Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «Μικρή, αλλά σημαντική ανάσα»

Την ικανοποίηση του για την καταβολή των 1.000 ευρώ στους απολυμένους εργαζομένους της 
«Βαρβαρέσος Α.Ε.» εξέφρασε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Ο Βουλευτής της ΝΔ ανεφέρει πως είναι μια μικρή, αλλά σημαντική ανάσα, μία οφειλόμενη βοήθεια από την Πολιτεία και ως τέτοια, τη χαιρετίζει με ανακούφιση. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η χορήγηση από τη Δ.ΥΠ.Α. εφάπαξ έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο της επιχείρησης «Βαρβαρέσος Α.Ε.», που αποφάσισαν οι Υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αποτελεί οπωσδήποτε μία μικρή, αλλά σημαντική ανάσα για τη στήριξη των απολυθέντων.

Νιώθω ικανοποιημένος που συνέβαλα και εγώ με τις δυνάμεις μου προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς ήδη από τις 18 Ιουνίου - και σε συνέχεια των επαφών που είχα σε όλα τα συναρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες – είχα συναντηθεί με τον Διοικητή της ΔΥΠΑ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, ζητώντας του να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό οι απαιτούμενες ενέργειες.

Κατανοώ ότι η ενίσχυση αυτή δεν είναι πανάκεια. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι μία οφειλόμενη βοήθεια από την Πολιτεία και ως τέτοια, τη χαιρετίζω με ανακούφιση.»

1 σχόλιο:

  1. Λαζαρε πες να δωθεί σε όλους τους απολυμένους και όχι μόνο σε αυτούς της συγκεκριμένης εταιρίας Λίγη δικαιοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ