Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «Καλημέρα Ελλάδα» οι Αγρότες της Βέροιας: «Τεράστια απόκλιση τιμής από το χωράφι στο ράφι»

Τηλεοπτική παρέμβαση στο κανάλι του ΑΝΤ1 έκαναν το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου οι αγρότες του Μακροχωρίου και της Κουλούρας. 

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας Τάσος Χαλκίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. 

Στην συζήτηση κυριάρχησε η τεράστια απόκλιση τιμής των ροδακίνων από το χωράφι έως το ράφι των Super Market και των Λαχαναγορών. Όπως ανέφερε ο κ. Χαλκίδης το προϊόν φτάνει στον καταναλωτή σε τριπλάσια τιμή, την ώρα που ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία.

Δείτε το video:

9 σχόλια:

  1. Ο Πρόεδρος Χαλκίδης ψηφίζει ΝΔ απ' τα γεννοφάσκια του, ποιόν κοροϊδεύει, δεν δικαιούται δια να ομιλεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκουσα τον πρόεδρο να λέει έβγαλε 3τοννους πρώιμα επιτραπέζια με 70εως80 λεπτά τιμή πώλησης. Δηλ. 2000 με2400 έσοδα. Αν κατάλαβα λάθος διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο παζάρι οι ίδιοι παραγωγοί ροδάκινα νεκταρίνια (διαλογής -σκάρτα) 2,30 ευρώ ....έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά προχθές στην Λαϊκή κάποιος έβαλε 8€ το σέλινο το κιλό θα τρελαθουμε τελειος και όταν ρώτησα εάν ισχύει η τιμή μου απάντησε θρασύτητα μάλιστα κυρία μου σε όποιον αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγα λάθος δια τα φρονηματα του.
    Όποιος δεν ξέρει να μην ομιλεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πχ στην γερμανια βαζεις δυνατα την μουσικη και σου στελνει ο γειτονας την αστυνομια και στο λεει κιολας σου εστειλα την αστυνομια. στην ελλαδα βαζεις δυνατα την μουσικη σου στελνει ο γειτονας την αστυνομια, δεν στο λεει αλλα αντιθετως του λες καποιος μου εστειλε την αστυνομια και σου απανταει ε, τον μ..., την τον πειραζε η μουσικη? αυτη ειναι η ελλαδα.

    ΥΓ ο καποδιστριας δολοφονημενος στην ελλαδα μαζι με το σχεδιο του. ο καποδιστριας αγαλμα στην ελβετοα και το σχεδιο του, σε πληρη εφαρμογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθε φορα τα ιδια....η δεν καταλαβαινετε η βολευεσθε για να κοιμασθε και να μην απαιτειτε με συνεπεια και οχι κτυπηματα στην πλατη...Παρατηστε τα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αγραμματοι δεν ειναι μονο οι αγροτες αλλα και αυτοι που τους ηγεμονευουν και λενε οτι θελουν χωρις στοιχεια χωρις πραγματικα κοστη...Συνελθετε και σοβαρευτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα είναι ότι η τιμή για τον παραγωγό είναι ίδια εδώ και 10 χρόνια το κόστος όμως παραγωγής 4 φορές πάνω σε σχέση με παλαιότερα με αποτέλεσμα να επιβαρύνει τον παραγωγό και τον καταναλωτή. Αυτό πρέπει να δουν όχι πόσα κιλά έβγαλε ο ένας και πόσα ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ