Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόεδρος στην Attica Bank Properties ο Καρανικόλας

Μετά από 4 χρόνια στον δημαρχιακό θώκο της Ηρωικής Πόλης, ο Νικόλας Καρανικόλας ανακοίνωσε μέσα από τα social media, τη νέα επαγγελματική του στέγη. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος της Νάουσας ανέλαβε την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Attica Bank Properties. Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης ανέλαβα την θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Attica Bank Properties έπειτα από την χθεσινή συνεδρίαση της εταιρίας.

Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μου με τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου και τους εργαζόμενους της εταιρίας θα είναι το επόμενο διάστημα ιδιαίτερα παραγωγική.

Ευχαριστώ τους μετόχους της εταιρίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, καθώς και τον απερχόμενο πρόεδρο της εταιρίας συνάδελφο καθηγητή Αντώνη Ροβολή, για την εξαιρετική μας συνεργασία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ