Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΗ! Όλη η Βέροια έχει να λέει για την Ιουλία Καραπατάκη

«Βούλιαξε» το Άλσος - Xιλιάδες θεατές την αποθέωσαν
Με μια μαγική μουσική βραδιά που συνδύασε άψογη διοργάνωση και εκλεπτυσμένες καλλιτεχνικές λεπτομέρειες, η Ιουλία Καραπατάκη έβαλε το δυναμικό κλείσιμο στις θερινές εκδηλώσεις του θεάτρου Άλσους στη Βέροια. Σ' ένα απόλυτα sold-out θέαμα, η εκδήλωση αποτέλεσε ένα αριστουργηματικό παράδειγμα συντονισμένης και επαγγελματικής οργάνωσης, με την ομάδα του Kostello’s Events και την Ειρήνη Κωστελίδου στο τιμόνι να καταφέρνουν να φέρουν εις πέρας μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.


Η πλειονότητα των θεατών, κυρίως νεανικό κοινό, πλημμύρισε το θέατρο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ενθουσιασμού.Η Ιουλία Καραπατάκη, χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια, κυριολεκτικά αιωρούνταν πάνω στη σκηνή, με την τεχνική υποστήριξη να της επιτρέπει να μεταδίδει το πάθος και τον παλμό της σε κάθε γωνιά του χώρου.


Η ηχοληψία, επιμελημένη από τους Μανώλη Κουταλίδη και Βασίλη Φαλάρα, απέδωσε με ακρίβεια το πλούσιο και πολυδιάστατο ρεπερτόριο της Καραπατάκη, με έναν συνδυασμό έντεχνων, λαϊκών και ρεμπέτικων κομματιών που συνθέτουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Οι φωτισμοί του Πέτρου Καλογήρου, με απόλυτη αίσθηση της αισθητικής και του ρυθμού, αναδείκνυαν κάθε στιγμή της παράστασης, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική εμπειρία που μαγνήτισε το κοινό.Στην ηχοφωτιστική κάλυψη ο δικός μας Γιάννης Καπράρας με τον άρτιο και άκρως επαγγελματικό εξοπλισμό του.


Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες, κατά τις οποίες η Ιουλία Καραπατάκη ερμήνευσε τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη των ακροατών, ενώ η διοργάνωση εξασφάλισε ότι κάθε πτυχή της βραδιάς εξελίχθηκε ομαλά και επαγγελματικά. Το κοινό συμμετείχε ενεργά, ενθαρρυμένο από την εξαιρετική ακουστική και την καλοσχεδιασμένη ροή του προγράμματος.


Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε έναν ιδανικό επίλογο για το φετινό πρόγραμμα του θεάτρου Άλσους, με την τέλεια συνεργασία καλλιτεχνών, τεχνικών και διοργανωτών να χαρίζει στους θεατές μια βραδιά γεμάτη μουσικές αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα.

23 σχόλια:

  1. Δεν την ξέρω αλλά 3-4 τραγούδια μάλλον δικά της ,τα άλλα άλλων καλλιτεχνών, προσωπικά κρίμα τα λεφτά που έδωσα και πήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πηγαινε και άκου Σάσα Μπάστα που είναι γνωστή...

      Διαγραφή
    2. Κρίμα τα χρήματα για την Ιουλια;!;! Τι άλλο θα ακούσουμε. Έχει πολύ ωραία σκυλάδικα να πάτε

      Διαγραφή
    3. Αν δεν την ξέρεις είναι λογικό να μην σου άρεσε, αυτοί οι καλλιτέχνες έχουν συγκεκριμένο κοινό.
      Αν περίμενες να ακούσεις φωνή επιπέδου Αλεξίου και Μοσχολιού , να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες φωνές πλέον στην Ελλάδα.
      Ούτε εμένα μου άρεσε και δεν είναι και η πρώτη φορά που την ακούω . Το πρόβλημα εχθές ήταν το ρεπερτόριο, όταν οι συναυλίες δεν έχουν κλασικά και ευρέως γνωστά τραγούδια , δεν γίνεται να σου αρέσει, εκτός και αν ανήκεις στο συγκεκριμένο κοινό που τα ακούει.

      Διαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι! Είχαμε 20 χρόνια και να δούμε τόσο κόσμο στο Άλσος. Και άξιζε γιατί η κοπέλα τραγουδάει τα πάντα και ο κόσμος διασκεδασε επιτέλους!

      Διαγραφή
  3. Ποια είναι η καλλιτέχνιδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι!!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν είχες 15ευρω για να πας...κ γράφεις ποια είναι αυτή?πήγαινε δούλεψε για να μπορέσεις να πας σε άλλες συναυλίες ωστε να μην αναρωτιέσαι την επόμενη φορά ποιος είναι ο εκάστοτε καλλιτέχνης.....

      Διαγραφή
  4. Άντε βρε μίζεροι βεροιωτες σας φέρανε Ιουλία και μιλάτε και από πάνω...που να την ξέρετε ρε χωριάτες...τραβάτε σε κανένα πανηγύρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ από το μαχαλα είσαι ;

      Διαγραφή
    2. Σε βολεύει να λες ότι είμαι από μαχαλά...όχι ρε φίλε δεν είναι από μαχαλά...μάλλον εσείς είστε για μαχαλάδες και τσιφτετέλια...πρώτη φορά γέμισε το άλσος τόσο πολύ σου λέει κάτι αυτό...αλλά που να σου λέει ..τράβα σε κάνα πανηγύρι να φας κάνα σουβλάκι και ρετσίνα....

      Διαγραφή
    3. Χωριάτης είσαι και φαίνεσαι ρε μίζερε που θα πεις την πρωτεύουσα χωριό! Άντε στο χωριό σου γιδοβοσκέ!

      Διαγραφή
  5. Εσύ ο πρωτευουσιανος γιατί ασχολείσαι με εμάς τους χωριάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ από χωριό είμαι...αλλά εσείς είστε πολύ χωριάτες ....

      Διαγραφή
    2. Χωριάτης είσαι και φαίνεσαι ρε κομπλεξικέ που θα πεις την πρωτεύουσα χωριό! Σε γλεντάει η Βέροια!

      Διαγραφή
  6. Γιατί ούτε αυτός την ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν άκουγα εγώ καραπατακι με μάλαμα Τεχνόπολις ..αλλά τι να σου λέω τώρα ..από Βέροια παραεξω έχεις βγει???μπα ε???χαχαχαχχ

      Διαγραφή
  7. Τι να λέμε τώρα, η κοπέλα είναι φωνάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καραπατάκι , χορός ανήκει στα βαριά τσάμικα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βεροιωτης ασχετο αλλα θελω ρεπορταζ απο σελι για το βραδυ της 14ης Σεπτεμβριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή σε συγκεκριμένο είδος και με συγκεκριμένο κοινό και μερικες φορές ερμηνεύει καθαρά "υπηρεσιακά " λόγω μη ύπαρξης άλλης λαϊκής καλλιτέχνιδος και λαϊκά τραγούδια(όχι σκυλάδικα) ανεπιτυχώς τις περισσότερες φορές αφού κλείνει τα μάτια και φωνάζει λες και πουλάει πατάτες στην λαϊκή ...Μεγάλη φτώχεια στο λαϊκό τραγούδι που αργοσβηνει χωρίς δημιουργούς και ερμηνευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκηνική παρουσία πολύ κακή..δεν σήκωσε το κεφάλι να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το θέατρο ενώ στο τέλος με το ζόρι μας αποχαιρέτησε..την φωνή δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ