Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Tι είπες πάλι ρε Super Mario?

Guerilla ή Gorilla;

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο επιθετικός από την Αϊτή επισκέφτηκε την «Opap Arena» και συνάντησε τον αφεντικό της Ένωσης, με τον πρόεδρο να τον αποκαλεί «Αντάρτη».

Το σχετικό βίντεο, με την παρουσίαση του Πιερό, ανέβασε η ΑΕΚ στο κανάλι της στο YouTube, συστήνοντας τον 29χρονο παίκτη στους φιλάθλους της. 

Ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει είναι η στιχομυθία μεταξύ των δύο αντρών, με τον κ. Ηλιόπουλο να του δίνει μια μπάλα και να του λέει χαρακτηριστικά: «Είσαι ο Αντάρτης της ΑΕΚ. Εδώ είναι το σπίτι σου. Σκόραρε!»! 

Δυστυχώς όμως, τα αγγλικά του Προέδρου δεν ήταν και τόσο καλά, αφού αντί για Guerilla που σημαίνει αντάρτης, ανέφερε την λέξη Gorilla.

Ο νεός ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος, λαϊκός και παρτιζιάνος. Το αποδεικνύει σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.

Δείτε το video:

8 σχόλια:

  1. Ήρθε ο Πίου από την φαναρ μπαξέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκηνοθετημενος διάλογος. Πάει το αυθόρμητος. Στα αγγλικά. Μας χαιρετάει και το λαϊκός. Για το παρτιζιανος, ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ... Τους χαιρετισμούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χάρυ Κλυνν,άφησε διάδοχο. Πολύ γέλιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω ότι μιλάς για τον εαυτό σου?
      R21 veria

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμα μπορώ και εγώ. Βάλτε ονοματάκια κούκλες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ουσία δεν χάνεται με την ανωνυμία. Αντίθετα πολλές φορές η ΑΝΟΗΣΙΑ έχει ονοματεπώνυμο. Τους χαιρετισμούς μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ