Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προειδοποίηση από την Παγώνη: «Προσοχή! Θα έχουμε έξαρση κορωνοϊού»

«Η νέα μετάλλαξη ονομάζεται XEC και όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει τον χειμώνα»

Την ανησυχία για την έξαρση του κορονοϊού που όπως τόνισε θα έρθει όταν μπούμε σε εσωτερικούς χώρους, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής 20/9 η Ματίνα Παγώνη. «Η νέα μετάλλαξη ονομάζεται XEC και όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει τον χειμώνα» επεσήμανε.

«Μεταλλάξεις θα έχουμε πάρα πολλές. Πλέον η συμπτωματολογία, η κλινική κατάσταση του ασθενούς είναι λίγο καλύτερη συγκριτικά με τα προηγούμενα στελέχη. Τώρα είμαστε σε ύφεση, μόλις μπούμε σε εσωτερικούς χώρους θα ξεκινήσει έξαρση» είπε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

«Θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι ομάδες υψηλού κινδύνου, οι οποίοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους ώστε να λάβουν αντιική αγωγή» σημείωσε η Ματίνα Παγώνη και εξήγησε «με τα αντιικά φάρμακα δεν θα νοσηλευτούν, δεν θα διασωληνωθούν».

«Τον Οκτώβριο θα πρέπει οι πολίτες να εμβολιαστούν για τη γρίπη, καθώς αναμένεται έξαρση των ιώσεων» δήλωσε κλείνοντας η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ