποσχέσεις στα επαγγελματικά, προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα για να αποφύγεις το θολό τοπίο των ημερών! Στα οικονομικά, η έκλειψη μπορεί να αποκαλύψει κρυφά έξοδα ή να δημιουργήσει προβλήματα με προϋπολογισμούς και δανειακές υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός με τις οικονομικές σου αποφάσεις και να αναθεωρήσεις τις στρατηγικές διαχείρισης των χρημάτων σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ