Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχάριστα νέα από την ΔΕΘ για το Νοσοκομείο Βέροιας - Και δεύτερο πρόγραμμα στο Ταμείο Ανάκαμψης


Ύψους 1,9 εκατ. ευρώ - Τι περιλαμβάνει
Παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη και του συνόλου της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου, υπογράφηκαν στις 7/9 στο περίπτερο του ΤΑΙΠΕΔ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση νοσοκομείων και κέντρων υγείας της 3ης και 6ης ΥΠΕ, συνολικού προϋπολογισμού 9.057.297,55 ευρώ.


Ο Διοικητής της 3η ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, 
υπέγραψε σύμβαση εκτέλεσης του δεύτερου προγράμματος που εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 1,9 εκατομ. ευρώ και αφορά σε έργα αναβάθμισης, ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.


Όπως διευκρίνισε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας, μερικές από τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν είναι, ν
έο υπερσύγχρονο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, πλήρης ανακατασκευή χώρων υγιεινής στο παλιό κτίριο, νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μαγειρίων, αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.

«Με την υπογραφή του τρίτου προγράμματος που βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης και αφορά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό το σύνολο έργων για το Νοσοκομείο Βέροιας που εγκρίθηκαν, εντάχθηκαν και δημοπρατήθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης, ξεπερνά τα 5,5 εκατομ. ευρώ», σημειώνει ο κ. Διοικητής.



4 σχόλια:

  1. Πολλά πολλά τα υποσχόμενα αλλά ο μαστογραφος δεν λειτουργεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΎ ΕΊΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ Η ΑΔΕΡΦΉ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΎ? ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ ΚΑΝΑ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΩΠΑ ΡΕ ΦΊΛΕ!

      Διαγραφή
  2. Μόνο ένας ικανός δάσκαλος θα μπορούσε να κάνει τόσα πολλά σε ένα επαρχιακό νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο . Το νοσοκομείο μας εχει ανεβει πολλά επιπεδα. Η φίλη μου διοριστηκε μόνιμη σήμερα. Πραγματικά εχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ηρθαν και πολλοί μονιμοι γιατροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ