Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Βοργιαζίδη με Σακελλαροπούλου: Την κάλεσε στην παρέλαση της Βέροιας

Με την Α.Ε. την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2024, ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης στο πλαίσιο της επίσκεψης της Προέδρου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας.

Ο Δήμαρχος συμμετείχε στην υποδοχή της ΠτΔ από τον Σεβασιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμονα και τον Πρόεδρο του Σωματείου Παναγία Σουμελά, κ. Γεώργιο Τανιμανίδη και στην ξενάγηση που ακολούθησε στη μονή, στο μουσείο με κειμήλια από την Τραπεζούντα, στο αρχονταρίκι του Ιερού Προσκυνήματος και στο Μελισσανίδειον Μέλαθρον.

Ο Δήμαρχος Βέροιας προσέφερε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενθύμια για την πόλη της Βέροιας και δώρα, ενώ απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προκειμένου η Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους να παραστεί στις επίσημες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος για την Απελευθέρωση της Βέροιας, στις 16 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ