Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σφοδρό τροχαίο στην Πατρίδα: ΙΧ «καρφώθηκε» σε νταλίκα


Δύο άτομα στο Νοσοκομείο

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2024 στην Πατρίδα, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες νεαρής ηλικίας, εκινείτο στο ρεύμα προς Νάουσα. Πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του οχήματος ακριβώς πάνω στην δεξιά στροφή στην είσοδο της Πατρίδας, με αποτέλεσμα αυτό να πλαγιολισθήσει και να «καρφωθεί» σε νταλίκα που εκινείτο στο ρεύμα προς Βέροια.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες του ΙΧ, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από το όχημα με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βέροιας, φέροντας πολλαπλά τραύματα αλλά έχοντας τις αισθήσεις τους. Ο οδηγός της νταλίκας, αν και σοκαρισμένος, είναι καλά στην υγεία του.


Στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία Βέροιας, προκειμένου να ερευνήσει να ακριβή αίτια του ατυχήματος, καθώς και να προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας (του ρεύματος προς Βέροια) έως την απομάκρυνση της νταλίκας και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
 











13 σχόλια:

  1. Άκουει κάνεις;;;πότε θα τελειώσει ο δρόμος που συνδέει την Εγνατία με τη Σκύδρα;; Εγκληματιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην Πατρίδα κάτι πρέπει να γίνει άμεσα. Σήμερα το μεσημέρι περνούσα από Πατρίδα και ήταν από πίσω μου μια νταλίκα η οποία ερχόταν από πίσω μου επικίνδυνα ...δηλ έφτασε περίπου και στα 2 μέτρα .Έκανα σινιάλο με τα φώτα το χέρι γτ όντως φοβήθηκα..Σημειωτέον πήγαινα με 50χιλ και μάλλον ο οδηγός βιαζόταν... και βασικά από ότι κατάλαβα είναι μαθημένος να τρέχει μέσα στο χωριό με πάνω από 80χιλ και του χάλασα το αφήγημα. Δυστυχώς έστριψα δεξιά προς τα χωριά Αγιο Γώργιο και Αγία Μαρίνα και δε μπόρεσα να συγκρατήσω την πινακίδα του γιατί ήθελα να πάρω τηλ την τροχαία. Κάποιοι οδηγοί γενικά τρέχουν σαν τρελοί στο συγκεκριμένο χωριό με τα γνωστά αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι.Βιαζοταν η νταλίκα . Σωστά το παρατήρησες .Για να ξεφορτώσει υλικά αγαθά.Να μη σου λείψει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό δεν δικαιολογεί την υπερβολική ταχύτητα της νταλίκας....

      Διαγραφή
  3. Τώρα λογο του ότι δεν έφταιγε η νταλίκα προσπαθητε με καποιο τρόπο να κατηγορεσετε και βρήκατε κάτι να πείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσα θύματα και να θρηνήσει αυτή η χώρα κάποιοι δεν θα μάθουν ποτέ, το αυτοκίνητο είναι μέσο μεταφοράς και όχι επέκταση του ανδρισμού. Για να μην πω και για το Τσίπουρο.....Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι νταλικες δεν εχουν καμια δουλεια σε αυτους τους δρομους, ομοιως και οι μπουμπουνες που τρεχουν λες και ειναι πιστα του μοντε καρλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχουν εργοστασια και αποθηκες σε αυτα τα σημεια που φερνουν κενα κουτια(κονσερβες). Γιαυτο υπαρχουν φορτηγα εκει.

      Διαγραφή
    2. Ειπαν οτι ο οδηγος του αυτοκινητου εχασε τον ελεγχο. Αρα αυτοι φταινε. Οχι ο οδηγος του φορτηγου. Να μην ξαναοδηγησουν οι επιβαινοντες του αυτοκινητου.

      Διαγραφή
    3. προς το 4:00 ο κ δρομος απο ναουσα μεχρι αη γιωργη επρεπε να βγαινει μεχρι κουλουρα με κατα τοπους εισοδους και εξοδους που θα εξυπηρετουταν. αρα οι επαγγελματιες να παν να πιασουν τους τοπικους αρχοντες.

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΛΛΟ Ι.Χ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να βάλουν πλαστικά κολονακια κατά μήκος στη μέση κατά μήκος όλου του δρόμου και θα κοπούν οι προσπάθειες για προσπέραση .ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αυτοκίνητο μπήκε στη στροφή ανοιχτά με μεγάλη ταχύτητα και πατημένα φρένα.....η σύγκρουση με το επικαθημενο όχημα ήταν αναπόφευκτη......όταν βλέπεις το suv από μπροστά να μην υπάρχει τίποτα τι καταλαβαίνετε.......για πείτε μου.....
    Όσον αφορά την ταχύτητα του οχήματος είδα ακριβώς τι έγινε ήμουν σχετικά πίσω από το φορτηγό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ