Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βρήκε τον παράδεισό του στην Ημαθία ο Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και το επιτελείο του φιλοξενήθηκαν στο Αρκοχώρι μετά την αξέχαστη συναυλία που πραγματοποίησαν στο θερινό δημοτικό θέατρο Νάουσας. Ο καλλιτέχνης ντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του παραδοσιακού χωριού και τη φιλοξενία των κατοίκων. Το Αρκοχώρι, γνωστό για τη γραφική του ατμόσφαιρα και τους φιλόξενους ξενώνες του, αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για τον τραγουδιστή, που από την αρχή είχε εκφράσει την επιθυμία να μείνει κάπου ξεχωριστά και παραδοσιακά.

Η «Βίλα Βαδόλα» φιλοξένησε τον αγαπημένο ερμηνευτή, προσφέροντας του μια μοναδική εμπειρία, μακριά από τα συνηθισμένα ξενοδοχεία. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δήλωσε γοητευμένος τόσο από την αυθεντικότητα του χωριού όσο και από την άψογη φιλοξενία που δέχτηκε από τους ιδιοκτήτες Ζωή και Παναγιώτη. Η παραμονή του στο Αρκοχώρι του προσέφερε τη γαλήνη και την έμπνευση που χρειαζόταν πριν από τη μεγάλη του συναυλία, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η φωτογραφία του Πορτοκάλογλου με τους ιδιοκτήτες της «Βίλας Βαδόλα» αποτυπώνει την ικανοποίησή του από τη συνολική εμπειρία. Το Αρκοχώρι και οι παραδοσιακοί του ξενώνες κατάφεραν να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό σε έναν καλλιτέχνη που εκτιμά την αυθεντικότητα και τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και υποσχέσεις για μελλοντικές επισκέψεις.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ