Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια ρετρό, νοσταλγική ματιά της Μπαρμπούτας


Με μια υπέροχη νοσταλγική εικόνα μας «καλημέρισε» σήμερα η ομάδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας». Μια ρετρό εικόνα της περιοχής της Μπαρμπούτας, τόσο γοητευτική, που δεν χορταίνεις πραγματικά να την κοιτάς.

Τα πέτρινα σκαλοπάτια, το πράσινο, τα πιτσιρίκια με τα φουστανάκια και τα κοντά παντελονάκια, να απολαμβάνουν παιχνίδι με τα ποδήλατά τους, το κλασικό αυτοκίνητο, η βέσπα... μια καρτ ποστάλ εποχής, μια νοσταλγική ματιά σε μια παλιά, αυθεντική Ελλάδα.



12 σχόλια:

  1. μια ερωτηση το αυτοκινητο απο που ερχοταν; περνουσε δρομος απο παλαιας κεντρικης με κατευθυνση την γεφυρα της μπαρμπουτας που φαινεται το αμαξι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε δρόμο παλιά που περνούσε κάτω απ'τη Λέσχη Αξιωματικών και περνούσε και μέσα απ'την περιοχή της Μπαρμπούτας.Για αυτό φαίνεται το αυτοκίνητο.Τώρα βέβαια είναι μονόδρομος!

      Διαγραφή
    2. Είχε δρόμο από εκεί που περνούσε κάτω απ' τη Λέσχη Αξιωματικών και μέσα απ' την περιοχή της Μπαρμπούτας!!Τώρα πλέον είναι μονόδρομος.

      Διαγραφή
  2. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Τώρα που είναι το πράσινο; Σκατα έγινε η περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει..Μην τα παταλές..Μια χαρά είναι πάλι η περιοχή!!Και πρασινο έχει και δροσιά έχει!!

      Διαγραφή
  3. Και τώρα δε τολμάς να περάσεις μετά τις 19:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι , αλλά ήταν τα έργα του ...¨κακού" δημάρχου εκείνης της εποχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι κακοί δήμαρχοι κάνουν τα έργα αυτής της περιοχής.Απλά πρέπει να συντηρείται η περιοχή και να μην ξεχνιέται..Το θέμα είναι ότι η Μπαρμπούτα είναι μια όαση δροσιας,τουριστική περιοχή και γεμάτη φύση!!Είναι το κόσμημα της Βέροιας!!🩷🩷

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ