Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καραφώλας» στο Σέλι: Η ιστορική ταβέρνα των αυθεντικών γεύσεων


Από τις πρώτες γεύσεις του 1953, μέχρι το βραβείο «Χρυσή Εταιρεία» το 2024

71 χρόνια τώρα σερβίρει, όχι μόνο φαγητό αλλά και όλη την ιστορία του Σελίου. Η ταβέρνα «Καραφώλας» μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική, μιας και από το 1953 -με τους 4ης γενιάς πλέον ιδιοκτήτες- συνεχίζει αδιάκοπα την λειτουργία της, προσφέροντας τις νοστιμιές της σε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ από τα τραπέζια της έχουν περάσει όλοι οι ηθοποιοί του αθάνατου ελληνικού κινηματογράφου, οι μεγαλύτεροι τραγουδιστές, σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, του αθλητισμού κ.α.


Κάτι η μαγεία που προσφέρουν τα 1.400 μέτρα υψόμετρο, κάτι η θέση του, στην καρδιά του πιο γραφικού χωριού της Βέροιας, κάτι η ζεστή του διακόσμηση που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την παράδοση του ορεινού αυτού τόπου και φυσικά τα φρέσκα τοπικά προϊόντα που νοστιμεύουν ακόμα περισσότερο τις συνταγές, η συνέπεια, η εξυπηρέτηση, είναι τα συστατικά που έχουν κάνει την ταβέρνα του «Καραφώλα» μια ζωντανή γευστική κληρονομιά για το Σέλι.


Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις μοσχαρίσιες μπριζόλες ξηράς ωρίμανσης στις οποίες ειδικεύεται ο «Καραφώλας», μοναδικής γεύσης και τρυφερότητας, που ωριμάζουν στα 1.400 μέτρα υψόμετρο σε δικό τους θάλαμο σίτευσης.

Βραβείο «Χρυσή Εταιρεία 2024»




Από το 1953, η οικογενειακή ταβέρνα «Καραφώλας», έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και τις προτιμήσεις των πελατών, προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις και φιλόξενη ατμόσφαιρα και λαμβάνοντας πάντα εξαιρετικές κριτικές και βαθμολογίες. Κριτικές και βαθμολογίες πελατών που οδήγησαν στην κατάκτηση του βραβείου «Χρυσή Εταιρεία 2024», με μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην κατηγορία.

Ανεβείτε και εσείς στο Σέλι. Το γραφικό χωριό των τεσσάρων εποχών με την ιστορική ταβέρνα «Καραφώλα» των αυθεντικών γεύσεων...

Ταβέρνα - Ψησταριά «Καραφώλας»
Σέλι Ημαθίας
Τηλ. 694 286 8932


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ