Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tόλκας: «Θα συνεχίσει η προοδευτική αντιπολίτευση να είναι ο χορηγός του Μητσοτάκη;»

Με μια νέα πολιτική παρέμβαση ο Άγγελος Τόλκας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, όσον αφορά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην Κεντροαριστερά. Ο πρώην υφυπουργός διερωτάται αν θα συνεχίσει η προοδευτική αντιπολίτευση να είναι ο χορηγός Μητσοτάκη και αν θα μπορέσει να δώσει έμπνευση και ορμή ώστε να παρακινήσει έμπρακτα τον λαό να ανατρέψει αυτές τις συνθήκες. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Αυτές τις ημέρες στη ΔΕΘ θα κριθεί εάν συνολικά η προοδευτική αντιπολίτευση θα συνεχίσει να αποτελεί χορηγό του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο. Και δεν είναι δικαιολογία ότι η αντιπολίτευση βρίσκεται σε βαθιά κρίση. Το αντίθετο.

Περιμένει κανείς να ακούσει τις επόμενες ημέρες το εναλλακτικό αφήγημα.

-Όχι απλά την (πάει με όλα) μείωση ΦΠΑ αλλά τη μείωση τιμών και τον έλεγχο αγοράς

-Όχι απλά τα παράπονα για τα σχολεία που δεν λειτουργούν αλλά την πρόταση για μόρφωση των νέων με επαρκή εφόδια και πρόσβαση όλων στη γνώση, την τεχνολογία και την πληροφορία

-Όχι απλά για νοσοκομεία που δεν έχουν προσωπικό αλλά για άμεσες, ποιοτικές, πρωτοπόρες υπηρεσίες σε διεθνές επίπεδο

-Όχι απλά για επιδόματα στέγης που θα καταλήγουν στους εργολάβους και ιδιοκτήτες αλλά για αύξηση μισθού που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες και για κοινωνική πρόνοια με νέες μορφές παρέμβασης που θα κερδίζει το δημόσιο αλλά και ο πολίτης που έχει ανάγκη.

Περιμένει κανείς ότι η αντιπολίτευση θα απεγκλωβιστεί από τακτικισμούς διανομής της πραγματικά μικρής εώς ανύπαρκτής της εξουσίας. Και γι’ αυτό πρέπει να δείξουμε έμπρακτα το δρόμο προς την απελευθέρωση της προοδευτικής παράταξης.

Περιμένει κανείς ότι η αντιπολίτευση θα απεγκλωβιστεί και η ίδια από την ρητορική της περιγραφής των προβλημάτων, θα δώσει έμπνευση και ορμή ώστε να αλλάξουν ανυπόφορες συνθήκες ζωής και θα παρακινήσει έμπρακτα τον λαό να ανατρέψει αυτές τις συνθήκες.

Η προοδευτική παράταξη πρέπει να πείσει ότι – μετά από τόσες θυσίες - αξίζει να διεκδικήσουμε πολλά παραπάνω ως χώρα και ως πολίτες, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο.»

6 σχόλια:

  1. Και βέβαια θα συνεχιστεί η βοήθεια στον Μητσοτάκη αφού όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούν να διατυπώσουν μια πρόταση διακυβέρνησης.Σε αυτούς περιλαμβάνεστε και εσείς κ.Τολκα..Μονο παρατηρήσεις, χωρίς λογικές λύσεις σε όλα,δεν είναι αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το συριζα ηταν ενα ευκαιριακο κομμα που δεν ελαβε ποτε αυτοδυναμια. ειχε μεσα το φιλοσοβιετικο κοματι του πασοκ, διμαρτυρομενους απο τις πλατειες, ακροαριστερες συνιστωσες τον καμενο (ορφανο της πατριωτικης δεξιας της ΝΔ). και ολο αυτο το εκανε κομμα ο χειριστικος τσιπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λες στο κείμενο, (...εάν συνολικά η προοδευτική αντιπολίτευση..), (...απελευθέρωση της προοδευτικής παράταξης...), (συνολικά η προοδευτική αντιπολίτευση...), που σημαίνει ότι ετοιμάζεσαι για το μεγάλο ρεσάλτο από το πλοίο ΣΥΡΙΖΑ που βυθίζεται.
    Το καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πασοκια!!!!! καιβο παυλος γερουλανος - όπως και ο δούκας- πριν την ομιλία τους είδαν πρώτα τολκα!!!! για μάθετε τι έγινε στις φλαμουριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μας ποιοί βεροιώτες ήταν εκεί για να δούμε ποιοί παίζουν παιχνίδια

      Διαγραφή
  5. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω γι;α προοδευτικούς. Δηλαδή ολοι οι άλλοι είναι;ι οπισθοδρομικοί. Και οι ΚΚΕδες και οι συριζαίοι είναι προοδευτικοί; Και εκατό χρόνια πίσω ποιοί είναι; Τα αγριόγιδα του ψηλορίτη; Το οτι αυτοπροσδιορίζονται προοδευτικοί και όλη η πολιτική τους στάση η πολιτική και ιδιωτική συμπεριφορά τους είναι τελείως απαράδεκτη, να μην απασχολεί κανέναν. Θα πρλεπει να σκάσει το σπυρί, για να δούμε όλοι πόσο κουλουβάχατα είναι όλοι τους. Καλή ώρα τώρα. Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με πρόοδο όλοι τους. Μπούρου μπούρου και μόνον αυτό. Ιδιοτέλεια στο έπακρο με φούμαρα για τους άλλους. Καλοπέραση εις βάρος των υπολοίπων. Εχουν και το ηθικό πλεονέκτημα. Οι ίδιοι το λένε. Οι υπόλοιποι, δεν έχουν σχέση με την ηθική. Μόνον αυτοί. Άντε παρα πέρα ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ