Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού πας με Μπουχαλάκη ρε Γιοβανόβιτς;

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Πού πας ρε Γιοβάνοβιτς με τον Μπουχαλάκη στα χαφ. Μου τον ξεκινάς ενδεκάδα; Αυτός δεν μπορεί να στρίψει, να τρέξει και να μαρκάρει. «Γιο-Γιο» μας έκαναν οι Φιλανδοί στο πρώτο 20 λεπτο. Βρήκες ένα κωλόφαρδο γκολ από λάθος του τερματοφύλακα και στην συνέχεια μια ακόμη αντεπίθεση και 2-0 στο ημίχρονο. Εκεί τελείωσαν όλα, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Τυχερός ήσουν Γιοβανόβιτς! 

Πλασματική εικόνα το ματς. Είναι δυνατόν σ' αυτήν την Εθνική να παίζει ο Μπακασέτας και να μένει έξω ο παικταράς Κωνσταντέλιας; Το καλό είναι ότι αμυντικά είμαστε πολύ δυνατοί. Με Μαυροπάνο και Κουλιεράκη έχουμε «βράχους» στα μετόπισθεν. Και εσύ ρε Τσιμίκα, πήγαινε κουρέψου! Παίζεις στην Λίβερπουλ και μου φιγουράρεις τέτοιο μαλλί; Νομίζεις ότι είναι όμορφο ή ότι έχει στύλ; Σοβαρέψου σε παρακαλώ. Τι είσαι κανένα 16χρονο; 

Η Εθνική για να πάει Μουντιάλ (το κόβω δύσκολο!) θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Θα πρέπει να φτύσει αίμα και να μεταμορφωθεί. Με εμφανίσεις, σαν το πρώτο ημίχρονο με Φιλανδία, δεν πάμε πουθενά! Παικταράς ο Φώτης, το παιδί αυτό πρέπει να παίξει Premier League. Aδικείται στην Ελλάδα. Ρε Αλαφούζο πούλα τον και τσέπωσε 20 εκατομμύρια ευρώ! 

7 σχόλια:

  1. οποιος εχει μαλι σαν το τσινικα στη λιβερπουλ ειναι 16χρονων.
    ο ιωαννιδης αξιζει 20 εκατομυρια και ο αλαφουζος τον κραταει απο κεφι. ο μπουχαλακης και ο μπακασετας δεν κανουν. ο γιοβανοβιτς κοιμοταν.

    κοινώς σαχλες απο αμπαλους που τους δινουν και bytes να τις γραφουν στον ιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμπαλος ο κατασκοπος??!! φιλαρακι προσβαλεις και αυτους που οντως ειναι αμπαλοι. ειναι φουλ ενημερωμενος,πανεξυπνος και καθολου κακος,καθολου ομως! Αν ηταν εστω λιγο αρσενικος θα εγραφε με το ονομα του αλλα οι αρσενικοι στο δικο του μυαλο ονομαζονται κατασκοποι. το κακο ειναι οτι ασχολουμαστε μαζι του και δινουμε αξια στο τιποτα.

      Διαγραφή
  2. Ε,καλα τη φιλανδια κερδησαμε...κατσε να δεις με την αγγλια ποσα μπαλακια θα μαζεψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε κάποιον Έλληνα προπονητή με διεθνή καριέρα; Μια χαρά είναι ο Γιοβάνοβιτς άμα δεν σας αρέσει βρείτε καλύτερο να γίνεται εσείς οι κριτές προπονητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτω τα χέρια από τον ορθόδοξο Γιοβάνοβιτς!
    Ανεχτήκατε τους διάφορους περιπλανώμενους τυχοδιώκτες και βγάζετε τα αποθυμένα σας στον καταξιωμένο Γιοβάνοβιτς που έχει προσφέρει τα μέγιστα με το ήθος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. i ethniki einai ena tourloubouki tis athinas/einai polla ta lefta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάσκοπε, δεν θα σχολιάσω την ορθότητα των επιχειρημάτων σου αναφορικά με τον προπονητή της Εθνικής και τις επιλογές του. Θα σε παρακαλούσα όμως να αναδημοσιεύσεις ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, επικριτικό ή επιδοκιμαστικό, για τις επιλογές π.χ. του Δερμιτζάκη όταν ήταν στη ΒΕΡΟΙΑ. Αναμένω. Τους χαιρετισμούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ