Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Βέροια ο Χάρης Δούκας: Καρέ-καρέ η επίσκεψη στο Δημαρχείο και η βόλτα στην αγορά

Στη Βέροια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ για ανάδειξη νέου προέδρου, στις αρχές Οκτωβρίου, ο κ. Δούκας επισκέφθηκε και την πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου συνάντησε στελέχη της Αυτοδιοίκησης, φίλους του κόμματος και πολίτες κατά την διάρκεια περιοδείας του στην αγορά της Βέροιας και εκπροσώπους φορέων.



Συγκεκριμένα, ο Χάρης Δούκας έφτασε στο Δημαρχείο της Βέροιας λίγο μετά τις 10:30, όπου τον υποδέχθηκε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος (εκπροσωπόντας τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα για υπόθεση του δήμου) και στελέχη της Αυτοδιοίκησης. Τον κ. Δούκα συνόδευε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης και μέλη της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας.


Έπειτα από μια σύντομη συνομιλία που είχε με τον κ. Παπαδόπουλο, όπου του παρέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος και του πρόσφερε το λεύκωμα της Βέροιας, πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, όπου ακολούθησε συνέντευξη τύπου.


Στη συνέχεια ο Χάρης Δούκας περιόδευσε στην αγορά της Βέροιας, όπου είχε μια σύντομη συνάντηση και συνομιλία με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ενώ χαιρέτισε και συνομίλησε με αρκετό κόσμο στα καφέ και τα καταστήματα του πεζοδρομημένου εμπορικού κέντρου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στη Βέροια περιελάμβανε στη συνέχεια, συνάντηση με εκπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας και του Σωματείου Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:















































































18 σχόλια:

  1. Μάθε πρώτα να διοικείς το δήμο Αθηναίων και μετά βλέπουμε για τη Ελλάδα.
    Ένα ένα, όλα στην ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή σύντροφοι. Κρίσιμο ερώτημα.
    Υπάρχει η βάσιμη περίπτωση ψηφίζοντας το κύριο για Πρόεδρο να δούμε βουλευτή ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Άγγελο ;
    Πολλά ακούγονται τελευταία από κάποιους τοπικούς, ειδικά μετά τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αθηναίων.
    Θα πρέπει να το ξέρουμε για να δούμε το θα κάνουμε, με την ψηφοφορία, αλλά και με αυτούς που προωθούν τέτοια σενάρια. Δεν έχουμε καμία όρεξη να δούμε αυτού που πρόδωσαν το Κίνημα ξανά στο ΠΑΣΟΚ.
    Καθαρές κουβέντες ή αυτοί ή εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τολμήσουν να σχεδιάσουν κατι τέτοιο και θα τα πούμε. Ακούγονται ονοματα της τοπικής αυτοδιοίκησης που θέλουν τέτοια αλισβερίσια προφανώς για ίδιο όφελος.
      Εύχομαι να μην είναι αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. Τι πολιτική εμπειρία έχει ο κύριος;
      Πως να εμπιστευθούμε την τύχη της χώρας σε έναν εντελώς άπειρο πολιτικό;
      Γιατί τέτοιο πάθος για εξουσία όταν μόλις εγινε Δήμαρχος;
      Τέτοιες συμπεριφορές δεν εχουν λογική. Εχουν μόνο τακτική.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9 Σεπτεμβρίου 2024 στις 5:27 μ.μ.
      ενω η οικογενεια Μητσοτακη πλουσια πολιτικη εμπειρια ... στην ρεμουλα στο κλεψιμο στην απατη ... ασε μας ρε μαστορα !

      Διαγραφή
  3. Προστατέψτε αυτόν τον πολλά υποσχόμενο άνθρωπο από μερικές γάγγραινες του τόπου, που πολύ πιθανόν να τον καταστρέψουν. Ονόματα να μη λέμε, τα είπε παραπάνω ο σύντροφος. Για να μην κάνουμε και μεις στροφή 180 μοίρες. Στα τσακίδια οι καιρόσκοποί και οι υποκριτές. Αν και στις φώτο μπορώ δυστυχώς, να διακρίνω και κάποιους που χουν αλλάξει κάνα 4 φορές παράταξη... ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ιδιος κακος πολιτικος θιασος που παιζει με τεραστια επιτυχια το εργο, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. Η υπαρξη και ο λογος μιας ακομα αποτυχιας του ΠΑΣΟΚ στον Νομο, που θα αποτυπωθει συντομα, οταν ερθει η ωρα. Ενα ειναι το γνωστο κολπο ολων αυτων, μετα τις εσωκομματικες εκλογες, και οχι μονο, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Ξεκαθαρες δημοσιες πολιτικες αποψεις, τοποθετησεις, και στηριξεις, εκτος απο τον γνωστο γερολυκο συντροφο, που τιμα τα παντελονια του χρονια τωρα, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. Πολιτικη καταντια και καταπτωση, εδω και χρονια, απο ενα ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΘΙΑΣΟ. Που απο την χρονικη στιγμη που εμφανιστηκε στα πολιτικα δρωμενα της πολης και του Νομου, ειχε, εχει, και θα εχει , εναν και μονο σκοπο. Την επαγγελματικη διαφημιση και αποκατασταση, τοσο των ιδιων οσο και των απογονων τους. Και τις εισπραξεις στο προσωπικο και οικογενειακο ταμειο. Αποτυχημενοι μισθοφοροι πολιτικαντιδες, που αλλαζουν κομματα και παραταξεις αναλογως με τα συμφεροντα τους, την καθε χρονικη περιοδο. Και με συχνοτητα που θα ζηλευε, φιρμα επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, Ευρωπαικης εμβελειας. Βασικοι και κυριοι υπαιτιοι της καταστασεις, που εχει περιπεσει το ΠΑΣΟΚ στον Νομο. Το μονο που καταφερνουν με τις προκλητικες φωτογραφιες τους, ειναι να κανουν σε αυτους τζαμπα επαγγελματικη πολιτικη διαφημιση, και σε ολους τους αλλους να ντρεπεται και η ντροπη. Επιβεβαιωνοντας σε ολους εμας τους παλαιοτερους, οτι δικαια φωναζουν καποιοι οτι, ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Φτανει πια κουρασατε. Γενικα μην ειστε τοσο μακακες, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια ολοκληρη βεροια εχει μεταναστευσει και αυτοι τον χαβα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο συριζα τέλος. στο ψηφοδέλτιο πασοκ με οποιονδήποτε πρόεδρο θα είναι και τολκας και μαρκουλης
    και σωστό γιατί αλλιώς έδρα στο Νομό δεν υπάρχει σύντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν θα είναι υποψήφιοι ο Τολκας και ο Μαρκουλης θα γεμίσετε έδρες.....😭😭😭😭

      Διαγραφή
    2. Άρα έχει δίκιο ο παραπάνω σχολιαστής, κάτι ετοιμάζετε.
      Άκουσε (πολιτικέ μετανάστη), να γυρίσουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ αλλά σαν απλά μέλη και όχι σε θέσεις άσκησης εξουσίας, αφού πλήγωσαν και κυνήγησαν το χώρο. Ακόμα ηχούν στα αυτια μου οι δηλώσεις τους για το ΠΑΣΟΚ. Εσύ φαίνεται τις ξέχασες μπροστά στο πρωσοπικό σου συμφέρον.
      Εμπρός λοιπόν αν τολμάτε βάλτε τους σε θέσεις εξουσία και να δούμε το αποτέλεσμα της πράξης σας. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει την απάντηση. Ακούς τι λέει για αυτούς στα καφενεία;

      Διαγραφή
  7. Και οι υποψήφιοι βουλευτές που μέχρι τώρα τραβάνε κουπί στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ;
    Θα τους πετάξουμε στην άκρη για τον Άγγελο και τον Αντώνη που την κοπάνησαν απο το ΠΑΣΟΚ για την κουτάλα της εξουσίας; Ούτε να το σκέφτεστε.
    Το ΠΑΣΟΚ κρατήθηκε χωρις αυτούς και δεν τους έχει ανάγκη. Θα γυρίσουν γιατί δεν έχουν πουθενά να πάνε τώρα που διαλύθηκε ο ΣΎΡΙΖΑ, αλλά σαν απλά μέλη. Τίποτα παραπάνω. Προσέξτε ποιοι τους παίζετε σας ξέρουμε διότι ασχολείστε με την τοπική αυτοδιοίκηση και θα πληρώσετε εσείς τη νύφη στις ερχόμενες εκλογές.
    Καθαρές κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά.. γερουλανος δούκας διαμαντοπουλου θα φέρουν πίσω τολκα. δείτε με ποιους είχε και έχει σχέσεις ο συριζαιος. όταν άλλοι τρέχουν πίσω από υποψηφιπυς αυτόν τον δεξιωνονται στα γραφεία τους όλοι. και μην ξεχνάτε ποτέ τον γαπ. όλοι από τον γαπ πέρασαν.. ο γαπ πέρασε τον τολκα στον τσιπρα. τώρα τον προστατεύει πάλι. και μεις καθόμαστε στη Βέροια και κάνουμε μασλατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά αυτοί έμειναν στο χώρο του πασοκ , λίγοι αλλά δυναμικοί , που εξουσιάζουν ακόμα , έχουν εισχωρήσει βαθιά στην κοινωνία ...δυστυχώς ήλθε το τέλος , τέλος δεν ψηφίζω κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προσέξτε εσείς τα κομματόσκυλα, Θυμηθείτε τι πάθατε στις εκλογές για την Περιφέρεια με τον υποψήφιο που βάλατε ο οποίος είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ και πήγε στη Δημοκρατική Ευθύνη και ξανά ήρθε και εσείς τον βάλατε αμέσως υποψήφιο. Είδατε τι πάθατε τότε στις εκλογές. Πατώσατε και δεν απολογήθηκε κανείς για αυτό το ρεζιλίκι. Φροντίστε να κάνετε τα ίδια με τους
    ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και θα δείτε τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εννοείται... Αυτό πάλι το σούργελο που το πας...
      Ένα ανώριμο παιδάκι που δεν ξέρει ούτε καν να εκφραστεί... Μια μαριονέτα (μέσα στις τόσες άλλες...) του φαιδρού τοπικού
      πολιτικού μας συστήματος...

      Διαγραφή
  11. Οι περισσότεροι από τους τόσο λίγους υποστηρικτές του (οι κομματικές βδέλλες που τόσα χρόνια εξαιτίας του πασοκ τρώνε με χρυσά κουτάλια ή έχουν ένα μεροκάματο....) παρόντες δίχως ίχνος ντροπής...
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΗΔΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ