Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν βλέπεις ρε; Πέναλτι και κόκκινη κάρτα!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Βλέποντας τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως οι Έλληνες διαιτητές είναι ανίκανοι. Είναι δυνατόν να μην δίνεις πέναλτι το χέρι του Μουκουντί στον Λεβαδειακό; Πώς γίνεται ρε φίλε να ακυρώνεις πεντακάθαρο πέναλτι του Άρη και το γκολ του Μπάμπα στον Ατρόμητο; Αν οι διαιτητές μας είχαν καρύδια και ικανότητες, τότε κανένας δεν θα μπορούσε να τους πει τίποτα. Τέλος! Φέρτε ξένους διαιτητές για όλα τα ματς του πρωταθλήματος να τελειώνουμε με τους άσχετους.

Είδα το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Καλλιθέα. Έπαθα πλάκα! Σαν να έβλεπα την Μάντσεστερ Σίτυ. Η Καλλιθέα έκανε περίπου 30 τελικές, με το Βάζελο να κερδίζει τελικά την ισοπαλία στο τέλος. Ξέφραγο αμπέλι η ομάδα του Αλαφούζου δείχνει πως είναι βαθιά άρρωστη, παρά τις σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν. Η άμυνα πίσω είναι τρύπια, ενώ και στα χαφ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν μαρκάρει κανείς! Να μου το θυμηθείτε, αυτή η Καλλιθέα θα κάνει πολλές ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα. 

Πάμε τώρα στην ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση δεν βλεπόταν. Αν έδινε και το πεντακάθαρο πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Μουκουντί, θα την είχε άσχημα ο Αλμέιδα. Σώθηκε από το κοράκι. Βρήκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και εκεί τελείωσαν όλα. 

Ο ΠΑΟΚ, αν και ζορίστηκε πάρα πολύ, πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο μέσα στον Ατρόμητο. Υπέφερε στο πρώτο 40λεπτό, αλλά κατάφερε να βάλει και αυτός ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έγινε το απόλυτο αφεντικό του ματς. Μπροστά πετάει φωτιές με τους παικταράδες που έχει. Έχει θέματα στο δεξί μπακ και στο αριστερό στόπερ. Ο Μιχαηλίδης δεν μπορεί να γίνει Κουλιεράκης.

Τέλος, ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από την Λαμία με 0-3. Δείχνει πως είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε πως είναι και επετειακό 100 χρόνων από την ίδρυσή του. 

Ο Άρης έχει ξεκάθαρα αδικηθεί και πληρώνει την περσινή συμπεριφορά του στον τελικό κυπέλλου που δεν πήγε να πάρει τα μετάλλια και ότι χτύπησε «σκυλίσια» τον Σαββίδη στο τελευταίο ματς. Τώρα απλά πληρώνει τον λογαριασμό. Όπως κάποτε οι φίλαθλοι του Ηρακλή που του έβρισαν την μάνα και από τότε είναι εξαφανισμένοι από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. 

«Γάτα» ο Μονεμβασιώτης, με το που ανέλαβε επισήμως τον «Γηραιό», η πρώτη του ατάκα ήταν εγκωμιαστική για τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, λέγοντας πόσο μάγκας είναι. Για αυτό και θα ανέβει στη Super League και σε 3 χρόνια θα παίζει ευρώπη! Γράψτε το...

4 σχόλια:

  1. διαβασε τους κανονες πρωτα και μετα γραψε αρθρο....ο καθε ασχετος γραφει και δημοσιευει χωρις να ξερει τι ισχυει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεναλντάρα είναι ρε χανούμι... Παραδέξου το! 100 - 0 σε έπαιξε η διαιτησία στον Λεβαδειακό δεν ντρέπεσαι λιγάκι;

      Διαγραφή
    2. Ντροπή είναι το δικό σου γκολ που ήταν καθαρο φάουλ με τον αγκώνα στο αμυνόμενο του ατρόμητου.. αδικημένο ορκ

      Διαγραφή
    3. να ντραπείς εσύ γάβρε του βορρά που συμμάχησες με τους αχαρακτήριστους....μιλάτε κιόλας...Θα μας τρελλάνεις κι εσύ ρε κατάσκοπε.εδώ σε ολόκληρο ημιτελικό γιούρο δεν δόθηκε τέτοιο χέρι κι εσύ πουλάς παοκσηδιλίκι..έλεος...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ