Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώνεται απόψε οι προβολές στη Στέγη για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης


Ολοκληρώνονται το βράδυ της Δευτέρας 30/9, οι προβολές των ντοκιμαντέρ που φιλοξενεί η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, με ελεύθερη είσοδο.




7:00μ.μ.

Οι Ελευσίνιοι (108᾽)
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Κουτσάφτης

Η δυναμική προσωπογραφία της Ελευσίνας υπό τύπον μωσαϊκού, θησαυρίζοντας και τοποθετώντας στο πλαίσιο μιας μεγάλης αφήγησης τις μικροϊστορίες των κατοίκων για τη ζωή και τη σχέση τους με την πόλη.


9:00μ.μ.

Αδέσποτα κορμιά (109᾽)
Σκηνοθεσία: Ελίνα Ψύκου

Η Ρόμπιν είναι έγκυος, αλλά δε θέλει να γίνει μητέρα. Η Κατερίνα θέλει αλλά δεν μπορεί. H Κική θέλει απλώς να πεθάνει με αξιοπρέπεια. Όμως η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία αντίστοιχα δεν είναι νόμιμες στις χώρες τους. Τα Αδέσποτα κορμιά εξερευνούν τη σωματική αυτονομία σε μια Ευρώπη, όπου επιτρέπεται να ταξιδέψεις, να εργαστείς, να καταναλώσεις ελεύθερα αλλά όχι απαραίτητα να ζήσεις ή να πεθάνεις όπως επιθυμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ