Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρε Βαγγέλα, τι τρακτέρ έφερες στον Ολυμπιακό;

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Υποτίθεται ο Ολυμπιακός πήγε στην Γαλλία, ως ο τροπαιούχος του Conference League, ωστόσο έδειξε πως είναι δύο κλάσεις κατώτερος από την Λυών. Η ομάδα του Μαρινάκη δείχνει να είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η φυγή των Φορτούνη και Ποτένσε έχει πονέσει την ομάδα και αυτοί οι παίκτες δεν αναπληρώθηκαν, όχι με καλύτερους, αλλά ούτε καν με ισάξιους παίκτες. 

Ο Βαγγέλας έκανε λάθος μεταγραφικές κινήσεις. Μου έφερε αυτόν τον Γουλίαν σε ηλικία 36 χρονών που πλέον δεν μπορεί να στρίψει. Δεν λέω κάποτε ήταν παικταράς στην Τσέλσι, αλλά τώρα δεν βλέπετε. Έχει για αριστερό μπακ έναν Ορτέγκα που δεν κάνει ούτε για τον Λεβαδειακό. Επίσης, αυτός εκεί μπροστά ο Γιάρεμτσουκ, σαν τρακέρ είναι! Συνεχώς τράκαρε πάνω στον Ελ Καμπί. Πού τον βρήκατε αυτόν ρε; Μπήκε σαν αλλαγή ο 18χρονος Κωστούλας και είδαμε λίγη μπαλίτσα. 

Στο κέντρο δεν υπήρχε ένας παικταράς να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Να κόψει τον ρυθμό των Γάλλων, να κερδίσει φάουλ, ώστε να δώσει ανάσες, να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ευκαιρίες και να δώσει ρε γαμώτο μια κάθετη πάσα στον «φονιά» Ελ Καμπί. Τίποτα, μόνο μαρκάρανε και τρέχανε, καμία δημιουργία.

Κύριος υπεύθυνος της κατάστασης είναι ο Μαρινάκης! Πιστεύω πως έχει ρίξει το βάρος στην Νότιγχαμ, εκεί δηλαδή που είναι το «ζεστό» χρήμα της Premier League. Τον βλέπω και δύσκολα για το φετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να δείχνουν πως έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ.

6 σχόλια:

  1. (Σ)κατάσκοπε ασχολήσου με την παεκούλα σου εσύ και με τα τοπικά.
    πώς γίνεται να είσαι τόσο ανίδεος;
    Τράτζικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και απορώ πως γίνεται και σε δίνουν ακόμα δουλειά αυτοί οι κακόμοιροι στον βεροιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο παπους του
      αντι για χαρτζιλικι, πληρωνει βεροιωτη για τις αναρτησεις.

      Διαγραφή
  3. Κατασκοπος ο τεμπελαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή τη στιγμή χωρίς οπαδισμο την καλύτερη μπάλα παίζει ο Παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αλήθειες πονάνε φουκαραδες γαύροι ,,,😄😄😄😄😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ