Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «5Χ5» ο Βαγγέλης από τον Άγιο Γεώργιο: «Σνίφ! Γιατί δεν έφερες ρεβανί από τη Βέροια;»

Στο τηλεοπτικό παιχνίδι 
«5Χ5» του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον απολαυστικό Θάνο Κιούση συμμετείχε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου ένας παίκτης από τη Βέροια. 


Ο Βαγγέλης, με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο, συμμετείχε στην ομάδα «Απόλαυση». Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που κράτησε σε αγωνία τους τηλεθεατές, κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό. Δυστυχώς όμως, στην τελευταία ερώτηση, δεν μπόρεσαν να δώσουν την δημοφιλέστερη απάντηση, με αποτέλεσμα να χάσουν το χρηματικό έπαθλο των 15.000 ευρώ.


Ο Βαγγέλης ή «Βανζέλ Παπαντό», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, συστήθηκε στο κοινό ως μουσικός και ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακός μπροστά στην μικρή οθόνη. Μάλιστα, ο Θάνος Κιούσης, αστειεύομενος, τον ρώτησε αν έφερε να τους κεράσει ρεβανί από τη Βέροια, με το Βαγγέλη να απαντάει αρνητικά και τον παρουσιαστή να απογοητεύεται, μιας και είναι το αγαπημένο του γλυκό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ