Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνάντηση Δήμου και Διοίκησης για τα θέματα του Νοσοκομείου Νάουσας


Κουτσογιάννης: «Το Νοσοκομείο Νάουσας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται»

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατρός του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Ανδρέας Αϊδίνης, με τον Διοικητή Δρ. Κωνσταντίνο Λυκοστράτη και τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου κυρίους Θεοφάνη Κουτρουλιά και Λάζαρο Κυριακόπουλο, το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Νοσοκομειακής Μονάδας της Νάουσας.

Ο Διοικητής και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, ενημέρωσαν σχετικά με την υπόθεση της κατάταξης του Νοσοκομείου της Νάουσας από την Α' Ζώνη στην Β', για την εν γένει θετική πορεία του Νοσοκομείου καθώς και για τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού σε ορισμένες κλινικές.

Ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διαβεβαίωσαν πως ο Δήμος στέκεται πάντα αρωγός στα θέματα του Νοσοκομείου και πως στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα υπάρξει συζήτηση αναφορικά με τα θέματα του Νοσοκομείου μας.

Ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης δήλωσε: «Είμαστε πάντα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Νοσοκομείου μας - που προσπαθούν και αγωνιούν για αυτό - στηρίζοντας με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του. Το Νοσοκομείο μας με την στήριξη του Δήμου θα συνεχίσει να αναπτύσσεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ