Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φορτηγάκι εκτός πορείας «καβάλησε» τη νησίδα στη ΔΕΗ


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου 2024 στη Βέροια, όταν επαγγελματικό φορτηγάκι βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε επάνω σε διαχωριστική νησίδα.

Συγκεκριμένα, ήταν περίπου 8 το πρωί, όταν ο οδηγός του οχήματατος που εκινείτο στην οδό Βενιζέλου με κατεύθυνση το γήπεδο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να «καβαλήσει» την διαχωριστική νησίδα μπροστά στη ΔΕΗ, να συρθεί για λίγα μέτρα και να παρασύρει και μια πινακίδα.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Βέροιας για τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

10 σχόλια:

  1. Όχι με κατεύθυνση το γήπεδο , αλλά με κατεύθυνση την οδό Θεσσαλονίκης , εκεί έχει διαχωριστική λωρίδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα κατάλαβα , λάθος μου , αυτή η στροφή είναι επικίνδυνη , έχει "γλίτσα" και αν δεν έχεις λάστιχα καλά σε πετάει ........

      Διαγραφή
  2. Περαστικά στον οδηγό φαντάζομαι τι τρομάρα πήρε. Τα σίδερα με μερικά χρήματα γίνονται πανω απο ολα η υγεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι άμεση ανάγκη να αποκατασταθεί η σήμανση στο σημείο. Επίσης, είναι απαράδεκτο να γίνεται διαγράμμιση κάθε φορά με ΚΙΜΩΛΙΑ ! Στο σημείο εκείνο έχει σβηστεί. Κάθε φορά τα ίδια, οι γραμμές σβήνουν σε μία εβδομάδα το αργότερο. εκεί στο Δήμο γιατί δεν βάζουν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές διαγράμμισης και να υπάρχει και ποιοτική παραλαβή με ρήτρα; Μήπως δεν ξέρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την αρχή της νησίδας ξεκίνησε, έριξε πρώτα την ταμπέλα και έφτασε μέχρι την διάβαση. Αν υπήρχε πεζός επάνω θα τον είχε θερίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαφνικιτηδες παντού λόγω της πρωτεΐνης ακίδας! Άλλοι παθαίνουν ξαφνικιτηδα στη θάλασσα, άλλοι στο σπίτι, άλλοι πάνω στη μηχανή!! Κρίμα για όλους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεός να δώσει να μη συμβεί σε οδηγό λεωφορείου.

      Διαγραφή
  6. αρα εχασε τον ελεγχο καβαλησε το κρασπεδο και ακινητοποιηθηκε σε εκεινο το σημειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί η καλή ευρωπαϊκή μπογιά είναι ακριβή. Μετά αυτοί πως χρατσα χρουτσα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ