Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το φλουρί αποδείχθηκε προφητικό!

Αύξηση στην αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης για τους ένστολους, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων χθες (7/9) από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα δούνε αύξηση 20% στην αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης. 

Αυτή η εξαγγελία του Πρωθυπουργού, δεν άργησε να φέρει την αντίδραση του Απόστολου Μούρτη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, μια φωτογραφία, με τον ίδιο να γράφει στην λεζάντα:

«Αυτή είναι η αύξηση του εισοδήματος μας… 0,50€ ανά ώρα νυχτερινής εργασίας… Με ειδική μνεία, πως ξέρει πολύ καλά το οικονομικό επιτελείο πως εξαντλήσαμε κάθε δημοσιονομικό περιθώριο… «Έκαστος εφ´ ω ετάχθη».

Υ.Γ.: Που να ήξερα, το φλουρί του 2021, συντροφιά με τις νυχτερινές βάρδιες, θα είναι και η αύξηση τους το 2024!!!»

14 σχόλια:

  1. 41% και στην ελας 90% τι όχι;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολη η Αστυνομία είναι ΜΠΛΕ... Λουστείτε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεινετε πιστη στην εκλογικη παραδοση αυτο σας αρμοζει...

      Διαγραφή
  3. ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 1.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 800 ΕΥΡΩ. ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας και εσύ που περνει μόνο 800 όλο το καλοκαίρι κάθεσαι συνέχεια απεργίες εκδρομές και τα παιδιά αποφοιτούν χωρίς να έχουν γνώσεις. Να είναι καλά τα φροντιστήρια. Και η αστυνομία και η παιδεία πρέπει να γίνει ιδιωτική και να γίνεται σωστή δουλειά έτσι δεν θα εκλέγονται όλοι οι αχάριστοι και δεν θα υπάρχει αυτό το σύστημα.

      Διαγραφή
    2. Πρόσεχε πως μιλάς , μη τυχόν μάθω ότι έστειλες τα παιδιά σου να σπουδάσουν παιδαγωγικά και να ψάχνουν δουλειά στην πορεία με μεταπτυχιακά κλπ. ...όσο αναφορά τα φροντιστήρια τρώνε πολλές ώρες με πολύ χρήμα και δεν αποδίδουν (τα παιδιά τους) στο δημόσιο σχολείο .....δηλαδή είσαι υπέρ των πλουσίων παιδιών , λυπάμαι .

      Διαγραφή
    3. Προς τον/την σχολιαστή/σχολιάστρια 8/9/24 5:50μ.μ.
      Ελπίζω να μην είσαι εκπαιδευτικός και να διδάσκεις παιδιά... Αυτό το "όσο αναφορά" πού το διδάχτηκες;

      Διαγραφή
    4. Οι καθηγητές των φροντιστηρίων όταν έρχεται ο διορισμός γίνονται άφαντοι καθώς και από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια , γιατί φίλε στις 9:26 ? Εσύ τι είσαι κριτικός ή κρητικός να καταλάβουμε αν διδάσκεις εσύ σε παιδιά .

      Διαγραφή
  4. δηλαδη να παρουν αυξηση οι μαχιμοι ιδια με τους γραφειαδες που φιδιαζουν λογω βαθιάς κοματικης ταυτοτητας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε πώς θα συνεχίσουν να εκλέγονται αλλιώς. Είναι σαν την μαφία πολιτική δικαστήρια και αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γενικά οι ένστολοι είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους δημοσίους υπαλλήλους. Με 25 έτη προϋπηρεσία, ένστολος ΔΕ κατηγορίας, μισθός 1.750 €....χωρίς νυχτερινά και εξαιρέσιμα! ΕΦΑΠΑΞ 70.000€ ενώ το υπόλοιπο δημόσιο 30.000 με το ζόρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καθενας οτι αξιζει παιρνει σε αυτην την ζωη να ξερεις οσο και αν σου κακοφαινεται...

      Διαγραφή
    2. Στον 4:42 μμ από που είδες εσύ αυτά τα ποσά?Μόνο σάλτσα ξέρεις να βάζεις και υπερβολές να λες!Αυτά τα ποσά που αναφέρεις ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν τα παίρνουν ,ακόμη και και με όλα τα επιδόματα, νυχτερινά, σαββατοκύριακο και αργίες.Ειτε κάποιος παραμυθατζης σε δούλεψε είτε εσύ πουλάς παραμύθι !Άραγε τι δουλειά κάνεις?

      Διαγραφή
  7. Όποιου δεν του αρέσουν οι αμοιβές στην αστυνομία φεύγει, παραιτείται και ας ψάξει δουλειά με περισσότερα λεφτά άιντε να τελειώνουμε με τους αστυνομικούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ