Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Ρεβανί μας έφτασε μέχρι την Αφρική - Μόνο η Βέροια ξέρει την μυστική συνταγή!

Το ρεβανί Βέροιας έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη και, όπως φαίνεται, έχει φτάσει μέχρι και την Αφρική! Πολλοί είναι αυτοί που ταξιδεύουν για να δοκιμάσουν το γλυκό που έχει γίνει σύμβολο της πόλης. Αν και υπάρχουν πολλές παραλλαγές του ρεβανί σε διάφορες περιοχές, μόνο η Βέροια φαίνεται να κατέχει τη μυστική συνταγή, που κερδίζει τις καρδιές όσων το δοκιμάζουν.

Το κλειδί της επιτυχίας; Το σιρόπι! Αυτό το γλυκό και αρωματικό σιρόπι είναι μαγικό και δίνει στο ρεβανί τη μοναδική του υφή και γεύση. Κάθε κομμάτι, αφράτο και ζουμερό, πλημμυρίζει τις αισθήσεις με κάθε μπουκιά. Όσοι το γεύονται για πρώτη φορά, δηλώνουν ξετρελαμένοι και αμέσως γίνονται φανατικοί θαυμαστές του.

Στη Βέροια, το ρεβανί είναι τόσο αγαπημένο που καθημερινά παράγονται εκατοντάδες κιλά από όλα τα ζαχαροπλαστεία της πόλης για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση. Οι ντόπιοι, αλλά και οι τουρίστες, σπεύδουν να το δοκιμάσουν, με πολλούς να επισκέπτονται τη Βέροια αποκλειστικά για αυτόν τον λόγο.

Χιλιάδες επισκέπτες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας καταφθάνουν στη Βέροια κάθε χρόνο, αναζητώντας το αυθεντικό ρεβανί. Κανένα άλλο γλυκό δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γεύση του και τη φήμη που το συνοδεύει. Έτσι, το ρεβανί της Βέροιας συνεχίζει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, με τους λάτρεις του να ανακαλύπτουν ξανά και ξανά το «μυστικό» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ