Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» η Μάγδα Τσιλογιάννη

«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 72 ετών η Μάγδα Τσιλογιάννη. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας στo πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 2:30 μ.μ., στον Κοιμητηριακό Ναό του Αγίου Αθανασίου στη Βέροια.

Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν της. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό Παράδεισο!

5 σχόλια:

  1. Καλό παράδεισο γλυκιά συνάδελφε. Πάντα με το χαμόγελο. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ήταν η κυρία,τι δουλειά έκανε,καλό της παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν προϊσταμένη της υπηρεσίας ΟΠΑΔ του Υπουργείου Υγείας , αδελφή του Μιχάλη και του Κώστα (γραμματέας του Δήμου Βέροιας & πρόεδρος του Ο.Ε.) , καλό ταξίδι να έχει και καλό παράδεισο , αιωνία της η μνήμη .......λυπάμαι ....Θεόδωρος.

      Διαγραφή
  3. Στερνό Αντίο στη φίλη μου και τέως γλυκιά μου συνεργάτιδα λινα τσιλογιαννη
    .
    Γλυκιά μου Λίνα "φεύγεις" νωρίς και ξαφνικά που κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει.
    Η πίκρα και ο πόνος για την απώλεια σου αφόρητος .
    Αυτός όμως που ρυθμίζει τις τύχες όλων μας, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σε καλέσει πολύ νωρίς κοντά Του.
    Αυτός είναι ο κανόνας.

    Δυστυχώς, όποιος και αν είναι, όταν ακούει το Κάλεσμα Του Μεγαλοδύναμου, Του Θεού μας, πρέπει να ξεκινήσει το ταξίδι για την αιωνιότητα, κι ας αφήνει πίκρα πίσω στους δικούς του, οικογένεια, συγγενείς και φίλους που τον θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο.
    Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί ή να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα.
    Ο Μεγαλοδύναμος όμως για τους ενάρετους όπως εσύ, επιφυλάσσει ένα θείο δώρο.
    Το αδιατάρακτο ταξίδι στους λειμώνες της μόνιμης ηρεμίας και της αληθινής ευτυχίας.

    Πρωτοσυναντηθήκαμε στη νευραλγική δημόσια υπηρεσία, Διεύθυνση Υγείας και Πρόνοιας, του Υπουργείου Υγείας, όταν τοποθετήθηκα Προϊσταμένη της Διεύθυνσης τον Μάιο 1997 ..

    Δεν σε ήξερα από πριν, γιατί να πω την αλήθεια δεν ερχόμουν συχνά σε αυτήν την υπηρεσία, ούτε για θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας .

    Με καλωσόρισες με ένα βλέμμα οικείο λες και με γνώριζες χρόνια . Διαισθάνθηκα ότι έχουμε κοινά γνωρίσματα και σε ρώτησα μήπως ανήκεις στον αστερισμό του Λέοντα και μου απάντησες" ναι" . Για να πω την αλήθεια εμείς τα λιοντάρια εύκολα τακιμάζουμε και γινόμαστε φίλοι αληθινοί, παντοτινοί.

    Από εκείνη τη στιγμή σε ένιωσα φίλη , όπως και μου στάθηκες σαν αληθινή φίλη αλλά και με στηριξες με την εμπειρία και τις γνώσεις σου πολύ στην υπηρεσία.

    Η φιλία μας, μου έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι, πέραν του ότι ήσουν μια καταξιωμένη υπάλληλος, ήσουν και ένας ξεχωριστός άνθρωπος γεμάτη αρετές.

    Μετά τρία χρόνια οι δρόμοι μας χωρίσανε, εγώ διορίστηκα εκπαιδευτικός και εσύ διορίστηκες προϊσταμένη της νέας δημιουργηθείσας υπηρεσίας ΟΠΑΔ του Υπουργείου Υγείας, από όπου και συνταξιοδοτήθηκες.

    Και μετά την συνταξιοδότηση σου δεν έπαψες να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου και να βοηθάς από τη θέση γραμματέα τον Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ημαθίας
    Όπου κι αν υπηρέτησες, όπου κι αν προσφέρεις υπηρεσίας και με όποιον συνεργάστηκες, μόνο καλά λόγια μπορεί να πει.
    Υπήρξες η προσωποποίηση της ευγενείας, του ήθους, της συνέπειας, της ανιδιοτέλειας, της εντιμότητας, της μετριοφροσύνης, της καλοσύνης και της ανθρωπιάς
    Κατάφορη αδικία ο χαμός σου και το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο αλησμόνητη φίλη μου Λίνα .
    Εσένα δεν σου πρέπουν δάκρυα.
    Δάκρυα πρέπουν σε όλους εμάς που γίναμε πολύ φτωχότεροι σε φίλους και δικούς μας ανθρώπους.
    Οι άνθρωποι πεθαίνουν πραγματικά όταν ξεχνιούνται
    Εσύ δεν πρόκειται να ξεχαστείς, γιατί με το πέρασμά σου άφησες ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές όλων μας.
    Λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω εγώ κι ο Ηλίας να σε αποχαιρετήσουμε στην τελευταία σου κατοικία , γιατί λείπουμε οικογενειακώς εκτός Βέροιας, όμως εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά σου, και τους λοιπούς συγγενείς σου, ο θεός να τους χαρίζει υγεία, κουράγιο και δύναμη να καταλαγιάσουν τον πόνο που ο αδόκητος χαμός σου τους προκάλεσε.
    Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων μαζί με τους Αγίους αγαπημένη μου Λίνα , ελαφρύ να είναι το χώμα της γης που θα σε σκεπάσει.
    Αιωνία σου η μνήμη σε κήπους παραδείσου αυτή η θέση σου τεριαζει.

    😢
    😪😪😪

    Ελένη Ηλίας Καλαϊτσίδοης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ