Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χορήγηση 1.000€ σε πρώην εργαζόμενους της Βαρβαρέσος Α.Ε.

Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αποφάσισαν σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στην Διαύγεια οι υπουργοί Εθνικής Οικονομίας, Εσωτερικών και Εργασίας. 

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε χορήγηση από τη Δ.ΥΠ.Α. εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ύψους χιλίων ευρώ (1.000,00€) σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο της επιχείρησης με την επωνυμία Βαρβαρέσος ΑΕ που κατά τη δημοσίευση της παρούσας είναι εγγεγραμμένος άνεργος στο Ψηφιακό Μητρώο της ΔΥΠΑ, τακτικά επιδοτούμενος λόγω ανεργίας ή μη, καθώς και σε κάθε εργαζόμενο της επιχείρησης που κατά τη δημοσίευση της παρούσας έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας (άρθρο 325 ΑΚ), είτε επιδοτείται τακτικώς λόγω της άσκησης του δικαιώματος αυτού, είτε όχι.

6 σχόλια:

  1. Οι απολυμένοι άλλων εταιριών είναι Δευτέρας κατηγορίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά χρυσωνουν την ανεργία τους...κράτος ελεειμοσυνης

      Διαγραφή
  2. Να μην μιλάς άν δεν ξέρεις φίλε μου!Για μια εταιρεία 60 χρόνων που πρόσφερε όχι μόνο στην πόλη της Νάουσας,αλλά σε όλο τον Νομό τόσο στον οικονομικό, όσο και στον κοινωνικό ιστό.Και οι εργαζόμενοι ξαφνικά βρέθηκαν στον δρόμο!Ήταν η τελευταία μεγάλη επιχείρηση της Ημαθίας που απασχολούσε τόσο προσωπικό!Οσο για μένα το χιλιάρικο είναι, ούτε παυσίπονο για τους εργαζομένους!Επρεπε αυτοί που έπρεπε να βοηθήσουν την κατάσταση όταν έπρεπε,βάζω μέσα και τους βουλευτές του νομού,να το κάνουν!Για να συνεχίσει η επιχείρηση να λειτουργεί...και να προσφέρει δουλειά!Και όχι να πανηγυρίζουν ορισμένοι (ο νοών νοήτω)για το χιλιάρικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βαρβαρεσος αν δεν κανω λαθος ειναι ιδιωτικη εταιρεια....
    Γιατι τετοιο μενος για τα σχολια ...φταινε οι πολιτες που πτωχευσε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...φταιει η ελευθυρη οικονομια και η Παγκοσμιοποιηση αν δεν το καταλαβες...και το χαλι αυτων που εχουν το δογμα της ελευθυερης οικονομιας και της παγκοσμιοποιησης θα συνεχιστει με ευθυνη αυτων που ψηφιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει μας έπεισες, στις άλλες εκλογές όλοι ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ