Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε εκλογές για νέο Πρόεδρο ο ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη - 163 «υπέρ», 120 «κατά»

Μετά το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται στις κάλπες, με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να ψηφίζουν ποιον θέλουν για αρχηγό

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη πέρασε με άνεση, με 163 «υπέρ», 120 «κατά» και τρία λευκά. Η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη χρειαζόταν 148 «ναι» για να περάσει.

Στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα το πρωί ψήφισαν τελικά 286 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής σε σύνολο 295, ενώ 9 μέλη της ΚΕ απείχαν. Έτσι, θα γίνουν νέες εκλογές για πρόεδρο στην αξιωματική αντιπολίτευση. Σύμφωνα με το καταστατικό θα προκηρυχθεί έκτακτο συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής θα συνεχιστούν σήμερα προκειμένου να αποφασιστούν διαδικαστικά θέματα επί των νέων δεδομένων που προκύπτουν μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Το συνέδριο που είχε οριστεί να γίνει για τις αρχές Οκτωβρίου ήταν καταστατικό. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να λάβει νέα μορφή, καθώς μέσα στο επόμενο δίμηνο θα πρέπει να γίνει Συνέδριο που θα αποφασίσει πώς θα πάει το κόμμα σε εκλογές για πρόεδρο. Αυτά που πρέπει να αποφασιστούν τώρα είναι αν το Συνέδριο θα είναι διαρκές, δηλαδή θα συμμετέχουν οι Σύνεδροι που είχαν εκλεγεί στο προηγούμενο, ή έκτακτο, δηλαδή θα εκλεγούν νέοι.

Κασσελάκης: Είμαι λυτρωμένος, είδαν οι πολίτες την μομφή που ζω

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Είμαι λυτρωμένος διότι είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από τη πρώτη μέρα που εκλέχθηκα πρόεδρος.

Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα. Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος να επιστρατεύουν πρακτικές ξένες στην αριστερά, να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της ΚΕ φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Η πρόταση μομφής σε βάρος Κασσελάκη


Η πρόταση μομφής σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη κατατέθηκε χθες από την ομάδα των «87» με 100 υπογραφές. Οι «87» πριν την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης κατέβηκαν με σκληρό κείμενο ζητώντας από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάει σε εκλογές. Στην εναρκτήρια ομιλία του στην ΚΕ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν θα σηκώσει το γάντι και τους προκάλεσε να τού κάνουν μομφή, κάτι το οποίο έκανε η ομάδα των «87» με το που κατέβηκε από το βήμα.

Την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη υποστήριξε και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος από το βήμα της ΚΕ είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν κάνει» και κατέθεσε και ο ίδιος υποψηφιότητα.

31 σχόλια:

  1. Τώρα έρχεται ο λογαριασμός του τριήμερου γλεντιού σου. Την ώρα που ο κοσμος ασφυκτιούσε με την ακρίβεια, εσύ κοιτούσες μονο το lifestyle σου. διελυσες το κομμα!!!!! καλη επιστροφη στο αμερικα τουρίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

      Διαγραφή
    2. Σοβαρέψου.
      Αν ξαναβγεί ο Στέφανος θα φύγουν και οι υπόλοιποι ΣΥΡΙΖΑΊΟΙ και θα μείνουν μόνο οι ΛΟΑΤΚΙ.
      Αν δεν βγει είναι φανερό πως ο δρόμος επιστροφής του ΑΛ6Η έχει ανοίξει. Τώρα που εφυγαν οι επικίνδυνοι μπορεί να ξαναέρθει ο Σωτήρας.
      Το σχέδιο ειναι σε εξέλιξη.
      Σύντροφοι σας παίζουν οπως θέλουν και εσείς απλά ακολουθείτε.

      Διαγραφή
    3. Ενω εσεις τρεχετε με χιλια στα ποσοστα...τι αλλο θελουν οι εντιμοι Βουλευτες της χωρας ...φαγομαρα στον λαο για να περναν καλα αυτοι ....Ωρε ξυπνηστε κοιμησμενοι ΞΥΠΝΗΣΤΕ

      Διαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε Πολάκη αρχηγό να τρίζουν τα έδρανα της βουλής μονο αυτός μπορει να σταθεί απέναντι στον Μητσοτακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΡΧΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εμείς ο Νεοδημοκράτες θέλουμε αρχηγό σύριζα Πολάκη. Να πάει ολοταχώς την παράταξη στο 3%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σύριζα άξιζε για αρχηγό τον Στέφανο.

    Η πολιτική πρόταση και το παρελθόν της ριζοσπαστική αριστερας συνάδουν με τον Κασελακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αραγε πως να αισθάνεται η κυρα Εφη που δεν είχε υπομονή ούτε 12 μηνες ωστε να πέσει ο ουρανοκατεβατος και τωρα θα κερδιζε με ανεση και θα ηταν προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ας κατσει τωρα με τον τζανακοπουλα στο 1,5% και να κοιταει την βουλη απο την τηλεοραση στη νεα θητεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συντροφοι?δε γραφεται σε βιβλιο την ιστορια του ΣΥΡΙΖΑ μετα την ατυχη περιοδο που κυβερνησατε μεχρι σημερα? κωμωδια ή δραμα λιγο μετραει. Φαντασου τωρα ιστορια ε? κραζατε το αμερικανικο μοντελο που ομως τον ψηφησατε για προεδρο,ειστε τοσο προοδευτικοι που διαγραφετε ακραιους που ισως γινουν τωρα προεδροι και ειχατε προεδρο που οπως λεγατε ηταν το πιο επιτυχημενο μοντελο ευρωπαιου ηγετη που κανενας ελληνας(πλην των συντροφων και μονο)δεν θελει. σκεψου τωρα λεει να εισασταν και κυβερνηση ε?την σιγουρη χρεωκοπια θα την ονομαζατε προοδευτικη κατηφορα... ετσι οπως πατε,μπορει σε 1,2 χρονια ουτε στη βουλη θα μπειτε αλλα οπως παντα φταινε ολοι οι αλλοι και οχι εσεις. σωθηκατε απο τον κασελακη και εμεις απο εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζωγράφισες μεγάλε

      Διαγραφή
    2. Βαθεια πορωμενος Ευγε....μεινε στην γυαλα σου και εχει ο Κουλης...

      Διαγραφή
    3. ανωνυμος 9,34 τα βραδια κοιμασαι με χαπι ή χωρις?

      Διαγραφή
  9. Και εμείς τώρα ποιον θα βλέπουμε με φανελιτσες γυμναστηρια φρεντο εσπρεσο στο δρομο να περπαταει, να μπουκαρει στην εκπομπη του λιαγκα, να θαυμαζουμε το σωμα του, να ζηλευουμε τον πλουσιο γαμο του, να τον καλωσοριζουμε σαν μεσια να κανει βολτες με την φαρλι, ε οχι αυτο δεν θα σας περασει. θελουμε στεφανο ξανα ΑΡΧΗΓΟ για να γελαμε στην μιζερη ζωη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...η μοναδικη ελπιδα να γινει ο συριζα αυτοδυναμη κυβερνηση ,χαθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ετελείωσε απλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμα

      Διαγραφή
  11. στις εκλογές θα ψηφίσει και η Νέα Αριστερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το ωραιο ειναι οτι κατηγορουν τον κασελακη για το κλεισιμο της αυγης και τ΄αλλα χρεη οι φασιστεροι. σορρυ αριστεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βεροιότη ,καιρό έχεις να ανεβάσεις κάποιο άρθρο για το Σέλι ,ξεχάστηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι καλές μέρες, οι λουλουδιασμένες με χειραψίες και selfie με αστραφτερά χαμόγελα, τελείωσαν.
    Οι ανίκανοι άνθρωποι φαίνονται όταν αντιμετωπίζουν τα πραγματικά προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με μαθηματικη ακριβεια αλλα πεντε χρονια θα εχουμε το ζυγο της ΝΔ., Μεχρι να οργανωθουν και να μοιρασουν ποστα το '25 θα εχουμε εκλογες και αλλα 4 χρονια μετα χαμενα απο τη ζωη μας .Αντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε με τους μεν είτε με τους δε ,σωτηρία δεν υπάρχει.
      Παράδειγμα όλη η υπόλοιπη Ευρώπη,οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων και εκεί ,είναι απόλυτα ελεγχόμενοι και ακολουθούν ακριβώς την ίδια ατζέντα.
      Ανατροπές γίνονται με άλλους τρόπους ,αλλά προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο.Βέβαια όλα ξαφνικά ξεκινούν.
      Πάντως χρειάζεται πραγματικός ηγέτης ,που τα εγχώρια κόμματα ,δεν τον διαθέτουν.
      Φρόντισαν ,όποιον αξιόλογο υπήρχε,να τον εξοντώσουν ...

      Διαγραφή
    2. Πεστα ρε μεγάλε, έτσι ακριβώς! Κουμάντο εδώ και χρόνια κάνουν άλλοι και όχι οι ... ρηχοί πολιτικοί της ΕΕ. Αλλά όπως βλέπεις δεν είναι καιρός για... επαναστάσεις!!!

      Διαγραφή
    3. Διαχειριστητε την απογνωση σας αλλα μην το κουνατε απο εκει που σας εμαθαν να ψηφιζετε...αν ψηφιζετε .....ενω οι γαλαζιοι και με το κρεββατι πηγαινουν..Η Διαφορα !!!!!

      Διαγραφή
  16. Και με αυτούς που είχαν πληρώσει ένα δίευρο τότε και πήγαν και τον ψήφισαν τι θα γίνει ,θα το πάρουν πίσω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα πάνε να πλερώσουν κι ακόμη ένα 2 ευρώ έτσι για το γαμώτο γιατί 11 μήνες πριν 150 χιλ. plus λαός τον εβγάλανε και οι επαγγελματίες καρεκλοκένταυροι που θεωρούν δικό τους το μαγαζί του σκάβανε το λάκο και δυσφημούσανε το κόμμα τους αντί να κάνουν αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καληνύχτα συντρόφια...η νύχτα θα είναι μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το παιχνίδι είναι στημένο καλά απ' τούς Αμερικανούς. Δικό τούς παιδί είναι άλλωστε ο Κασσελακης και ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης δικό τούς μαγαζί.
    Κάπως την έχουνε στημένη πάλι να κοροϊδέψουνε τον πανχαζο τον Έλληνα ο οποίος εδώ στα σχόλια αρέσκεται να μαλώνει κομματικά με αντιπάλους. Πόσο χαζοί είστε ρε αγράμματοι φελλοί όλοι σας; Σανοφαγοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ