Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Αίγινα επισκέφθηκε ο Σύλλογος Βλάχων Νάουσας

Ένα όμορφο τριήμερο πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας κατά τη διάρκεια της εκδρομής που διοργάνωσε στην Αίγινα. Οι εκδρομείς την πρώτη μέρα επισκέφθηκαν την πόλη της Αίγινας, την Ιερά μονή του Αγίου Νεκταρίου όπου προσκύνησαν και τα ιερά λείψανα του. 

Την επόμενη, συνοδεία ξεναγού, επισκέφθηκαν τον αρχαίο ναό της Αφαίας Αθηνάς, την Ιερά Μονή Αγίου Μηνά, την Παληαχώρα, τη Σουβάλα και το μεσημέρι τους βρήκε στο γραφικό Αγκίστρι, ένα καταπράσινο νησάκι απέναντι από την Αίγινα. 

Το βράδυ διασκέδασαν στη χώρα της Αίγινας. Την τελευταία μέρα, βρέθηκαν στο Κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και έφτασαν το βράδυ στη Νάουσα γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις και εικόνες. Την αποστολή συνόδευσαν η πρόεδρος του συλλόγου Αρχοντούλα Τζιμουλίκου και τα μέλη Βαρβάρα Κώστα και Δέσποινα Λαφάρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ