Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θερμό χειροκρότημα για το τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ στο φεστιβάλ της Κόνιτσας

Στο παραδοσιακό φεστιβάλ «Χορευτικές διαδρομές» που πραγματοποιήθηκε στις 30, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024 στην Κόνιτσα, συμμετείχε η χορευτική ομάδα του τμήματος Λαογραφίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α) Δήμου Βέροιας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών για την άψογη παρουσίαση. Στο 3μερο φεστιβάλ συμμετείχαν 14 χορευτικές ομάδες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. 


Η ομάδα που αποτελούνταν από 36 χορευτές και χορεύτριες του τμήματος Λαογραφίας, παρουσίασε χορούς από την Κωνσταντινούπολη και την Προποντίδα Μ. Ασίας. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ τα μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: την χαράδρα του Αώου ποταμού, το τοξωτό γεφύρι της Κόνιτσας και την οικία του Αγίου Παϊσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ